ila66 15.11.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Witaj ILONKA wiedziałem kiedy przyjść to kiedy zwiedzamy resztę Kalisza? No i ciasto by wypadało skończyć WŁASNIE CIASTO SKOŃCZYLIŚMY JEŚĆ A ZWIEDZANIE "KALOSZA" , NO TRZEBA SIE UMÓWIĆ Mnie właśnie teściowa tuczy ptasim mleczkiem Najpierw wy wpadniecie do nas nad morze, koniecznie z LORDEM!!!!!!!I nie ma to tamto!!!!!!Mapę wam zostwiłem KREMIK WŁASNIE SKOŃCZYLIŚMY PTASIE MLECZKO , MNIAM MNIAM - A TY NARZEKASZ NA TEŚCIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 CIEKAWE JAKIE FANTY BĘDĄ NA LOTERII ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Witaj ILONKA wiedziałem kiedy przyjść to kiedy zwiedzamy resztę Kalisza? No i ciasto by wypadało skończyć WŁASNIE CIASTO SKOŃCZYLIŚMY JEŚĆ A ZWIEDZANIE "KALOSZA" , NO TRZEBA SIE UMÓWIĆ Mnie właśnie teściowa tuczy ptasim mleczkiem Najpierw wy wpadniecie do nas nad morze, koniecznie z LORDEM!!!!!!!I nie ma to tamto!!!!!!Mapę wam zostwiłem KREMIK WŁASNIE SKOŃCZYLIŚMY PTASIE MLECZKO , MNIAM MNIAM - A TY NARZEKASZ NA TEŚCIOWA My też dziś skończyliśmy likierek Sylwi następnym razem trzeba zrobić więcej butelek Ile można słodkiego jeść utuczy mnie , apotem zje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Witaj ILONKA wiedziałem kiedy przyjść to kiedy zwiedzamy resztę Kalisza? No i ciasto by wypadało skończyć WŁASNIE CIASTO SKOŃCZYLIŚMY JEŚĆ A ZWIEDZANIE "KALOSZA" , NO TRZEBA SIE UMÓWIĆ Mnie właśnie teściowa tuczy ptasim mleczkiem Najpierw wy wpadniecie do nas nad morze, koniecznie z LORDEM!!!!!!!I nie ma to tamto!!!!!!Mapę wam zostwiłem KREMIK WŁASNIE SKOŃCZYLIŚMY PTASIE MLECZKO , MNIAM MNIAM - A TY NARZEKASZ NA TEŚCIOWA My też dziś skończyliśmy likierek Sylwi następnym razem trzeba zrobić więcej butelek Ile można słodkiego jeść utuczy mnie , apotem zje!!! TO NAWET NIE JEST ZŁY POMYSŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 CIEKAWE JAKIE FANTY BĘDĄ NA LOTERII ??? może jakiś likierek się trafi?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nie jeść, albo nie narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Witaj ILONKA wiedziałem kiedy przyjść to kiedy zwiedzamy resztę Kalisza? No i ciasto by wypadało skończyć WŁASNIE CIASTO SKOŃCZYLIŚMY JEŚĆ A ZWIEDZANIE "KALOSZA" , NO TRZEBA SIE UMÓWIĆ Mnie właśnie teściowa tuczy ptasim mleczkiem Najpierw wy wpadniecie do nas nad morze, koniecznie z LORDEM!!!!!!!I nie ma to tamto!!!!!!Mapę wam zostwiłem KREMIK WŁASNIE SKOŃCZYLIŚMY PTASIE MLECZKO , MNIAM MNIAM - A TY NARZEKASZ NA TEŚCIOWA My też dziś skończyliśmy likierek Sylwi następnym razem trzeba zrobić więcej butelek Ile można słodkiego jeść utuczy mnie , apotem zje!!! TO NAWET NIE JEST ZŁY POMYSŁ hehehehehehheheeee a kto by mnie zjadł, sam tłuszcz a mięso pewnie śmierdzi rybą!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nie jeść, albo nie narzekać HMM, CHYBA Z TEGO NIE ZREZYGNUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nie jeść, albo nie narzekać HMM, CHYBA Z TEGO NIE ZREZYGNUJE Znaczy, że masz silną wolę, tak jak ja Moja wola jest tak silna, że robi ze mną co chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nie jeść, albo nie narzekać HMM, CHYBA Z TEGO NIE ZREZYGNUJE Znaczy, że masz silną wolę, tak jak ja Moja wola jest tak silna, że robi ze mną co chce JA NIE MAM WCALE SILNEJ WOLI, WIEĆ NIE BEDE SIE WYPOWIADAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nie jeść, albo nie narzekać HMM, CHYBA Z TEGO NIE ZREZYGNUJE Znaczy, że masz silną wolę, tak jak ja Moja wola jest tak silna, że robi ze mną co chce hehehheheheeeee to moja jest tak sama!!! A jeszcze jak trafiłem na tak dobre ciasto jak u Ilony to już było po mnie nic tylko jeść i tyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nie jeść, albo nie narzekać HMM, CHYBA Z TEGO NIE ZREZYGNUJE Znaczy, że masz silną wolę, tak jak ja Moja wola jest tak silna, że robi ze mną co chce JA NIE MAM WCALE SILNEJ WOLI, WIEĆ NIE BEDE SIE WYPOWIADAC Zawsze możesz ją wzmocnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nie jeść, albo nie narzekać HMM, CHYBA Z TEGO NIE ZREZYGNUJE Znaczy, że masz silną wolę, tak jak ja Moja wola jest tak silna, że robi ze mną co chce JA NIE MAM WCALE SILNEJ WOLI, WIEĆ NIE BEDE SIE WYPOWIADAC Na żywo wydawało się całkiem inaczej...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nie jeść, albo nie narzekać HMM, CHYBA Z TEGO NIE ZREZYGNUJE Znaczy, że masz silną wolę, tak jak ja Moja wola jest tak silna, że robi ze mną co chce JA NIE MAM WCALE SILNEJ WOLI, WIEĆ NIE BEDE SIE WYPOWIADAC Zawsze możesz ją wzmocnić TAAA, CHYBA NALEWKA STUKOWEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Coś w moim typie..........wysoko i czarno..........http://img.bonprix.pl/1/xy037x58_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nie jeść, albo nie narzekać HMM, CHYBA Z TEGO NIE ZREZYGNUJE Znaczy, że masz silną wolę, tak jak ja Moja wola jest tak silna, że robi ze mną co chce JA NIE MAM WCALE SILNEJ WOLI, WIEĆ NIE BEDE SIE WYPOWIADAC Zawsze możesz ją wzmocnić TAAA, CHYBA NALEWKA STUKOWEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nie jeść, albo nie narzekać HMM, CHYBA Z TEGO NIE ZREZYGNUJE Znaczy, że masz silną wolę, tak jak ja Moja wola jest tak silna, że robi ze mną co chce JA NIE MAM WCALE SILNEJ WOLI, WIEĆ NIE BEDE SIE WYPOWIADAC Na żywo wydawało się całkiem inaczej...................... Jak powiedział Al Pacino w jednym z filmów "nic nie jest takie, jakim się wydaje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nie jeść, albo nie narzekać HMM, CHYBA Z TEGO NIE ZREZYGNUJE Znaczy, że masz silną wolę, tak jak ja Moja wola jest tak silna, że robi ze mną co chce JA NIE MAM WCALE SILNEJ WOLI, WIEĆ NIE BEDE SIE WYPOWIADAC Zawsze możesz ją wzmocnić TAAA, CHYBA NALEWKA STUKOWEJ dziś udało mi się załapać na kilka kieliszków tego cudownego likierku, a na koniec wylizałem kieliszek jak najlepsza zmywarka!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Coś w moim typie..........wysoko i czarno..........http://img.bonprix.pl/1/xy037x58_600.jpg HMM, ZOBACZ CHYBA MA PROBLEM Z BIODREM, JAKIEŚ TAKIE DZIWNE JEST ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Coś w moim typie..........wysoko i czarno..........http://img.bonprix.pl/1/xy037x58_600.jpg HMM, ZOBACZ CHYBA MA PROBLEM Z BIODREM, JAKIEŚ TAKIE DZIWNE JEST ? oj tam..........nie wszystko można mieć idealne..............zobacz na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts