kze 16.06.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Na zajęciach z negocjacji nauczyli mnie, że nalezy być twardym w stosunku do reguł, zasad, a miękkim w stosunku do ludzi... NIezłe, pożyczę to sobie jako motto. Dzieki. Nie ja to wymysliłem. Chyba Urly lub Fischer.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 witam wszyskich Cześć Ewuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 16.06.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 witam wszyskich Witam Daria jaki uroczy motylek pozazdrościłam Ci tego słodkiego kwiatuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 A to co mówi mąż do żony w kolejnych latach małżeństwa, przechodząc przez ulicę: Rok 1. Poczekaj kochanie aż samochód przejedzie. Rok 2. tu imię poczekaj, bo samochód! Rok 3. Czekaj, samochód! Rok 4. Nie widzisz samochodu?! Rok 5. Cholera ślepa jesteś! Rok 6. (To już tylko do siebie) Jak jesteś ślepa to leć pod koła! 2. - Kochanie, przecież cię prosiłem, żebyś mi ugotowała jajka na miękko, a te są twarde. - To ja już nie wiem, gotowałam prawie pół godziny i ciągle twarde? 3. Weź mnie - namiętnie mruczy żona. - Oszalałaś Przecież ja nigdzie nie wychodzę! 4. Mąż do żony: - Kochanie mam dzisiaj zebranie i wrócę trochę później. - Znam te twoje zebrania, wrócisz rano kompletnie pijany i bez pieniędzy! - No wiesz kochanie, jak możesz tak myśleć?! Godzina 5 rano, pijany mąż stoi pod drzwiami i mówi: - No i wykrakała cholera!! 5. Mąż zwraca się do żony: - Kochanie, przyniesiesz mi herbatę? Żona (zalotnie): - A czarodziejskie słowo? Mąż: - Biegiem! 6. Małżonek wraca cichaczem, późno do domu. - Która godzina? -pyta zaspana żona. - Dziesiąta - odpowiada mąż. - Tak? Słyszę że właśnie bije pierwsza... - No przecież zera nie może wybić, kochanie... 7. Córka wraca wieczorem do domu. Ojciec informuje ją: - Był ten Twój wielbiciel i chciał prosić Cię o rękę. - To bardzo miłe z jego strony, tylko jak ja mogę opuścić mamusię? - Możesz ją sobie zabrać. 8. Rozmowa dwóch kumpli: - Powiedz Karol, kto cię poznał z twoją żoną - To był przypadek, nawet nie ma kogo winić. 9. W biurze pyta kolega kolegi: - Co wycinasz z gazety? - Notatkę o tym, jak mąż zamordował żonę, bo mu stale przeszukiwała kieszenie... - I co masz zamiar zrobić z tym wycinkiem? - Schowam do kieszeni! 10. Kowalska dokładnie sprawdza garnitur męża po powrocie z pracy, nie znajduje ani jednego kobiecego włoska i mówi: - No tak! Ty już nawet łysej babie nie przepuścisz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Może jakiś podpis od admina? 500 procent normy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 16.06.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 próba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 próba Co próbujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 16.06.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 hop hop 392 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 16.06.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 spozniona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 11. Mąż wraca pozna nocą do domu i żeby nie budzić żony rozbiera się już w przedpokoju i nago wślizguje się do sypialni. Żona jednak się budzi i widząc golasa zauważa: - To dziś przepiłeś i ubranie?! 12. Żona wróciła z wczasów. - Czy byłaś mi wierna? - dopytuje się mąż. - Tak samo jak ty mi... - No, moja droga, ostatni raz pojechałaś na wczasy. 13. Spotyka się dwóch kumpli z wojska (dawno się nie widzieli). - A co tam u ciebie? - Ożeniłem się. - I co, dobrze ci, nie narzekasz? - Nie narzekam... - A to limo pod okiem to skąd - A to jak narzekałem... 14. Pewne małżeństwo ma "ciche dni". Wieczorem mąż pisze do żony: "Stara, obudź mnie o piątej". Nazajutrz mąż budzi się o siódmej i spostrzega na stole kartkę: "Stary wstawaj, już piąta!". 15. - Kochanie, jak ci smakował obiad, który dziś ugotowałam? - Dlaczego ty stale dążysz do kłótni?! 16. Żona mówi do męża: - Brałeś dzisiaj prysznic? - Dlaczego jak coś zginie w tym domu zawsze jest na mnie! 17. Mąż wraca nad ranem do domu. Żona pyta: - Gdzie byłeś Cala noc czekałam i nie zmrużyłam nawet oka. Mąż zmęczonym głosem: - A myślisz, że ja spałem? 18. - Wiesz, moja żona o jednej sprawie potrafi gadać cały dzień. - A moja nawet sprawy nie potrzebuje... 19. Mąż zagląda do szafy i znajduje szkielet człowieka. Patrzy na żonę pytającym wzrokiem. - Nie wygłupiaj się - mówi żona - nie będziesz mi chyba robił wymówek po 20 latach?! 20. Rozmawia dwóch kumpli: - Co byś zrobił, gdyby żona zostawiła cię dla innego mężczyzny? Byłoby ci żal? - Kogo? Jakiegoś obcego faceta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 16.06.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 zdobyć punkt na 392 mój drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 hop hop 392 Aaaaaaaa, no tak, niedomyślna jestem hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.06.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 wpadłam na chwilę zobaczyć co u was słychać ? co było do przewidzenia, straszne mam zaległości mój komputer w kompletnej rozsypce , ale będę próbowała korzystać z czegoś na mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 16.06.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 majka - gratulki - zrobilas coś co dla mnei jest nie do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ostatni raz mój ulubiony:Mąż telefonuje z polowania do domu: - Kochanie, będę za dwie godziny w domu. - A jak tam łowy? - Przez miesiąc nie będziemy kupować mięsa. - A co upolowałeś Jelenia? - Nie. - Dzika? - Przepiłem całą pensję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 no i wstyd mi, bo Ewuś tak po ciemku sondowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.06.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.06.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 wpadłam na chwilę zobaczyć co u was słychać ? co było do przewidzenia, straszne mam zaległości mój komputer w kompletnej rozsypce , ale będę próbowała korzystać z czegoś na mieście badi miło cię widzieć ostatnio się zastanawiałyśmy gdzieś ty się podziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 hmmm, chyba wytłumaczę na czym to polega. każda strona ma 60 postów, nalezy ilość zapisaną sobie dzielić i w ten sposób wiedzieć ile zostalo. Reszta to juz technika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts