stukpuk 14.11.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I NIE MOW,ZE U MNIE PRZYTYŁES NAWET PORZADNIE CIE NIE NAKARMIŁ ALE ZROBIĘ TO NASTĘPNYM RAZEM W takim towarzystwie żadne kilogramy nie straszne!!!!!!!!! Oczy by jadły dalej, ale żołądek się poddał Nie mów,że chcesz nas znowu zobaczyć, takich dwóch wariatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I CIEKAWA JESTEM ILE PRZYTYJESZ Ty sie ze mnie nie naśmiewaj bo przez smakołyki moje tygodniowe odchudzanie diabli wzieło Może chociaż teściowa mnie oszczędzi :lol:Jak przyjechaliśmy to na obiadek była:czarninka!!!!!!!czyli czarna plewka, ładnie to się przyjmuje ukochanego zięciunia, hehheheee Dobrze,że kuzyn stukowej ma laptopa Droga była bez korków i nawet nie błądziliśmy. PS.Stukowa nie mogła przeżyć jak niesamowicie fajną stanowicie rodzinkę .Otwartą, wesołą i sympatyczną Normalnie nie mogła się nachwalić!!! EEE TAM, ZWYKŁA RODZINA 1 DOWODZĄCA I 3 WOJSKA + 1 REZERWA Pod taką dowodzacą to i ja bym poszedł..........w ogień i.......... ..........na ryby MOŻESZ CHODZIC NA RYBY ... POD WARUNKIEM,ZE ZAWSZE POŁOWA MOJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I NIE MOW,ZE U MNIE PRZYTYŁES NAWET PORZADNIE CIE NIE NAKARMIŁ ALE ZROBIĘ TO NASTĘPNYM RAZEM W takim towarzystwie żadne kilogramy nie straszne!!!!!!!!! Oczy by jadły dalej, ale żołądek się poddał Nie mów,że chcesz nas znowu zobaczyć, takich dwóch wariatów? PEWNIE,ZE CHCE WAS ZNOWU ZOBACZYC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 STUK NIE PWOINIENEŚ SIEDZIEĆ TERAZ Z RODZINA PRZY STOLE ??? teście oglądają telewizję, stukowa czyta babskie pisemka , a ja zwiałem do pokoju................ale nic to nie dało...........teściowa przyniosła mi mleczną czekoladę i mam teraz zagryzkę do piwa ,a wątróbka i sledziona już się odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Rankingum Rekordum: 1. jea - 339 2. Jajcek - 334 3. inż. Mamoń - 290 4.ILA66 - 235 5. Mikopiko - 234 6. Olkalybowa - 203 7. SławekD-żonka - 202 8. verunia - 177 9. Joanna i Janusz - 143 10. kze - 136 11. Whisper - 120 12. frosia - 113 13. Ania Wiśniewska,stukpuk - 108 15.fizyk - 103 16. Majka, retrofood - 98 18. kasztanka - 94 19. maksiu - 88 20. teska - 78 21. pp, aniawmuratorze - 66 23. andre59 - 59 24. Ew-ka - 57 25. Sonika - 53 26. badi - 52 27. wartownik - 47 28. kaśka maciej, monka - 45 30. andrzejka - 44 31. Maxtorka - 43 32. Aga J.G - 41 33. żaba gonia - 40 34. Moniś - 36 35. facio - 35 36. Trini - 34 37. Nefer, ullerowa, tola - 31 40. markus_gdynia, Jezier - 30 42. Witos - 27 43. andzik.78 - 26 44. jamles, gaweł - 25 46. &M&W - 24 47. marcel2000, magi, - 23 49. braza - 22 50. beti555 - 21 51. Funia, monikach - 20 53. arek_sp - 19 54. mati_sowee, marjucha - 18 56. dragasia - 17 57. Sylvia1, krys1 - 16 59.TMK - 15 60. Agniesia, Karolka, joola, mundziai - 14 64. dompodsosnami - 13 65. Darex - 12 66. anetina - 11 67. Jane, Wojty, Prymasek, malka, cieszynianka, Zygul - 10 73. kasia64, duende, ania, mayland, Ya - 9 78. kolia, Zielonooka, kropeczka27, - 8 81. edzia, coolibeer - 7 82. Januszz, tabaluga1, - 6 84. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, DorciaIQ, ajri, pablitoo, tomkwas, - 5 92. Pawson, jabko, D&R, Anisia, - 4 96. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, - 3 102. alibabka, Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, Słoneczko, arcobalstary eno, Jola i Jarek, lbryndal, mbz , Hocki_Klocki, - 2 114. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, Anoleiz, agnieszkakusi, bobowa budowniczowa, AMTLA, Adamol, Celinka i Maciek, Petrus_es, - 1 Streszczenium: "Wielka wycieczka Stuka do Kalisza" BYŁA I MINĘŁA SZKODA,ZE TAK KRÓTKO I SZYBKO MAM NADZIEJĘ, ŻE STUKOWI I STUKOWEJ POZOSTANĄ MIŁE WSPOMNIENIA. A NA TO CO PISZE STUK, PROSZE WZIĄŚĆ 99 % POPRAWKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I CIEKAWA JESTEM ILE PRZYTYJESZ Ty sie ze mnie nie naśmiewaj bo przez smakołyki moje tygodniowe odchudzanie diabli wzieło Może chociaż teściowa mnie oszczędzi :lol:Jak przyjechaliśmy to na obiadek była:czarninka!!!!!!!czyli czarna plewka, ładnie to się przyjmuje ukochanego zięciunia, hehheheee Dobrze,że kuzyn stukowej ma laptopa Droga była bez korków i nawet nie błądziliśmy. PS.Stukowa nie mogła przeżyć jak niesamowicie fajną stanowicie rodzinkę .Otwartą, wesołą i sympatyczną Normalnie nie mogła się nachwalić!!! EEE TAM, ZWYKŁA RODZINA 1 DOWODZĄCA I 3 WOJSKA + 1 REZERWA Pod taką dowodzacą to i ja bym poszedł..........w ogień i.......... ..........na ryby MOŻESZ CHODZIC NA RYBY ... POD WARUNKIEM,ZE ZAWSZE POŁOWA MOJA Mniejsza czy większa połowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 STUK NIE PWOINIENEŚ SIEDZIEĆ TERAZ Z RODZINA PRZY STOLE ??? teście oglądają telewizję, stukowa czyta babskie pisemka , a ja zwiałem do pokoju................ale nic to nie dało...........teściowa przyniosła mi mleczną czekoladę i mam teraz zagryzkę do piwa ,a wątróbka i sledziona już się odzywa DOBRA TA TEŚCIOWA DBA O CIEBIE A NA WĄTRÓBKE POLECAM SILICINAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I CIEKAWA JESTEM ILE PRZYTYJESZ Ty sie ze mnie nie naśmiewaj bo przez smakołyki moje tygodniowe odchudzanie diabli wzieło Może chociaż teściowa mnie oszczędzi :lol:Jak przyjechaliśmy to na obiadek była:czarninka!!!!!!!czyli czarna plewka, ładnie to się przyjmuje ukochanego zięciunia, hehheheee Dobrze,że kuzyn stukowej ma laptopa Droga była bez korków i nawet nie błądziliśmy. PS.Stukowa nie mogła przeżyć jak niesamowicie fajną stanowicie rodzinkę .Otwartą, wesołą i sympatyczną Normalnie nie mogła się nachwalić!!! EEE TAM, ZWYKŁA RODZINA 1 DOWODZĄCA I 3 WOJSKA + 1 REZERWA Pod taką dowodzacą to i ja bym poszedł..........w ogień i.......... ..........na ryby MOŻESZ CHODZIC NA RYBY ... POD WARUNKIEM,ZE ZAWSZE POŁOWA MOJA Mniejsza czy większa połowa? HMM, TE WIEKSZE RYBKI , I WIEKSZA POŁOWA WIESZ MUSZE SIĘ Z PSEM PODZIELIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I NIE MOW,ZE U MNIE PRZYTYŁES NAWET PORZADNIE CIE NIE NAKARMIŁ ALE ZROBIĘ TO NASTĘPNYM RAZEM W takim towarzystwie żadne kilogramy nie straszne!!!!!!!!! Oczy by jadły dalej, ale żołądek się poddał Nie mów,że chcesz nas znowu zobaczyć, takich dwóch wariatów? PEWNIE,ZE CHCE WAS ZNOWU ZOBACZYC Ale,żony już nie bede zabierał.............po co drzewo do lasu zabierać...... I nie wiem czy Lord wytrzyma drugą taką sesję zdjęciową? No to teraz jak będziemy u teściów to możemy czasem podskoczyć na ciacho i herbatę!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I NIE MOW,ZE U MNIE PRZYTYŁES NAWET PORZADNIE CIE NIE NAKARMIŁ ALE ZROBIĘ TO NASTĘPNYM RAZEM W takim towarzystwie żadne kilogramy nie straszne!!!!!!!!! Oczy by jadły dalej, ale żołądek się poddał Nie mów,że chcesz nas znowu zobaczyć, takich dwóch wariatów? PEWNIE,ZE CHCE WAS ZNOWU ZOBACZYC Ale,żony już nie bede zabierał.............po co drzewo do lasu zabierać...... I nie wiem czy Lord wytrzyma drugą taką sesję zdjęciową? No to teraz jak będziemy u teściów to możemy czasem podskoczyć na ciacho i herbatę!!!!!!! ZAWSZE MOŻECIE PODSKOCZYĆ JAK TO ŻONY NIE BEDZIESZ ZABIERAŁ ???? TAK CI SIĘ KALISZANKI SPODOBAŁY ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 STUK NIE PWOINIENEŚ SIEDZIEĆ TERAZ Z RODZINA PRZY STOLE ??? teście oglądają telewizję, stukowa czyta babskie pisemka , a ja zwiałem do pokoju................ale nic to nie dało...........teściowa przyniosła mi mleczną czekoladę i mam teraz zagryzkę do piwa ,a wątróbka i sledziona już się odzywa DOBRA TA TEŚCIOWA DBA O CIEBIE A NA WĄTRÓBKE POLECAM SILICINAR Teściowa przyniosła mi PAWULON, mówi, że też jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 STUK, TY MI TU NIE ŚCIEMNIAJ - TYLKO GACIE MI DAWAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I NIE MOW,ZE U MNIE PRZYTYŁES NAWET PORZADNIE CIE NIE NAKARMIŁ ALE ZROBIĘ TO NASTĘPNYM RAZEM W takim towarzystwie żadne kilogramy nie straszne!!!!!!!!! Oczy by jadły dalej, ale żołądek się poddał Nie mów,że chcesz nas znowu zobaczyć, takich dwóch wariatów? PEWNIE,ZE CHCE WAS ZNOWU ZOBACZYC Ale,żony już nie bede zabierał.............po co drzewo do lasu zabierać...... I nie wiem czy Lord wytrzyma drugą taką sesję zdjęciową? No to teraz jak będziemy u teściów to możemy czasem podskoczyć na ciacho i herbatę!!!!!!! ZAWSZE MOŻECIE PODSKOCZYĆ JAK TO ŻONY NIE BEDZIESZ ZABIERAŁ ???? TAK CI SIĘ KALISZANKI SPODOBAŁY ???? Jak na najstarsze miasto to dziewczyny nawet, nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I NIE MOW,ZE U MNIE PRZYTYŁES NAWET PORZADNIE CIE NIE NAKARMIŁ ALE ZROBIĘ TO NASTĘPNYM RAZEM W takim towarzystwie żadne kilogramy nie straszne!!!!!!!!! Oczy by jadły dalej, ale żołądek się poddał Nie mów,że chcesz nas znowu zobaczyć, takich dwóch wariatów? PEWNIE,ZE CHCE WAS ZNOWU ZOBACZYC Ale,żony już nie bede zabierał.............po co drzewo do lasu zabierać...... I nie wiem czy Lord wytrzyma drugą taką sesję zdjęciową? No to teraz jak będziemy u teściów to możemy czasem podskoczyć na ciacho i herbatę!!!!!!! ZAWSZE MOŻECIE PODSKOCZYĆ JAK TO ŻONY NIE BEDZIESZ ZABIERAŁ ???? TAK CI SIĘ KALISZANKI SPODOBAŁY ???? Jak na najstarsze miasto to dziewczyny nawet, nawet A MYŚLAŁAM ,ZE DZIEWCZYN NIE WIDZISZ TYPOWY FACET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 STUK, TY MI TU NIE ŚCIEMNIAJ - TYLKO GACIE MI DAWAJ Już lecę!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję,że bedzie dobry..........http://www.e-sexshop.com.pl/photo/gracia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 STUK, TY MI TU NIE ŚCIEMNIAJ - TYLKO GACIE MI DAWAJ Już lecę!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję,że bedzie dobry..........http://www.e-sexshop.com.pl/photo/gracia.jpg ŚLICZNY TYLKO NIE WIEM CZY SIE ZMIEŚCI NA MNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NO I NIE MOW,ZE U MNIE PRZYTYŁES NAWET PORZADNIE CIE NIE NAKARMIŁ ALE ZROBIĘ TO NASTĘPNYM RAZEM W takim towarzystwie żadne kilogramy nie straszne!!!!!!!!! Oczy by jadły dalej, ale żołądek się poddał Nie mów,że chcesz nas znowu zobaczyć, takich dwóch wariatów? PEWNIE,ZE CHCE WAS ZNOWU ZOBACZYC Ale,żony już nie bede zabierał.............po co drzewo do lasu zabierać...... I nie wiem czy Lord wytrzyma drugą taką sesję zdjęciową? No to teraz jak będziemy u teściów to możemy czasem podskoczyć na ciacho i herbatę!!!!!!! ZAWSZE MOŻECIE PODSKOCZYĆ JAK TO ŻONY NIE BEDZIESZ ZABIERAŁ ???? TAK CI SIĘ KALISZANKI SPODOBAŁY ???? Jak na najstarsze miasto to dziewczyny nawet, nawet A MYŚLAŁAM ,ZE DZIEWCZYN NIE WIDZISZ TYPOWY FACET Ja będe, ślepy i kulawy a się będe rozglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 STUK, TY MI TU NIE ŚCIEMNIAJ - TYLKO GACIE MI DAWAJ Już lecę!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję,że bedzie dobry..........http://www.e-sexshop.com.pl/photo/gracia.jpg ŚLICZNY TYLKO NIE WIEM CZY SIE ZMIEŚCI NA MNIE Zmieści, zmieści!!!!!!!!!! najwyżej drugi raz mnie ciasta zjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 DOBRA STUKU .................... POZDROWIENIA DLA STUKOWEJ BAW SIĘ DOBRZE NA ŁONIE RODZINY A JA ZMYKAM POGRAC NA KURNIKU DOBRANOC http://www.rotfl.com.pl/data/media/121/kotek_na_dobranoc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 DOBRA STUKU .................... POZDROWIENIA DLA STUKOWEJ BAW SIĘ DOBRZE NA ŁONIE RODZINY A JA ZMYKAM POGRAC NA KURNIKU DOBRANOC http://www.rotfl.com.pl/data/media/121/kotek_na_dobranoc.gif rodzina śpi, prywatna żona też już dusi komara, piwo się skończyło a od czekolady już mnie mdli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts