stukpuk 12.11.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Stuk, jak tam po postrzyżynach u żony - fryzjerki? "blondynka" Miało być wczoraj, ale się wywinołem , ale dziś to już muszę , musze jakoś wyglądać na tak ważnej wizycie Pysk ogolić trzeba, bo jak przyjdzie się całować......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.11.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 DZIEŃ DOBRY MIŁEGO DNIA WSZYTKIM ŻYCZĘ Dla kogo miły , dla tego miły Mnie żona wykończy nerwowo i nigdzie nie pojadę!!!!! Czepia się wszystkiego!!!!!! Wrrrrrrrr!!!!!!! Jeszcze awantura bo nie może butów zimowych znaleść!!! A co? ja w nich może chodzę?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 12.11.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Karolka e tam śpią, wstałam skoro świt o 10 stukpuk bo od tego jest MĄŻ żeby zawsze wszystko wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.11.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Karolka e tam śpią, wstałam skoro świt o 10 stukpuk bo od tego jest MĄŻ żeby zawsze wszystko wiedział A niektórzy wtedy już od dawna w pracy byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 12.11.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 cieszynianka kiedyś skończą się moje dobre czasy i też będę w pracy a póki co to kocham noce, zawsze byłam sową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.11.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 cieszynianka kiedyś skończą się moje dobre czasy i też będę w pracy a póki co to kocham noce, zawsze byłam sową Ja też, ale "rano trzeba wsztać - budzikom śmierć " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.11.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Karolka e tam śpią, wstałam skoro świt o 10 stukpuk bo od tego jest MĄŻ żeby zawsze wszystko wiedział a gdzie są czyste gacie to też ja mam wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.11.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ciekwe czy ktoś zatęskni jak mnie nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.11.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ciekwe czy ktoś zatęskni jak mnie nie będzie? no pewnie, że tak ... kulka-daggulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.11.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ciekwe czy ktoś zatęskni jak mnie nie będzie? No przecież już tęsknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 12.11.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 stukpuk już zaczynam tęsknić a ile Cię nie będzie ?? a co do gaci to popatrz do szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.11.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 A to mi się przyda na piątek http://www.antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/ Żeby jechać w blasku fotoradarów Już mi dziś błysło ..........całe szczęście,że brat prowadził Podobno dość drogie te zdjęcia Przedemną 1200km w dwa dni mam nadzieję ,że wrócę bez "zdjęcia za kółkiem" Nie wiem czy tyle wytrzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 12.11.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 A to mi się przyda na piątek http://www.antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/ Żeby jechać w blasku fotoradarów Już mi dziś błysło ..........całe szczęście,że brat prowadził Podobno dość drogie te zdjęcia Przedemną 1200km w dwa dni mam nadzieję ,że wrócę bez "zdjęcia za kółkiem" Nie wiem czy tyle wytrzymamy wytrzymacie , wytrzymacie - dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.11.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ciekwe czy ktoś zatęskni jak mnie nie będzie? no pewnie, że tak ... kulka-daggulka No........ to ja rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.11.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 OJ STUK CHYBA MASZ JUŻ STRESA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.11.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 stukpuk już zaczynam tęsknić a ile Cię nie będzie ?? a co do gaci to popatrz do szafy Do Kalisza ruszamy jutro z samego rana, w Kaliszu imprezka zaczepno-rozpoznawczo-zapoznawcza z Ilonką mam nadzieję,że mnie jej pies nie zagryzie W sobotę ruszam na mazurki do teściowej i to już mniej przyjemna część urlopu", mam nadzieję że szybko wrócimy do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.11.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 OJ STUK CHYBA MASZ JUŻ STRESA Bo musze koszulę założyć i całe skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.11.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 UWAGA !!!!! STUK JUTRO WIECZOREM DA ZNAK ŻYCIA NO CHYBA ,ZE MI NET PADNIE, ALBO ZWIEJE BO ZE MNA NIE WYTRZYMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.11.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 stukpuk już zaczynam tęsknić a ile Cię nie będzie ?? a co do gaci to popatrz do szafy Do Kalisza ruszamy jutro z samego rana, w Kaliszu imprezka zaczepno-rozpoznawczo-zapoznawcza z Ilonką mam nadzieję,że mnie jej pies nie zagryzie W sobotę ruszam na mazurki do teściowej i to już mniej przyjemna część urlopu", mam nadzieję że szybko wrócimy do domu TO SIĘ JESZCZE OKAŻE CZY W SOBOTĘ RUSZYCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.11.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 UWAGA !!!!! STUK JUTRO WIECZOREM DA ZNAK ŻYCIA NO CHYBA ,ZE MI NET PADNIE, ALBO ZWIEJE BO ZE MNA NIE WYTRZYMA PS. CIEKAWE CZY BARDZO BĘDZIE SIE UŻALAŁ I NARZEKAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts