Wojty 16.06.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 a ja tu pisze z narazeniem pracy .... Ja tez zaczajka przed szefem witaj w klubie ..... zazdroszcze tym, którzy moga pisac swobodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.06.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ale teraz to już naprawdę muszę się zbierać . pa, pa Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 No ładnie chwilkę mnie nie było a już kolejna stronka. GRATULKI KASIU. Dzięki i papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 ale Wy szybcy Paru klientów w biurze, a w rekordach kolejna strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Do pubu wchodzi anemiczny, niesmialy i na dodatek niziutki facecik. Rozglada sie niepewnym wzrokiem po obecnych, przelyka kilkakrotnie nerwowo, wreszcie podnosi nieco glos i grzecznie pyta: "Przepraszam panów, czyj to doberman jest uwiazany przed pubem?" W odpowiedzi odwraca sie znad baru zarosniety osilek, z wytatuowanymi ramionami, w skórzanej katanie nabijanej cwiekami: "To mój pies, o co chodzi?" Widzac osilka, facecik zmalal w oczach i dlugo nie mógl wykrztusic slowa, nogi ugiely sie pod nim, wreszcie wyrzucil z siebie:"Zdaje sie, ze mój ratlerek wlasnie zabil pana pieska...." Kafar znad baru wybaluszyl oczy z niedowierzaniem: "Facet, co ty mi chcesz powiedziec, ze twój ratlerek zalatwil mojego dobermana? A co on mógl mu takiego zrobić?""Stanal mu w gardle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 16.06.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 dobre, dobre :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 16.06.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.06.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witam wszystkich! Już wróciłem ze szkolenia i jestem w pracy... Tylko, że strasznie zarobiony... PS Kawał jest niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 16.06.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Monka dopiero teraz zauważyłam, że masz album z budowy - a ja się głupio pytam jak tam postępy.... Ale za to teraz już wiem.... wiesz latam tamtędy codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 16.06.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witam wszystkich! Już wróciłem ze szkolenia i jestem w pracy... Tylko, że strasznie zarobiony... Jak zarobiony to powinieneś się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witam wszystkich! Już wróciłem ze szkolenia i jestem w pracy... Tylko, że strasznie zarobiony... Jak zarobiony to powinieneś się cieszyć Czemu? Wolałbym być mniej zarobiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witajcie! Mam moment czasu na kawę, to zajrzałam na rekordy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Monka dopiero teraz zauważyłam, że masz album z budowy - a ja się głupio pytam jak tam postępy.... Ale za to teraz już wiem.... wiesz latam tamtędy codziennie Jak to latam????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witajcie! Mam moment czasu na kawę, to zajrzałam na rekordy Cześć Asia bez Janusza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witam wszystkich! Już wróciłem ze szkolenia i jestem w pracy... Tylko, że strasznie zarobiony... Jak zarobiony to powinieneś się cieszyć Czemu? Wolałbym być mniej zarobiony... chyba,że to oznaka,że jesteś niezastąpiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.06.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witajcie! Mam moment czasu na kawę, to zajrzałam na rekordy Cześć Asia bez Janusza! Hej! Mam coraz mniej czasu, to wykorzystam choć chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Daria, masz też miotłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witam wszystkich! Już wróciłem ze szkolenia i jestem w pracy... Tylko, że strasznie zarobiony... Jak zarobiony to powinieneś się cieszyć Czemu? Wolałbym być mniej zarobiony... chyba,że to oznaka,że jesteś niezastąpiony Nie ma ludzi niezastąpionych. A jak się jest tzw. niezastąpionym to zawracają d... nawet na szkoleniu czy urlopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 500 tka blisko... Chyba dziś po południu padnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts