alibabka 25.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Ya, gratuluję! Znalazłam dla Ciebie takie gacie: http://www.freakingnews.com/pictures/4500/Fat-Woman--4972.jpg ...mogą być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 25.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Rankingum Rekordum: 1. jea - 339 2. Jajcek - 332 3. inż. Mamoń - 290 4. Mikopiko - 234 5. ILA66 - 233 6. Olkalybowa - 203 7. SławekD-żonka - 202 8. verunia - 177 9. Joanna i Janusz - 143 10. kze - 136 11. Whisper - 120 12. frosia - 113 13. Ania Wiśniewska - 108 14. stukpuk - 104 15.fizyk - 103 16. Majka - 98 17. retrofood - 97 18. kasztanka - 94 19. maksiu - 88 20. teska - 78 21. pp, aniawmuratorze - 66 23. andre59 - 59 24. Ew-ka - 57 25. Sonika - 53 26. badi - 52 27. wartownik - 47 28. kaśka maciej, monka - 45 30. andrzejka - 44 31. Maxtorka - 43 32. Aga J.G - 41 33. żaba gonia - 40 34. Moniś - 36 35. facio - 35 36. Trini - 34 37. Nefer, ullerowa, tola - 31 40. markus_gdynia, Jezier - 30 42. Witos - 27 43. andzik.78 - 26 44. jamles, gaweł - 25 46. &M&W - 24 47. marcel2000, magi, - 23 49. braza - 22 50. beti555 - 21 51. Funia, monikach - 20 53. arek_sp - 19 54. mati_sowee, marjucha - 18 56. dragasia - 17 57. Sylvia1, krys1 - 16 59.TMK - 15 60. Agniesia, Karolka, joola, mundziai - 14 64. dompodsosnami - 13 65. Darex - 12 66. anetina - 11 67. Jane, Wojty, Prymasek, malka, cieszynianka - 10 72. kasia64, duende, ania, mayland, Zygul, Ya - 9 78. kolia, Zielonooka, kropeczka27, - 8 81. edzia, - 7 82. Januszz, tabaluga1, - 6 84. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, DorciaIQ, ajri, pablitoo, tomkwas - 5 92. Pawson, jabko, D&R, Anisia, - 4 96. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, coolibeer - 3 102. alibabka, Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, Słoneczko, arcobalstary eno, Jola i Jarek, lbryndal, mbz , Hocki_Klocki, - 2 114. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, Anoleiz, agnieszkakusi, bobowa budowniczowa, AMTLA, Adamol, Celinka i Maciek, Petrus_es, - 1 Było gremialnie umawianie się na: 1. ryby 2. plażę czyli ogólnie LSFNM Poza tym ciekawa dyskusja o kurczeniu w zimnej i słonej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 25.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Ya, gratuluję! Znalazłam dla Ciebie takie gacie: http://www.freakingnews.com/pictures/4500/Fat-Woman--4972.jpg ...mogą być? Alibabka !!! Za co??? Ya Cię tak lubię a Ty mi tak ??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 25.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Ya, gratuluję! Znalazłam dla Ciebie takie gacie: http://www.freakingnews.com/pictures/4500/Fat-Woman--4972.jpg ...mogą być? Alibabka !!! Za co??? Ya Cię tak lubię a Ty mi tak ??!!! Niektórzy mówią, że kochanego ciałka nigdy nie za wiele Ale jak Ci się nie podoba, to lecę szukać szczuplejszej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Kurcze muszę powiedzieć, że mnie kusicie. Może faktycznie wybrać się na te ryby.... Tylko trzeba pozakładać całe ciepłe ubranie jakie mam Hmmm pokombinujemy z terminem to może wybierzemy się paczką RW-ową. Przede wszystkim założyć ubranie przeciwdeszczowe reszta to pikuś w czerwcu były takie momenty że 2 dni łowiłem w samych spodniach bo było tak ciepło i słońce świeciło że nie dało się wystać. Mordka i mięsień piwny się tak opalił że był nie do poznania Ustalamy termin panowie póki jestem przy kasie coolibeer jakbyśmy się dogadali terminowo to moglibyśmy razem jechać - dojechałbyś do Łodzi a potem razem samochodem. Tylko mogą być problemy z terminami bo cholernie mało czasu mam Ya to ja się dostosuje do terminu który ci pasuje. Jeśli stukowi odpowiada to robimy wypad. Ja muszę zrobić zapasy na zimę Satinka przygarniemy kropka jak bys chciała. Będziesz nam na łajbie gotowała Wracam do rozmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 25.10.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Ya, a ta lepsza? http://www30.patrz.pl/u/f/11/99/02/119902.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 25.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Kurcze muszę powiedzieć, że mnie kusicie. Może faktycznie wybrać się na te ryby.... Tylko trzeba pozakładać całe ciepłe ubranie jakie mam Hmmm pokombinujemy z terminem to może wybierzemy się paczką RW-ową. Przede wszystkim założyć ubranie przeciwdeszczowe reszta to pikuś w czerwcu były takie momenty że 2 dni łowiłem w samych spodniach bo było tak ciepło i słońce świeciło że nie dało się wystać. Mordka i mięsień piwny się tak opalił że był nie do poznania Ustalamy termin panowie póki jestem przy kasie coolibeer jakbyśmy się dogadali terminowo to moglibyśmy razem jechać - dojechałbyś do Łodzi a potem razem samochodem. Tylko mogą być problemy z terminami bo cholernie mało czasu mam Ya to ja się dostosuje do terminu który ci pasuje. Jeśli stukowi odpowiada to robimy wypad. Ja muszę zrobić zapasy na zimę Satinka przygarniemy kropka jak bys chciała. Będziesz nam na łajbie gotowała Wracam do rozmów coolibeer a musi być w weekend czy wchodzą w grę tzw. dni robocze? Bo w weekendy pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 25.10.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 No, jeszcze jedna na przeprosiny: http://www30.patrz.pl/u/f/39/73/82/397382.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 25.10.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 No, jeszcze jedna na przeprosiny: http://www30.patrz.pl/u/f/39/73/82/397382.jpg No, już myślałem, że mnie nie lubisz Teraz lepiej, duuużo lepiej (choć nie w moim typie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 25.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 No, jeszcze jedna na przeprosiny: http://www30.patrz.pl/u/f/39/73/82/397382.jpg No, już myślałem, że mnie nie lubisz Teraz lepiej, duuużo lepiej (choć nie w moim typie). To jakie są w Twoim typie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.10.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Kurcze muszę powiedzieć, że mnie kusicie. Może faktycznie wybrać się na te ryby.... Tylko trzeba pozakładać całe ciepłe ubranie jakie mam Hmmm pokombinujemy z terminem to może wybierzemy się paczką RW-ową. Przede wszystkim założyć ubranie przeciwdeszczowe reszta to pikuś w czerwcu były takie momenty że 2 dni łowiłem w samych spodniach bo było tak ciepło i słońce świeciło że nie dało się wystać. Mordka i mięsień piwny się tak opalił że był nie do poznania Ustalamy termin panowie póki jestem przy kasie coolibeer jakbyśmy się dogadali terminowo to moglibyśmy razem jechać - dojechałbyś do Łodzi a potem razem samochodem. Tylko mogą być problemy z terminami bo cholernie mało czasu mam Ya to ja się dostosuje do terminu który ci pasuje. Jeśli stukowi odpowiada to robimy wypad. Ja muszę zrobić zapasy na zimę Satinka przygarniemy kropka jak bys chciała. Będziesz nam na łajbie gotowała Wracam do rozmów coolibeer a musi być w weekend czy wchodzą w grę tzw. dni robocze? Bo w weekendy pracuję Mogą wtedy skrobne dzień urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Jest wieczór - więc czas na ubrane panie: http://www.picsmaster.net/gallery/atk/1d15a2/01.jpg Czy to znowu zagadka? To zagadka którą pierś ma większą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.10.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Kurcze muszę powiedzieć, że mnie kusicie. Może faktycznie wybrać się na te ryby.... Tylko trzeba pozakładać całe ciepłe ubranie jakie mam Hmmm pokombinujemy z terminem to może wybierzemy się paczką RW-ową. Przede wszystkim założyć ubranie przeciwdeszczowe reszta to pikuś w czerwcu były takie momenty że 2 dni łowiłem w samych spodniach bo było tak ciepło i słońce świeciło że nie dało się wystać. Mordka i mięsień piwny się tak opalił że był nie do poznania Ustalamy termin panowie póki jestem przy kasie coolibeer jakbyśmy się dogadali terminowo to moglibyśmy razem jechać - dojechałbyś do Łodzi a potem razem samochodem. Tylko mogą być problemy z terminami bo cholernie mało czasu mam Ya to ja się dostosuje do terminu który ci pasuje. Jeśli stukowi odpowiada to robimy wypad. Ja muszę zrobić zapasy na zimę Satinka przygarniemy kropka jak bys chciała. Będziesz nam na łajbie gotowała Wracam do rozmów coolibeer a musi być w weekend czy wchodzą w grę tzw. dni robocze? Bo w weekendy pracuję Mogą wtedy skrobne dzień urlopu A gdzie to się panowie wybierają? To którą z dziewczyn wkońcu zabieramy do gotowania na łajbie? Nie musi być ładna........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 25.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 No, jeszcze jedna na przeprosiny: http://www30.patrz.pl/u/f/39/73/82/397382.jpg No, już myślałem, że mnie nie lubisz Teraz lepiej, duuużo lepiej (choć nie w moim typie). To jakie są w Twoim typie? Moja słodka tajemnica Mogę tylko powiedzieć, że nie ten kolor włosów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 25.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Jest wieczór - więc czas na ubrane panie: http://www.picsmaster.net/gallery/atk/1d15a2/01.jpg Czy to znowu zagadka? To zagadka którą pierś ma większą? A jaka nagroda za odgadnięcie zagadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.10.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Jest wieczór - więc czas na ubrane panie: http://www.picsmaster.net/gallery/atk/1d15a2/01.jpg Czy to znowu zagadka? To zagadka którą pierś ma większą? A jaka nagroda za odgadnięcie zagadki? Pewnie możliwość pobawienia się tą większą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 25.10.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Kurcze muszę powiedzieć, że mnie kusicie. Może faktycznie wybrać się na te ryby.... Tylko trzeba pozakładać całe ciepłe ubranie jakie mam Hmmm pokombinujemy z terminem to może wybierzemy się paczką RW-ową. Przede wszystkim założyć ubranie przeciwdeszczowe reszta to pikuś w czerwcu były takie momenty że 2 dni łowiłem w samych spodniach bo było tak ciepło i słońce świeciło że nie dało się wystać. Mordka i mięsień piwny się tak opalił że był nie do poznania Ustalamy termin panowie póki jestem przy kasie coolibeer jakbyśmy się dogadali terminowo to moglibyśmy razem jechać - dojechałbyś do Łodzi a potem razem samochodem. Tylko mogą być problemy z terminami bo cholernie mało czasu mam Ya to ja się dostosuje do terminu który ci pasuje. Jeśli stukowi odpowiada to robimy wypad. Ja muszę zrobić zapasy na zimę Satinka przygarniemy kropka jak bys chciała. Będziesz nam na łajbie gotowała Wracam do rozmów coolibeer a musi być w weekend czy wchodzą w grę tzw. dni robocze? Bo w weekendy pracuję Mogą wtedy skrobne dzień urlopu A gdzie to się panowie wybierają? To którą z dziewczyn wkońcu zabieramy do gotowania na łajbie? Nie musi być ładna........................... Może 11, 12, 13 listopada. Wyjechać można nawet 10 po południu. Na razie wygląda, że może będę miał wolne... Jakby Stuk zagwarantował pogodę i dobre połowy to można jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 25.10.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 To którą z dziewczyn wkońcu zabieramy do gotowania na łajbie? Nie musi być ładna........................... Stuk Wszystkie panie są ładne ! A te z RW są bardzo ładne, wszystkie, bez wyjątku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Kurcze muszę powiedzieć, że mnie kusicie. Może faktycznie wybrać się na te ryby.... Tylko trzeba pozakładać całe ciepłe ubranie jakie mam Hmmm pokombinujemy z terminem to może wybierzemy się paczką RW-ową. Przede wszystkim założyć ubranie przeciwdeszczowe reszta to pikuś w czerwcu były takie momenty że 2 dni łowiłem w samych spodniach bo było tak ciepło i słońce świeciło że nie dało się wystać. Mordka i mięsień piwny się tak opalił że był nie do poznania Ustalamy termin panowie póki jestem przy kasie coolibeer jakbyśmy się dogadali terminowo to moglibyśmy razem jechać - dojechałbyś do Łodzi a potem razem samochodem. Tylko mogą być problemy z terminami bo cholernie mało czasu mam Ya to ja się dostosuje do terminu który ci pasuje. Jeśli stukowi odpowiada to robimy wypad. Ja muszę zrobić zapasy na zimę Satinka przygarniemy kropka jak bys chciała. Będziesz nam na łajbie gotowała Wracam do rozmów coolibeer a musi być w weekend czy wchodzą w grę tzw. dni robocze? Bo w weekendy pracuję Mogą wtedy skrobne dzień urlopu A gdzie to się panowie wybierają? To którą z dziewczyn wkońcu zabieramy do gotowania na łajbie? Nie musi być ładna........................... Może 11, 12, 13 listopada. Wyjechać można nawet 10 po południu. Na razie wygląda, że może będę miał wolne... Jakby Stuk zagwarantował pogodę i dobre połowy to można jechać. Takie rzeczy to tylko w ERZE ,a ja mam tel. w plusie Najgorsza właśnie jest ta niepewna pogoda czasem przyjeżdża się 500 km całuje klamke na kutrze i wraca do domu Ot cały urok morskiego wędkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 To którą z dziewczyn wkońcu zabieramy do gotowania na łajbie? Nie musi być ładna........................... Stuk Wszystkie panie są ładne ! A te z RW są bardzo ładne, wszystkie, bez wyjątku ! Na trzeźwo? Wszystkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts