Karolka 14.11.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 help help może ktoś podać mi namiary na fajne miejsce w górach (polskich) aby pojechać na sylwestra z góry dzięki i cio nikt nic mi nie poleci Karolka, wybacz, ale przez pięć minut ostatnie słowo czytałem "przeleci" marzyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.11.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ale wspaniale, stukpuk TEŻ się odchudza yupiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ale wspaniale, stukpuk TEŻ się odchudza yupiiiiiiiiiiiiiiiiiii ODCHUDZAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Witam. pozdrowienia z Kalisza!!!!!! Jak Ilonka powiedziała, jestem cały, szczęśliwy i zdrowy Moje odchudzanie diabli wzieło w życiu takiego ciasta i gołąbków nie jadłem A jakiego ma fajnego psa!!!!!!!! Straszny pieszczoch. Spadam teraz na likierek i pierniczek A O TORCIKU I SAŁATKACH NIE WSPOMNIAŁ Torcik rewelka!!!!Sałatki też były smaczuśne!!!nie chciałem wspominać o nich bo się zlecą inni forumowicze już się do Ilonki na kawkę nie załapię a tego to już bym nie przeżył. PS.Do tego schabik ze śliweczkami w wykonaniu syna Ilony!!!!!!Ma chłopak ręke do gotowania!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 OOO STUK SIE POKAZAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 I JAK TAM U TEŚCIOWEJ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 CHYBA DOBRZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I CIEKAWA JESTEM ILE PRZYTYJESZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I STUKOWIE POGNALI DALEJ http://www33.patrz.pl/u/f/26/17/10/261710.jpg PS. POWIEM W TAJEMNICY ,ZE TAK FAJNYCH I SYMPATYCZNYCH LUDZI TO JUZ DAWNO NIE POZNAŁAM Wczoraj Słupsk-Kalisz, dziś Kalisz-Kurzętnik(Mazury-chyba)? jutro wolne,a w poniedziałek już mnie targają w dalszą drogę Kurzętnik-Olsztyn-Kurzętnik Z Olsztynem nie mam dobrych wspomnień bo ostatni raz jak tam byłem i nocowałem ............w areszcie stare dobre czasy z wojska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 STUKA PERSPEKTYWA NIE TRZYMANIA DIETY http://img2.vpx.pl/up/20090907/grubas_i_kurczak.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I STUKOWIE POGNALI DALEJ http://www33.patrz.pl/u/f/26/17/10/261710.jpg PS. POWIEM W TAJEMNICY ,ZE TAK FAJNYCH I SYMPATYCZNYCH LUDZI TO JUZ DAWNO NIE POZNAŁAM Wczoraj Słupsk-Kalisz, dziś Kalisz-Kurzętnik(Mazury-chyba)? jutro wolne,a w poniedziałek już mnie targają w dalszą drogę Kurzętnik-Olsztyn-Kurzętnik Z Olsztynem nie mam dobrych wspomnień bo ostatni raz jak tam byłem i nocowałem ............w areszcie stare dobre czasy z wojska SPOKO DASZ RADĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO CZAS SOBIE NALAĆ STUKOWEJ LIKIERKU , PYCHOTA http://atinabc.blox.pl/resource/likier_al_B2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I CIEKAWA JESTEM ILE PRZYTYJESZ Ty sie ze mnie nie naśmiewaj bo przez smakołyki moje tygodniowe odchudzanie diabli wzieło Może chociaż teściowa mnie oszczędzi :lol:Jak przyjechaliśmy to na obiadek była:czarninka!!!!!!!czyli czarna plewka, ładnie to się przyjmuje ukochanego zięciunia, hehheheee Dobrze,że kuzyn stukowej ma laptopa Droga była bez korków i nawet nie błądziliśmy. PS.Stukowa nie mogła przeżyć jak niesamowicie fajną stanowicie rodzinkę .Otwartą, wesołą i sympatyczną Normalnie nie mogła się nachwalić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I CIEKAWA JESTEM ILE PRZYTYJESZ Ty sie ze mnie nie naśmiewaj bo przez smakołyki moje tygodniowe odchudzanie diabli wzieło Może chociaż teściowa mnie oszczędzi :lol:Jak przyjechaliśmy to na obiadek była:czarninka!!!!!!!czyli czarna plewka, ładnie to się przyjmuje ukochanego zięciunia, hehheheee Dobrze,że kuzyn stukowej ma laptopa Droga była bez korków i nawet nie błądziliśmy. PS.Stukowa nie mogła przeżyć jak niesamowicie fajną stanowicie rodzinkę .Otwartą, wesołą i sympatyczną Normalnie nie mogła się nachwalić!!! EEE TAM, ZWYKŁA RODZINA 1 DOWODZĄCA I 3 WOJSKA + 1 REZERWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO CZAS SOBIE NALAĆ STUKOWEJ LIKIERKU , PYCHOTA http://atinabc.blox.pl/resource/likier_al_B2.jpg Ten likierek jak stukowa zrobi to musi go chować przede mną A tą nalewkę próbowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I NIE MOW,ZE U MNIE PRZYTYŁES NAWET PORZADNIE CIE NIE NAKARMIŁ ALE ZROBIĘ TO NASTĘPNYM RAZEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO CZAS SOBIE NALAĆ STUKOWEJ LIKIERKU , PYCHOTA http://atinabc.blox.pl/resource/likier_al_B2.jpg Ten likierek jak stukowa zrobi to musi go chować przede mną A tą nalewkę próbowałaś? NALEWKA SCHOWANA, ZOSTANIE OTWARTA W ŚWIĘTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I CIEKAWA JESTEM ILE PRZYTYJESZ Ty sie ze mnie nie naśmiewaj bo przez smakołyki moje tygodniowe odchudzanie diabli wzieło Może chociaż teściowa mnie oszczędzi :lol:Jak przyjechaliśmy to na obiadek była:czarninka!!!!!!!czyli czarna plewka, ładnie to się przyjmuje ukochanego zięciunia, hehheheee Dobrze,że kuzyn stukowej ma laptopa Droga była bez korków i nawet nie błądziliśmy. PS.Stukowa nie mogła przeżyć jak niesamowicie fajną stanowicie rodzinkę .Otwartą, wesołą i sympatyczną Normalnie nie mogła się nachwalić!!! EEE TAM, ZWYKŁA RODZINA 1 DOWODZĄCA I 3 WOJSKA + 1 REZERWA Pod taką dowodzacą to i ja bym poszedł..........w ogień i.......... ..........na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 STUK NIE PWOINIENEŚ SIEDZIEĆ TERAZ Z RODZINA PRZY STOLE ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 KOCUR PEWNIE NA STRONKE POLUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts