cieszynianka 04.11.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Retro, nie poznałam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Melduje ,że o 19 spadł pierwszy w tym roku śnieg na pomorzu środkowym Cieszyć się czy płakać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.11.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Melduje ,że o 19 spadł pierwszy w tym roku śnieg na pomorzu środkowym Cieszyć się czy płakać? Dla mnie nie byłby to powód do radości Może ze czterdzieści lat temu tak, ale teraz już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 04.11.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 retrofood jak jesteś taki odważny to poślij wierszyk teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.11.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Melduje ,że o 19 spadł pierwszy w tym roku śnieg na pomorzu środkowym Cieszyć się czy płakać? Dla mnie nie byłby to powód do radości Może ze czterdzieści lat temu tak, ale teraz już nie 40 lat temu?????????Ludzie przecież tyle nie żyją!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.11.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Melduje ,że o 19 spadł pierwszy w tym roku śnieg na pomorzu środkowym Cieszyć się czy płakać? Dla mnie nie byłby to powód do radości Może ze czterdzieści lat temu tak, ale teraz już nie 40 lat temu?????????Ludzie przecież tyle nie żyją!!!!!!!!!!!!!!!!! Żyją, żyją i nawet się całkiem dobrze jeszcze trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Melduje ,że o 19 spadł pierwszy w tym roku śnieg na pomorzu środkowym Cieszyć się czy płakać? Dla mnie nie byłby to powód do radości Może ze czterdzieści lat temu tak, ale teraz już nie 40 lat temu?????????Ludzie przecież tyle nie żyją!!!!!!!!!!!!!!!!! Żyją, żyją i nawet się całkiem dobrze jeszcze trzymają Ja chyba tyle nie dożyje żona mnie zabije bo zapomniałem o jej imieninach wczoraj i teraz focha strzela czyli mam parę dni spokoju dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.11.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Melduje ,że o 19 spadł pierwszy w tym roku śnieg na pomorzu środkowym Cieszyć się czy płakać? Dla mnie nie byłby to powód do radości Może ze czterdzieści lat temu tak, ale teraz już nie 40 lat temu?????????Ludzie przecież tyle nie żyją!!!!!!!!!!!!!!!!! Żyją, żyją i nawet się całkiem dobrze jeszcze trzymają Ja chyba tyle nie dożyje żona mnie zabije bo zapomniałem o jej imieninach wczoraj i teraz focha strzela czyli mam parę dni spokoju dla siebie To migiem naprawiaj gafę i pokornie proś o wybaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.11.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Melduje ,że o 19 spadł pierwszy w tym roku śnieg na pomorzu środkowym Cieszyć się czy płakać? Dla mnie nie byłby to powód do radości Może ze czterdzieści lat temu tak, ale teraz już nie 40 lat temu?????????Ludzie przecież tyle nie żyją!!!!!!!!!!!!!!!!! Żyją, żyją i nawet się całkiem dobrze jeszcze trzymają Ja chyba tyle nie dożyje żona mnie zabije bo zapomniałem o jej imieninach wczoraj i teraz focha strzela czyli mam parę dni spokoju dla siebie To migiem naprawiaj gafę i pokornie proś o wybaczenie Jeszcz się taka nie urodziła żebym ją przepraszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.11.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dobranoc śledzie...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.11.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dobranoc śledzie...................... dobranoc morsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 05.11.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 stukpuk toś taki młodzieniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ale awatar machnąłeś ! to fotka z dzieciństwa, jak kankana tańczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Retro, nie poznałam Cię Noooo, wtedy byłem młodszy!!! A Ty mnie znasz teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 retrofood jak jesteś taki odważny to poślij wierszyk teściowej W tamte strony poczta nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Melduje ,że o 19 spadł pierwszy w tym roku śnieg na pomorzu środkowym Cieszyć się czy płakać? Dla mnie nie byłby to powód do radości Może ze czterdzieści lat temu tak, ale teraz już nie 40 lat temu?????????Ludzie przecież tyle nie żyją!!!!!!!!!!!!!!!!! Żyją, żyją i nawet się całkiem dobrze jeszcze trzymają bo puścić się nie chcą, to się trzymają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 05.11.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ale awatar machnąłeś ! to fotka z dzieciństwa, jak kankana tańczyłem. Retro, tańczyłeś zaiste przepięknie, ale nie był to kankan, tylko kozak Kankana zawsze tańczyły grzeczne dziewczynki w zamaszystych spódnicach: http://www.studiostyl.com/file/gallery/5gm_9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ale awatar machnąłeś ! to fotka z dzieciństwa, jak kankana tańczyłem. Retro, tańczyłeś zaiste przepięknie, ale nie był to kankan, tylko kozak Kankana zawsze tańczyły grzeczne dziewczynki w zamaszystych spódnicach: przeczytałem całą Konstytucję. Nie ma nigdzie zakazu tańczenia kankana przez facetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.11.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ale awatar machnąłeś ! to fotka z dzieciństwa, jak kankana tańczyłem. Retro, tańczyłeś zaiste przepięknie, ale nie był to kankan, tylko kozak Kankana zawsze tańczyły grzeczne dziewczynki w zamaszystych spódnicach: przeczytałem całą Konstytucję. Nie ma nigdzie zakazu tańczenia kankana przez facetów. a drobny druczek też czytałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 05.11.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ale awatar machnąłeś ! to fotka z dzieciństwa, jak kankana tańczyłem. Retro, tańczyłeś zaiste przepięknie, ale nie był to kankan, tylko kozak Kankana zawsze tańczyły grzeczne dziewczynki w zamaszystych spódnicach: przeczytałem całą Konstytucję. Nie ma nigdzie zakazu tańczenia kankana przez facetów. Zakazu nie ma, ale jeszcze nie widziałam żadnego pana, chętnego do zatańczenia kankana... Tu bez szerokiej kiecki z falbanami ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts