Gość coolibeer 25.10.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 11,12,13 mi pasuje. najlepiej wybrac się na 2 dni bo jak w jeden nie wyplyniemy z powodu pogody to moze sie uda na drugi. Nam jeden dzień w czerwcu wypadł sztorm 12 stopni brrr i zaden stateczek nie wyplynal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.10.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 To którą z dziewczyn wkońcu zabieramy do gotowania na łajbie? Nie musi być ładna........................... Stuk Wszystkie panie są ładne ! A te z RW są bardzo ładne, wszystkie, bez wyjątku ! Na trzeźwo? Wszystkie? Po dwóch winach nie ma brzydkich pań... Wszystkie są ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.10.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 11,12,13 mi pasuje. najlepiej wybrac się na 2 dni bo jak w jeden nie wyplyniemy z powodu pogody to moze sie uda na drugi. Nam jeden dzień w czerwcu wypadł sztorm 12 stopni brrr i zaden stateczek nie wyplynal To ja bym musiał jutro zadzwonić na łajbę jak z pogodą na te dni, i czy mają w razie czego kilka miejsc wolnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.10.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 To którą z dziewczyn wkońcu zabieramy do gotowania na łajbie? Nie musi być ładna........................... Stuk Wszystkie panie są ładne ! A te z RW są bardzo ładne, wszystkie, bez wyjątku ! Na trzeźwo? Wszystkie? Po dwóch winach nie ma brzydkich pań... Wszystkie są ładne Chyba spłoszyły się nam wszystkie panie? Przecież nie gryziemy............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 25.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 11,12,13 mi pasuje. najlepiej wybrac się na 2 dni bo jak w jeden nie wyplyniemy z powodu pogody to moze sie uda na drugi. Nam jeden dzień w czerwcu wypadł sztorm 12 stopni brrr i zaden stateczek nie wyplynal To ja bym musiał jutro zadzwonić na łajbę jak z pogodą na te dni, i czy mają w razie czego kilka miejsc wolnych? Spróbuj zadzwonić. Jak znam życie to okaże się, że nie będzie pogody, kuter jest zepsuty a ryby poszły spać, ale spróbować warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 11,12,13 mi pasuje. najlepiej wybrac się na 2 dni bo jak w jeden nie wyplyniemy z powodu pogody to moze sie uda na drugi. Nam jeden dzień w czerwcu wypadł sztorm 12 stopni brrr i zaden stateczek nie wyplynal To ja bym musiał jutro zadzwonić na łajbę jak z pogodą na te dni, i czy mają w razie czego kilka miejsc wolnych? Spróbuj zadzwonić. Jak znam życie to okaże się, że nie będzie pogody, kuter jest zepsuty a ryby poszły spać, ale spróbować warto... Mam nadzieję,że jest coś wolnego, bo na inne kutry raczej bym się nie wybierał w ciemno.A na dorsze teraz chyba najlepsza pora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.10.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 dobranochttp://img14.imageshack.us/img14/6335/4a67b3d47ef16f91274229b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 25.10.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 a dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.10.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 a dobranoc Dopiero przyszłam, a Wy tu dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.10.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 a dobranoc Dopiero przyszłam, a Wy tu dobranoc Dzień dobry To ustalamy termin 11 a wyjazd 10 po południu. Ya zrób tak żebyś 11 miał wolne heheh bo czerwona kartka z kalendarza Stuk dzwoń na łajbę i rezerwuj mi wędkę Satinka jedziesz z nami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 26.10.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 No, chłopaki nam się już całkiem serio umawiają na te obfite połowy Będziemy Wam kibicować i oczywiście oczekujemy na RW bogatego fotoreportażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.10.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Będziemy Wam kibicować i oczywiście oczekujemy na... Po rybce przywiedziemy dla naszych ukochanych RW-ówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 26.10.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Coolibeer, zniknął Twój ostatni post Chyba administrator usunął, było nieco za ostre... Szkoda, że Stuk tego nie widział, chciałabym przeczytać, jak Cię ochrzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.10.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Coolibeer, zniknął Twój ostatni post Chyba administrator usunął, było nieco za ostre... Szkoda, że Stuk tego nie widział, chciałabym przeczytać, jak Cię ochrzania Wyśle mu na priva Miło zaskoczony że moderatorzy czuwają... tylko drugi post nie był za ostry a zniknął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.10.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Coolibeer, zniknął Twój ostatni post Chyba administrator usunął, było nieco za ostre... Szkoda, że Stuk tego nie widział, chciałabym przeczytać, jak Cię ochrzania Co za post? Nic nie widziałem Chłopaki złe wieści, dzwoniłem właśnie na łajbę i od listopada przerzucają się na łososie czyli kicha, pozostają inne kutry z Ustki, ale wiem o nich tyle co Wy . Ale ja chyba wyskoczę z nimi na ostani wypad w środę lub czwartek(a chciałem właśnie sobie zostawić ostatnie dorszowanie na listopad) Może mi wtedy podpowiedzą czy jest jakiś wart polecenia kuter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.10.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ale ja chyba wyskoczę z nimi na ostani wypad w środę lub czwartek(a chciałem właśnie sobie zostawić ostatnie dorszowanie na listopad) Może mi wtedy podpowiedzą czy jest jakiś wart polecenia kuter? czyli nici z organizacji wypadu? Może się załapię na czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.10.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ale ja chyba wyskoczę z nimi na ostani wypad w środę lub czwartek(a chciałem właśnie sobie zostawić ostatnie dorszowanie na listopad) Może mi wtedy podpowiedzą czy jest jakiś wart polecenia kuter? czyli nici z organizacji wypadu? Może się załapię na czwartek? Jak dojedziesz na ten czwartek? Wiem,że szukają ludzi na tą środę i czwartek. Jak nie będzie kompletu to kicha nie popłyną Dzwoń, zaklepuj termin na czwartek to sobie kija pomoczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 26.10.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 stukpuk nie rozmarzaj mnie, na ryby to ja zawsze coolibeer ale ja z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonikac 26.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 a ja w zwiazku z rekordem wpisów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 26.10.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 moonikac a co takiego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts