stukpuk 15.11.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Jutro wrobili mnie w wyjazd do Olsztyna , i kicha z odpoczywania I najlepszy dzisiejszy numer!!!!!!!!!!teściowa wycelował we mnie wiatrówkę i zagroziła śmiercią jeżeli w najbliższym roku stukowa nie bedzie w ciąży to się nazywa terroryzmy!!!!!!!!!!! to aż tak źle że teściowa misi Cię zmuszać Nikt nie lubi pracować w stresie no nie wiem jak ta praca Cię stresuje to nie prędko babcia doczeka się wnuka Ano nie prędko, poza tym trzeba tak |zrobić| :roll:aby się żona nie dowiedziała........... a może tak : kąpiel przy świecach , dobre wino i owoce i może się uda (bezstresowo) Ja na razie próbowałem na rybach , piwo i kanapki z czarnym salcesonem! i teraz wiem dlaczego się nie udało przez tyle lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Jutro wrobili mnie w wyjazd do Olsztyna , i kicha z odpoczywania I najlepszy dzisiejszy numer!!!!!!!!!!teściowa wycelował we mnie wiatrówkę i zagroziła śmiercią jeżeli w najbliższym roku stukowa nie bedzie w ciąży to się nazywa terroryzmy!!!!!!!!!!! to aż tak źle że teściowa misi Cię zmuszać Nikt nie lubi pracować w stresie no nie wiem jak ta praca Cię stresuje to nie prędko babcia doczeka się wnuka Ano nie prędko, poza tym trzeba tak |zrobić| :roll:aby się żona nie dowiedziała........... a może tak : kąpiel przy świecach , dobre wino i owoce i może się uda (bezstresowo) Ja na razie próbowałem na rybach , piwo i kanapki z czarnym salcesonem! i teraz wiem dlaczego się nie udało przez tyle lat HMM W JAKIEJŚ BAJCE TO NAWET KACZOR ZNIOSŁ ZLOTE JAJKO, GDY W NIEGO CELOWANO . MOŻE TEŚCIOWA MA I RACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 O!!!!!!!znalazła się moja kochana zguba już miałem pisać do ciebie sms-a Ja tam i tak nie poddam się żadnym represjom i wymuszeniom!!!!!!!Twardym trzeba być, a nie miętkimm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 O!!!!!!!znalazła się moja kochana zguba już miałem pisać do ciebie sms-a Ja tam i tak nie poddam się żadnym represjom i wymuszeniom!!!!!!!Twardym trzeba być, a nie miętkimm NO ALE JAK NIE MOZNA Z TOBĄ SPOKOJNIE... TO MOŻE W STRESIE TRZEBA ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 ALBO TRZEBA CI SZLABAN NA KOMPA PO 22 ZALOŻYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 O!!!!!!!znalazła się moja kochana zguba już miałem pisać do ciebie sms-a Ja tam i tak nie poddam się żadnym represjom i wymuszeniom!!!!!!!Twardym trzeba być, a nie miętkimm NO ALE JAK NIE MOZNA Z TOBĄ SPOKOJNIE... TO MOŻE W STRESIE TRZEBA ???? na słodko trzeba..................z ciastem PS.A teściowa to niech się zajmie robieniem przetworów, a nie mi tu z buciorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 CHYBA ZAPOMNIELIŚCIE O TYCH WĄTKACH http://forum.muratordom.pl/przepisy-na-cos-slodkiego-pysznego-i-latwego-do-zrobienia,t110423.htm http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2007301#2007301 STUK, PROSZE DODAC TE LINKI DO ULUBIONYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 ALBO TRZEBA CI SZLABAN NA KOMPA PO 22 ZALOŻYĆ Tylko ciekawe dla kogo to będzie większa kara...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 CHYBA ZAPOMNIELIŚCIE O TYCH WĄTKACH http://forum.muratordom.pl/przepisy-na-cos-slodkiego-pysznego-i-latwego-do-zrobienia,t110423.htm http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2007301#2007301 STUK, PROSZE DODAC TE LINKI DO ULUBIONYCH Tak jest kierowniczko !!!!!!! Pod warunkiem,że jak będe coś pichcił to mi pomożesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 STUK TY CHYBA MASZ ROMANS ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 STUK TY CHYBA MASZ ROMANS ????? widziałeś mnie tylko prze 1,5 dnia i już takie ostre wnioski????????? proszę o dowody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 STUK TY CHYBA MASZ ROMANS ????? widziałeś mnie tylko prze 1,5 dnia i już takie ostre wnioski????????? proszę o dowody ZDRADZASZ ŻONE Z RW -OTO DOWODY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.11.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 STUK TY CHYBA MASZ ROMANS ????? i tym tkwi przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 STUK TY CHYBA MASZ ROMANS ????? poza tym z moim wyglądem gdzie ja i romans w dodatku jestem bez grosza, a romansowanie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 STUK TY CHYBA MASZ ROMANS ????? i tym tkwi przyczyna TRZEBA MU ODCIĄĆ DOSTĘP DO RW NA JAKIS CZAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 STUK TY CHYBA MASZ ROMANS ????? poza tym z moim wyglądem gdzie ja i romans w dodatku jestem bez grosza, a romansowanie kosztuje WOLĘ NIE WIEDZIEĆ SKĄD O TYM WIESZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 STUK TY CHYBA MASZ ROMANS ????? i tym tkwi przyczyna czy takie rzeczy podpowiada wam wasza kobieca intuicja?/// to już nie można po nocy buszować w sieci? nie można mieć koleżanek na NK? nie można smsować z koleżankami z sanatorium? nie można pojechać do koleżanki w kaliszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 STUK TY CHYBA MASZ ROMANS ????? i tym tkwi przyczyna czy takie rzeczy podpowiada wam wasza kobieca intuicja?/// 1-to już nie można po nocy buszować w sieci? 2-nie można mieć koleżanek na NK? 3-nie można smsować z koleżankami z sanatorium? 4-nie można pojechać do koleżanki w kaliszu? PUNKTY 1,2,3, NIE WOLNO PO 22 PUNKT 4- WOLNO, BO BYŁES Z ŻONĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 STUK TY CHYBA MASZ ROMANS ????? i tym tkwi przyczyna TRZEBA MU ODCIĄĆ DOSTĘP DO RW NA JAKIS CZAS to kto będzie was rozweselał? a nie których to nawet denerwował i znosił fochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts