alibabka 13.11.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Niestety, nie mam takich namiarów, ale może jeszcze ktoś z użytkowników RW albo innego forum będzie coś wiedział... Pośpiesz się z szukaniem, bo o tej porze najlepsze sylwestrowe bale są już wykupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.11.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Niestety, nie mam takich namiarów, ale może jeszcze ktoś z użytkowników RW albo innego forum będzie coś wiedział... Pośpiesz się z szukaniem, bo o tej porze najlepsze sylwestrowe bale są już wykupione DZIĘKI WIEM ALE MOI ZNAJOMI SIĘ TERAZ OBUDZILI JA CHCIAŁAM TEŻ NA ŚWIĘTA ALE ROZESZŁO SIĘ PO KOŚCIACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.11.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 UWAGA!!!! STUK DOTARŁ CAŁY I ZDROWY DO KALISZA 1/3 MIASTA ZOBACZYŁ A CO DALEJ........ TO JUŻ WAM SAM OPOWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.11.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Witam. pozdrowienia z Kalisza!!!!!! Jak Ilonka powiedziała, jestem cały, szczęśliwy i zdrowy Moje odchudzanie diabli wzieło w życiu takiego ciasta i gołąbków nie jadłem A jakiego ma fajnego psa!!!!!!!! Straszny pieszczoch. Spadam teraz na likierek i pierniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.11.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Ło Panienko, z którego bądź kościoła... ILA wróciła!!! Witaj, ILONKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.11.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Moje odchudzanie diabli wzieło w życiu takiego ciasta i gołąbków nie jadłem Już dzwonię do teściowej. Stuka, nie mojej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Moje odchudzanie diabli wzieło w życiu takiego ciasta i gołąbków nie jadłem Już dzwonię do teściowej. Stuka, nie mojej... Może ja też się na jakiego gołąbka załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Moje odchudzanie diabli wzieło w życiu takiego ciasta i gołąbków nie jadłem Już dzwonię do teściowej. Stuka, nie mojej... Może ja też się na jakiego gołąbka załapię musiałby być pocztowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Moje odchudzanie diabli wzieło w życiu takiego ciasta i gołąbków nie jadłem Już dzwonię do teściowej. Stuka, nie mojej... Może ja też się na jakiego gołąbka załapię musiałby być pocztowy Kurirerem by go było trzeba przesłać, coby nie dotarł nieświeży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.11.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Witam. pozdrowienia z Kalisza!!!!!! Jak Ilonka powiedziała, jestem cały, szczęśliwy i zdrowy Moje odchudzanie diabli wzieło w życiu takiego ciasta i gołąbków nie jadłem A jakiego ma fajnego psa!!!!!!!! Straszny pieszczoch. Spadam teraz na likierek i pierniczek no pięknie koło mnie przejeżdżali i nie dali znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.11.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 help help może ktoś podać mi namiary na fajne miejsce w górach (polskich) aby pojechać na sylwestra z góry dzięki i cio nikt nic mi nie poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 help help może ktoś podać mi namiary na fajne miejsce w górach (polskich) aby pojechać na sylwestra z góry dzięki i cio nikt nic mi nie poleci w gorach nie znam niestety najlepszy dla mnie jest na Slasku ..........zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.11.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 help help może ktoś podać mi namiary na fajne miejsce w górach (polskich) aby pojechać na sylwestra z góry dzięki i cio nikt nic mi nie poleci w gorach nie znam niestety najlepszy dla mnie jest na Slasku ..........zapraszam szkoda ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ło Panienko, z którego bądź kościoła... ILA wróciła!!! Witaj, ILONKO!!! WITANKO CIESZĘ SIĘ,ZE MNIE JESZCZE PAMIETASZ http://th.interia.pl/40,b16346ace2300515/buziak4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Moje odchudzanie diabli wzieło w życiu takiego ciasta i gołąbków nie jadłem Już dzwonię do teściowej. Stuka, nie mojej... Może ja też się na jakiego gołąbka załapię musiałby być pocztowy Kurirerem by go było trzeba przesłać, coby nie dotarł nieświeży SMACZNEGO http://www.lodz.e-leclerc.pl/spozywka/garmaz/daniagorace/rysunki/golabki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Witam. pozdrowienia z Kalisza!!!!!! Jak Ilonka powiedziała, jestem cały, szczęśliwy i zdrowy Moje odchudzanie diabli wzieło w życiu takiego ciasta i gołąbków nie jadłem A jakiego ma fajnego psa!!!!!!!! Straszny pieszczoch. Spadam teraz na likierek i pierniczek A O TORCIKU I SAŁATKACH NIE WSPOMNIAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I STUKOWIE POGNALI DALEJ http://www33.patrz.pl/u/f/26/17/10/261710.jpg PS. POWIEM W TAJEMNICY ,ZE TAK FAJNYCH I SYMPATYCZNYCH LUDZI TO JUZ DAWNO NIE POZNAŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.11.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Moje odchudzanie diabli wzieło w życiu takiego ciasta i gołąbków nie jadłem Już dzwonię do teściowej. Stuka, nie mojej... Może ja też się na jakiego gołąbka załapię musiałby być pocztowy Kurirerem by go było trzeba przesłać, coby nie dotarł nieświeży SMACZNEGO http://www.lodz.e-leclerc.pl/spozywka/garmaz/daniagorace/rysunki/golabki.jpg MNIAM DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.11.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 help help może ktoś podać mi namiary na fajne miejsce w górach (polskich) aby pojechać na sylwestra z góry dzięki i cio nikt nic mi nie poleci Karolka, wybacz, ale przez pięć minut ostatnie słowo czytałem "przeleci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.11.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ło Panienko, z którego bądź kościoła... ILA wróciła!!! Witaj, ILONKO!!! WITANKO CIESZĘ SIĘ,ZE MNIE JESZCZE PAMIETASZ http://th.interia.pl/40,b16346ace2300515/buziak4.gif Taż to niemożliwościowo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts