retrofood 08.11.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 I jeszcze dla panów: http://a.swistak.pl/003/761/3761679_400.jpg Kurde, to chyba letni! A co na zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 retrofood jesteś ślusarzem ? Tak!!! Slusarz hydraulik damski W stanie spoczynku............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 08.11.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 stukpuk oczywiste (chyba) ze w spoczynku retrofood lepiej tak się ogóle nie zdradzaj mam inne propozycje http://img503.imageshack.us/img503/3010/pasv.jpg http://img17.imageshack.us/img17/5919/onan2.jpg inne się wstydzę stawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 stukpuk oczywiste (chyba) ze w spoczynku retrofood lepiej tak się ogóle nie zdradzaj mam inne propozycje http://img503.imageshack.us/img503/3010/pasv.jpg http://img17.imageshack.us/img17/5919/onan2.jpg inne się wstydzę stawić Dawaj śmiało................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 retrofood jesteś ślusarzem ? Tak!!! Slusarz hydraulik damski W stanie spoczynku............ ale ZASŁUŻONY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 inne się wstydzę stawić bez obaw! Z nami jak u doktora! Tajemnica będzie zachowana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 08.11.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 retrofood jesteś ślusarzem ? Tak!!! Slusarz hydraulik damski W stanie spoczynku............ ale ZASŁUŻONY!!! A ile masz orderów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.11.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 retrofood jesteś ślusarzem ? Tak!!! Slusarz hydraulik damski W stanie spoczynku............ ale ZASŁUŻONY!!! A ile masz orderów? Dżentelmeni się tym nie chwalą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 08.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 retrofood jesteś ślusarzem ? Tak!!! Slusarz hydraulik damski W stanie spoczynku............ ale ZASŁUŻONY!!! A ile masz orderów? Dżentelmeni się tym nie chwalą! Ooo, ewenement! Hydraulik - dżentelmen! Są jeszcze tacy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 retrofood jesteś ślusarzem ? Tak!!! Slusarz hydraulik damski W stanie spoczynku............ ale ZASŁUŻONY!!! A ile masz orderów? Dżentelmeni się tym nie chwalą! Ooo, ewenement! Hydraulik - dżentelmen! Są jeszcze tacy? No pewnie! Ale tylko przedwojenni. Jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 08.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 retrofood jesteś ślusarzem ? Tak!!! Slusarz hydraulik damski W stanie spoczynku............ ale ZASŁUŻONY!!! A ile masz orderów? Dżentelmeni się tym nie chwalą! Ooo, ewenement! Hydraulik - dżentelmen! Są jeszcze tacy? No pewnie! Ale tylko przedwojenni. Jak ja. Sprzed której wojny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.11.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Sprzed której wojny ??? już pisałem, że ja to nawet pamiętam, jak przed dinozaurami sp..dalałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 08.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Sprzed której wojny ??? już pisałem, że ja to nawet pamiętam, jak przed dinozaurami sp..dalałem. Ostatnio moje dziecko śmiało się, że jak ya chodziłem do przedszkola to musiałem uważać, żeby mnie dinozaury nie nadepnęły. Bezczelne to młode pokolenie jakieś rośnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 08.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dobry wieczór Cześć Cieszko Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dobry wieczór Cześć Cieszko Witaj! Witam, witam i o nastrój pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dobry wieczór Cześć Cieszko Witaj! Witam, witam i o nastrój pytam No... związany z blaszanymi majtkami... przed nocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dobry wieczór Cześć Cieszko Witaj! Witam, witam i o nastrój pytam No... związany z blaszanymi majtkami... przed nocą... Nie, tak ogólnie, niezależnie od blaszanych majtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.11.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dobry wieczór Cześć Cieszko Witaj! Witam, witam i o nastrój pytam No... związany z blaszanymi majtkami... przed nocą... Nie, tak ogólnie, niezależnie od blaszanych majtek tego się nie da rozdzielić.... sama wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.11.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dobry wieczór Cześć Cieszko Witaj! Witam, witam i o nastrój pytam No... związany z blaszanymi majtkami... przed nocą... Nie, tak ogólnie, niezależnie od blaszanych majtek tego się nie da rozdzielić.... sama wiesz... Skąd wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts