cieszynianka 11.11.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Musze gaci czystych poszukać na wyjazd I co, znalazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.11.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Musze gaci czystych poszukać na wyjazd MASZ 107 PAR GACI Z RW I JESZCZE CHCESZ SZUKAĆ INNYCH ???? TYLKO DROGI DO MNIE NIE POMYL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Musze gaci czystych poszukać na wyjazd MASZ 107 PAR GACI Z RW I JESZCZE CHCESZ SZUKAĆ INNYCH ???? TYLKO DROGI DO MNIE NIE POMYL Ale w większości to damskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 11.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Musze gaci czystych poszukać na wyjazd MASZ 107 PAR GACI Z RW I JESZCZE CHCESZ SZUKAĆ INNYCH ???? TYLKO DROGI DO MNIE NIE POMYL Ale w większości to damskie Mogę podrzucić bardziej męskie... http://www.humorek.com.pl/c8/w/29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 11.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Musze gaci czystych poszukać na wyjazd MASZ 107 PAR GACI Z RW I JESZCZE CHCESZ SZUKAĆ INNYCH ???? TYLKO DROGI DO MNIE NIE POMYL Ale w większości to damskie Mogę podrzucić bardziej męskie... http://www.humorek.com.pl/c8/w/29.jpg nio męskie plus dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Dla Stuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Musze gaci czystych poszukać na wyjazd MASZ 107 PAR GACI Z RW I JESZCZE CHCESZ SZUKAĆ INNYCH ???? TYLKO DROGI DO MNIE NIE POMYL Mam jechać do Iwony do konina, tak?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 W czystych gaciach oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jak po 400 km. się nie pojawię proszę o wysłanie ekipy poszukiwawczej z RW!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.11.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jak po 400 km. się nie pojawię proszę o wysłanie ekipy poszukiwawczej z RW!!!! Może jakiego czipa Ci wszczepić, cobyś się nie zapodział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 cześć ludziska Stuk ... wpadłam żeby Ci powiedzieć, iż właśnie skończyłam malować cuś na fancie na licytację świąteczną .... i chciałam Ci podziękować za podszepnięcie pomysłu nic to że jestem cała upier..... z czarnej farby do szkła i za cholerę nie potrafię tego niczym z rąk zmyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Nie martw się, zejdzie razem z naskórkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.11.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Nie martw się, zejdzie razem z naskórkiem tego się właśnie obawiam .... przez tydzień bede musiała chyba ściemniać że ksero się zepsuło i naprawiałam ... co wcale aż tak daleko od prawdy nie odbiega, bo czasem się zdarza naprawiać ten złom i wyglądam jak kominiarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Nie martw się, zejdzie razem z naskórkiem tego się właśnie obawiam .... przez tydzień bede musiała chyba ściemniać że ksero się zepsuło i naprawiałam ... co wcale aż tak daleko od prawdy nie odbiega, bo czasem się zdarza naprawiać ten złom i wyglądam jak kominiarz No to alibi masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 cześć ludziska Stuk ... wpadłam żeby Ci powiedzieć, iż właśnie skończyłam malować cuś na fancie na licytację świąteczną .... i chciałam Ci podziękować za podszepnięcie pomysłu nic to że jestem cała upier..... z czarnej farby do szkła i za cholerę nie potrafię tego niczym z rąk zmyć ... Kurcze..........nareszcie się moja nikczemna osoba przydała A może jakieś szczegóły???? Wymalowałaś się czarną farbą i..............tylko farbą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jak po 400 km. się nie pojawię proszę o wysłanie ekipy poszukiwawczej z RW!!!! Może jakiego czipa Ci wszczepić, cobyś się nie zapodział Najgorsze,że z Kalisza musze jechać do teściowej na mazury i to na kilka dni!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.11.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 cześć ludziska Stuk ... wpadłam żeby Ci powiedzieć, iż właśnie skończyłam malować cuś na fancie na licytację świąteczną .... i chciałam Ci podziękować za podszepnięcie pomysłu nic to że jestem cała upier..... z czarnej farby do szkła i za cholerę nie potrafię tego niczym z rąk zmyć ... Kurcze..........nareszcie się moja nikczemna osoba przydała A może jakieś szczegóły???? Wymalowałaś się czarną farbą i..............tylko farbą? Aleś Ty ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.11.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 dobra, Stuk .... ponieważ Ty jesteś pomysłodawcą to jeśli obiecasz mi , ze do licytacji nikt węcej tego nie zobaczy to w wielkiej tajemnicy dam Ci fotke tego co nabazgrałam - i napiszesz mi prawde czy sie nada czy mam zazywać i coś innego kombinować .... dawaj adres mailowy na priv ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 cześć ludziska Stuk ... wpadłam żeby Ci powiedzieć, iż właśnie skończyłam malować cuś na fancie na licytację świąteczną .... i chciałam Ci podziękować za podszepnięcie pomysłu nic to że jestem cała upier..... z czarnej farby do szkła i za cholerę nie potrafię tego niczym z rąk zmyć ... Kurcze..........nareszcie się moja nikczemna osoba przydała A może jakieś szczegóły???? Wymalowałaś się czarną farbą i..............tylko farbą? Aleś Ty ciekawy Przyganiał kociołek garnuszkowi!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Gratulacje i gatki: http://img134.imageshack.us/img134/4759/64eb55718bcd0107f35792a.jpg Pewnie znowu za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts