ila66 15.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 HIHIHI, CHYBA STRONKE ZNOWU ZDOBYŁAM SORKI, NIE PLANOWAŁAM TEGO ALE SKORO JUŻ, TO STUK LEĆ PO CIEPŁE GACIE DLA MNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Rankingum Rekordum: 1. jea - 339 2. Jajcek - 334 3. inż. Mamoń - 290 4.ILA66 - 236 5. Mikopiko - 234 6. Olkalybowa - 203 7. SławekD-żonka - 202 8. verunia - 177 9. Joanna i Janusz - 143 10. kze - 136 11. Whisper - 120 12. frosia - 113 13. Ania Wiśniewska,stukpuk - 108 15.fizyk - 103 16. Majka, retrofood - 98 18. kasztanka - 94 19. maksiu - 88 20. teska - 78 21. pp, aniawmuratorze - 66 23. andre59 - 59 24. Ew-ka - 57 25. Sonika - 53 26. badi - 52 27. wartownik - 47 28. kaśka maciej, monka - 45 30. andrzejka - 44 31. Maxtorka - 43 32. Aga J.G - 41 33. żaba gonia - 40 34. Moniś - 36 35. facio - 35 36. Trini - 34 37. Nefer, ullerowa, tola - 31 40. markus_gdynia, Jezier - 30 42. Witos - 27 43. andzik.78 - 26 44. jamles, gaweł - 25 46. &M&W - 24 47. marcel2000, magi, - 23 49. braza - 22 50. beti555 - 21 51. Funia, monikach - 20 53. arek_sp - 19 54. mati_sowee, marjucha - 18 56. dragasia - 17 57. Sylvia1, krys1 - 16 59.TMK - 15 60. Agniesia, Karolka, joola, mundziai - 14 64. dompodsosnami - 13 65. Darex - 12 66. anetina - 11 67. Jane, Wojty, Prymasek, malka, cieszynianka, Zygul - 10 73. kasia64, duende, ania, mayland, Ya - 9 78. kolia, Zielonooka, kropeczka27, - 8 81. edzia, coolibeer - 7 82. Januszz, tabaluga1, - 6 84. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, DorciaIQ, ajri, pablitoo, tomkwas, - 5 92. Pawson, jabko, D&R, Anisia, - 4 96. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, - 3 102. alibabka, Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, Słoneczko, arcobalstary eno, Jola i Jarek, lbryndal, mbz , Hocki_Klocki, - 2 114. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, Anoleiz, agnieszkakusi, bobowa budowniczowa, AMTLA, Adamol, Celinka i Maciek, Petrus_es, - 1 Streszczenium: STUKÓW POBYT NA MAZURACH NOWA AUKCJA ŚWIĄTECZNA http://forum.muratordom.pl/pytanko-do-redakcji-co-z-tegoroczna-licytacja-swiateczna,t173888.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 HIHIHI, CHYBA STRONKE ZNOWU ZDOBYŁAM SORKI, NIE PLANOWAŁAM TEGO ALE SKORO JUŻ, TO STUK LEĆ PO CIEPŁE GACIE DLA MNIE A jakie mają być? z kożuszkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 CHYBA ZAPOMNIELIŚCIE O TYCH WĄTKACH http://forum.muratordom.pl/przepisy-na-cos-slodkiego-pysznego-i-latwego-do-zrobienia,t110423.htm http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2007301#2007301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 HIHIHI, CHYBA STRONKE ZNOWU ZDOBYŁAM SORKI, NIE PLANOWAŁAM TEGO ALE SKORO JUŻ, TO STUK LEĆ PO CIEPŁE GACIE DLA MNIE A jakie mają być? z kożuszkiem??? TRZECIA STRONKA POD RZĄD- MIAŁAM FARTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 HIHIHI, CHYBA STRONKE ZNOWU ZDOBYŁAM SORKI, NIE PLANOWAŁAM TEGO ALE SKORO JUŻ, TO STUK LEĆ PO CIEPŁE GACIE DLA MNIE A jakie mają być? z kożuszkiem??? TRZECIA STRONKA POD RZĄD- MIAŁAM FARTA Do mojego rekordu i tak ci daleko Gacie ciepłych narazie nie posiadam bo ten radiowy internet ledwo ciągnie PS.Jak tam kwiatki? Mój pewnie zdechł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 HIHIHI, CHYBA STRONKE ZNOWU ZDOBYŁAM SORKI, NIE PLANOWAŁAM TEGO ALE SKORO JUŻ, TO STUK LEĆ PO CIEPŁE GACIE DLA MNIE A jakie mają być? z kożuszkiem??? TRZECIA STRONKA POD RZĄD- MIAŁAM FARTA Do mojego rekordu i tak ci daleko Gacie ciepłych narazie nie posiadam bo ten radiowy internet ledwo ciągnie PS.Jak tam kwiatki? Mój pewnie zdechł ŻYJĄ SĄ CAŁE I ZDROWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 HIHIHI, CHYBA STRONKE ZNOWU ZDOBYŁAM SORKI, NIE PLANOWAŁAM TEGO ALE SKORO JUŻ, TO STUK LEĆ PO CIEPŁE GACIE DLA MNIE A jakie mają być? z kożuszkiem??? TRZECIA STRONKA POD RZĄD- MIAŁAM FARTA Do mojego rekordu i tak ci daleko Gacie ciepłych narazie nie posiadam bo ten radiowy internet ledwo ciągnie PS.Jak tam kwiatki? Mój pewnie zdechł ŻYJĄ SĄ CAŁE I ZDROWE No to teraz będziesz mogła rozwijać swoje hobby, to nie to samo co wędkarstwo, ale........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 HIHIHI, CHYBA STRONKE ZNOWU ZDOBYŁAM SORKI, NIE PLANOWAŁAM TEGO ALE SKORO JUŻ, TO STUK LEĆ PO CIEPŁE GACIE DLA MNIE A jakie mają być? z kożuszkiem??? TRZECIA STRONKA POD RZĄD- MIAŁAM FARTA Do mojego rekordu i tak ci daleko Gacie ciepłych narazie nie posiadam bo ten radiowy internet ledwo ciągnie PS.Jak tam kwiatki? Mój pewnie zdechł ŻYJĄ SĄ CAŁE I ZDROWE No to teraz będziesz mogła rozwijać swoje hobby, to nie to samo co wędkarstwo, ale........................... A CO MASZ DO KWIATÓW ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Jutro wrobili mnie w wyjazd do Olsztyna , i kicha z odpoczywania I najlepszy dzisiejszy numer!!!!!!!!!!teściowa wycelował we mnie wiatrówkę i zagroziła śmiercią jeżeli w najbliższym roku stukowa nie bedzie w ciąży to się nazywa terroryzmy!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 HIHIHI, CHYBA STRONKE ZNOWU ZDOBYŁAM SORKI, NIE PLANOWAŁAM TEGO ALE SKORO JUŻ, TO STUK LEĆ PO CIEPŁE GACIE DLA MNIE A jakie mają być? z kożuszkiem??? TRZECIA STRONKA POD RZĄD- MIAŁAM FARTA Do mojego rekordu i tak ci daleko Gacie ciepłych narazie nie posiadam bo ten radiowy internet ledwo ciągnie PS.Jak tam kwiatki? Mój pewnie zdechł ŻYJĄ SĄ CAŁE I ZDROWE No to teraz będziesz mogła rozwijać swoje hobby, to nie to samo co wędkarstwo, ale........................... A CO MASZ DO KWIATÓW ???? Dwie doniczki i worek ziemi......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Jutro wrobili mnie w wyjazd do Olsztyna , i kicha z odpoczywania I najlepszy dzisiejszy numer!!!!!!!!!!teściowa wycelował we mnie wiatrówkę i zagroziła śmiercią jeżeli w najbliższym roku stukowa nie bedzie w ciąży to się nazywa terroryzmy!!!!!!!!!!! to aż tak źle że teściowa misi Cię zmuszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Jutro wrobili mnie w wyjazd do Olsztyna , i kicha z odpoczywania I najlepszy dzisiejszy numer!!!!!!!!!!teściowa wycelował we mnie wiatrówkę i zagroziła śmiercią jeżeli w najbliższym roku stukowa nie bedzie w ciąży to się nazywa terroryzmy!!!!!!!!!!! to aż tak źle że teściowa misi Cię zmuszać Nikt nie lubi pracować w stresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.11.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Jutro wrobili mnie w wyjazd do Olsztyna , i kicha z odpoczywania I najlepszy dzisiejszy numer!!!!!!!!!!teściowa wycelował we mnie wiatrówkę i zagroziła śmiercią jeżeli w najbliższym roku stukowa nie bedzie w ciąży to się nazywa terroryzmy!!!!!!!!!!! to aż tak źle że teściowa misi Cię zmuszać Nikt nie lubi pracować w stresie no nie wiem jak ta praca Cię stresuje to nie prędko babcia doczeka się wnuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 A Ilonke gdzie wcieło?Na spacer z Lordem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 A Ilonke gdzie wcieło?Na spacer z Lordem? i jak ładnie zmienił temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Jutro wrobili mnie w wyjazd do Olsztyna , i kicha z odpoczywania I najlepszy dzisiejszy numer!!!!!!!!!!teściowa wycelował we mnie wiatrówkę i zagroziła śmiercią jeżeli w najbliższym roku stukowa nie bedzie w ciąży to się nazywa terroryzmy!!!!!!!!!!! to aż tak źle że teściowa misi Cię zmuszać Nikt nie lubi pracować w stresie no nie wiem jak ta praca Cię stresuje to nie prędko babcia doczeka się wnuka Ano nie prędko, poza tym trzeba tak |zrobić| :roll:aby się żona nie dowiedziała........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 A Ilonke gdzie wcieło?Na spacer z Lordem? i jak ładnie zmienił temat jakbym żonę osobistą słyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Jutro wrobili mnie w wyjazd do Olsztyna , i kicha z odpoczywania I najlepszy dzisiejszy numer!!!!!!!!!!teściowa wycelował we mnie wiatrówkę i zagroziła śmiercią jeżeli w najbliższym roku stukowa nie bedzie w ciąży to się nazywa terroryzmy!!!!!!!!!!! to aż tak źle że teściowa misi Cię zmuszać Nikt nie lubi pracować w stresie no nie wiem jak ta praca Cię stresuje to nie prędko babcia doczeka się wnuka Ano nie prędko, poza tym trzeba tak |zrobić| :roll:aby się żona nie dowiedziała........... a może tak : kąpiel przy świecach , dobre wino i owoce i może się uda (bezstresowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Jutro wrobili mnie w wyjazd do Olsztyna , i kicha z odpoczywania I najlepszy dzisiejszy numer!!!!!!!!!!teściowa wycelował we mnie wiatrówkę i zagroziła śmiercią jeżeli w najbliższym roku stukowa nie bedzie w ciąży to się nazywa terroryzmy!!!!!!!!!!! to aż tak źle że teściowa misi Cię zmuszać Nikt nie lubi pracować w stresie no nie wiem jak ta praca Cię stresuje to nie prędko babcia doczeka się wnuka Ano nie prędko, poza tym trzeba tak |zrobić| :roll:aby się żona nie dowiedziała........... a może tak : kąpiel przy świecach , dobre wino i owoce i może się uda (bezstresowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts