stukpuk 15.11.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 TO O CO TEN ZAKŁAD ??? Ja dałem propozycję, teraz tylko czekam czy się zgadasz? I musimy ustalić na czym ma to dokładnie polegać? Sędziowie powinni być bezstronni dlatego popieram kandydaturę YA i wykluczam Karolkę z powodu możliwości skorzystania z "solidarności jajaników" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 STUK SZUKAJ KOLEJNYCH GACI DLA MNIE ALE MAM FARTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 TO O CO TEN ZAKŁAD ??? Ja dałem propozycję, teraz tylko czekam czy się zgadasz? I musimy ustalić na czym ma to dokładnie polegać? Sędziowie powinni być bezstronni dlatego popieram kandydaturę YA i wykluczam Karolkę z powodu możliwości skorzystania z "solidarności jajaników" KAROLA MUSI BYĆ CODZIENIE TRZEBA SIE POKAZAC POMIEDZY 21-22 GODZINA I ROZMAWIAC TEN CO ZŁAMIE ZAKAZ ROZMOWY PO TEJ GODZINIE PRZEGRYWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.11.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 TO O CO TEN ZAKŁAD ??? Ja dałem propozycję, teraz tylko czekam czy się zgadasz? I musimy ustalić na czym ma to dokładnie polegać? Sędziowie powinni być bezstronni dlatego popieram kandydaturę YA i wykluczam Karolkę z powodu możliwości skorzystania z "solidarności jajaników" protestuję protestuję !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 STUK SZUKAJ KOLEJNYCH GACI DLA MNIE ALE MAM FARTA to nie fart...............podłożyłem się specjalnie..... Czyli zakład o Martinii? Ale dlaczego aż do końca tygodnia? I sędziowie niech się wypowiedzą na czym ten zakład ma polegać? PS.Adres do wysyłki tego Martinii Ilona już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Rankingum Rekordum: 1. jea - 339 2. Jajcek - 334 3. inż. Mamoń - 290 4.ILA66 - 237 5. Mikopiko - 234 6. Olkalybowa - 203 7. SławekD-żonka - 202 8. verunia - 177 9. Joanna i Janusz - 143 10. kze - 136 11. Whisper - 120 12. frosia - 113 13. Ania Wiśniewska,stukpuk - 108 15.fizyk - 103 16. Majka, retrofood - 98 18. kasztanka - 94 19. maksiu - 88 20. teska - 78 21. pp, aniawmuratorze - 66 23. andre59 - 59 24. Ew-ka - 57 25. Sonika - 53 26. badi - 52 27. wartownik - 47 28. kaśka maciej, monka - 45 30. andrzejka - 44 31. Maxtorka - 43 32. Aga J.G - 41 33. żaba gonia - 40 34. Moniś - 36 35. facio - 35 36. Trini - 34 37. Nefer, ullerowa, tola - 31 40. markus_gdynia, Jezier - 30 42. Witos - 27 43. andzik.78 - 26 44. jamles, gaweł - 25 46. &M&W - 24 47. marcel2000, magi, - 23 49. braza - 22 50. beti555 - 21 51. Funia, monikach - 20 53. arek_sp - 19 54. mati_sowee, marjucha - 18 56. dragasia - 17 57. Sylvia1, krys1 - 16 59.TMK - 15 60. Agniesia, Karolka, joola, mundziai - 14 64. dompodsosnami - 13 65. Darex - 12 66. anetina - 11 67. Jane, Wojty, Prymasek, malka, cieszynianka, Zygul - 10 73. kasia64, duende, ania, mayland, Ya - 9 78. kolia, Zielonooka, kropeczka27, - 8 81. edzia, coolibeer - 7 82. Januszz, tabaluga1, - 6 84. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, DorciaIQ, ajri, pablitoo, tomkwas, - 5 92. Pawson, jabko, D&R, Anisia, - 4 96. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, - 3 102. alibabka, Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, Słoneczko, arcobalstary eno, Jola i Jarek, lbryndal, mbz , Hocki_Klocki, - 2 114. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, Anoleiz, agnieszkakusi, bobowa budowniczowa, AMTLA, Adamol, Celinka i Maciek, Petrus_es, - 1 Streszczenium: NOWA AUKCJA ŚWIĄTECZNA http://forum.muratordom.pl/pytanko-do-redakcji-co-z-tegoroczna-licytacja-swiateczna,t173888.htm ZAKŁAD STUKA Z ILĄ - DLACZEGO ???? POPRZEDNIA STRONKA WSZYSTKO WYJAŚNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 STUK SZUKAJ KOLEJNYCH GACI DLA MNIE ALE MAM FARTA to nie fart...............podłożyłem się specjalnie..... Czyli zakład o Martinii? Ale dlaczego aż do końca tygodnia? I sędziowie niech się wypowiedzą na czym ten zakład ma polegać? PS.Adres do wysyłki tego Martinii Ilona już masz -CZYJ ADRES TO SIE OKAŻE -TYDZIEN TO KRÓTKO, TYM BARDZIEJ ZE MASZ PRZEWAGE BO JA POPOŁUDNIAMI PRACUJE -A ZAKŁAD POSZEDL O TO ,ZE NIE BEDZIE SIE GADAC PO 22 NA RW TO Z CZYM MASZ PROBLEM ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 TO O CO TEN ZAKŁAD ??? Ja dałem propozycję, teraz tylko czekam czy się zgadasz? I musimy ustalić na czym ma to dokładnie polegać? Sędziowie powinni być bezstronni dlatego popieram kandydaturę YA i wykluczam Karolkę z powodu możliwości skorzystania z "solidarności jajaników" KAROLA MUSI BYĆ CODZIENIE TRZEBA SIE POKAZAC POMIEDZY 21-22 GODZINA I ROZMAWIAC TEN CO ZŁAMIE ZAKAZ ROZMOWY PO TEJ GODZINIE PRZEGRYWA To niech zostanie,moja strata czyli po 22 nikt z nas nie może nic napisać na RW? Już czuje ten smak Martinni..............wypiję twoje zdrówko czy sędziowie mają coś do dodania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.11.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 illa66 gaciory dobra kochani kładę się ( bo nie odejdę od laptopa ) do juterka dobrej nocki zwłaszcza dla stukpuka !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 TO O CO TEN ZAKŁAD ??? Ja dałem propozycję, teraz tylko czekam czy się zgadasz? I musimy ustalić na czym ma to dokładnie polegać? Sędziowie powinni być bezstronni dlatego popieram kandydaturę YA i wykluczam Karolkę z powodu możliwości skorzystania z "solidarności jajaników" KAROLA MUSI BYĆ CODZIENIE TRZEBA SIE POKAZAC POMIEDZY 21-22 GODZINA I ROZMAWIAC TEN CO ZŁAMIE ZAKAZ ROZMOWY PO TEJ GODZINIE PRZEGRYWA To niech zostanie,moja strata czyli po 22 nikt z nas nie może nic napisać na RW? Już czuje ten smak Martinni..............wypiję twoje zdrówko czy sędziowie mają coś do dodania? OK, NIE WOLNO GADAC POJDE CI NA REKE - PO 22 MOZESZ TYLKO WKLEJAC MINKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 TO O CO TEN ZAKŁAD ??? Ja dałem propozycję, teraz tylko czekam czy się zgadasz? I musimy ustalić na czym ma to dokładnie polegać? Sędziowie powinni być bezstronni dlatego popieram kandydaturę YA i wykluczam Karolkę z powodu możliwości skorzystania z "solidarności jajaników" protestuję protestuję !!!!!!!!!!!!!!!! Trzymaj ze mną to lepiej na tym wyjdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.11.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 TO O CO TEN ZAKŁAD ??? Ja dałem propozycję, teraz tylko czekam czy się zgadasz? I musimy ustalić na czym ma to dokładnie polegać? Sędziowie powinni być bezstronni dlatego popieram kandydaturę YA i wykluczam Karolkę z powodu możliwości skorzystania z "solidarności jajaników" KAROLA MUSI BYĆ CODZIENIE TRZEBA SIE POKAZAC POMIEDZY 21-22 GODZINA I ROZMAWIAC TEN CO ZŁAMIE ZAKAZ ROZMOWY PO TEJ GODZINIE PRZEGRYWA To niech zostanie,moja strata czyli po 22 nikt z nas nie może nic napisać na RW? Już czuje ten smak Martinni..............wypiję twoje zdrówko czy sędziowie mają coś do dodania? tak tak wypijemy twoje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 TO O CO TEN ZAKŁAD ??? Ja dałem propozycję, teraz tylko czekam czy się zgadasz? I musimy ustalić na czym ma to dokładnie polegać? Sędziowie powinni być bezstronni dlatego popieram kandydaturę YA i wykluczam Karolkę z powodu możliwości skorzystania z "solidarności jajaników" KAROLA MUSI BYĆ CODZIENIE TRZEBA SIE POKAZAC POMIEDZY 21-22 GODZINA I ROZMAWIAC TEN CO ZŁAMIE ZAKAZ ROZMOWY PO TEJ GODZINIE PRZEGRYWA To niech zostanie,moja strata czyli po 22 nikt z nas nie może nic napisać na RW? Już czuje ten smak Martinni..............wypiję twoje zdrówko czy sędziowie mają coś do dodania? tak tak wypijemy twoje zdrowie DO SIERADZA MAM BLISKO TO WYPIJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 TO O CO TEN ZAKŁAD ??? Ja dałem propozycję, teraz tylko czekam czy się zgadasz? I musimy ustalić na czym ma to dokładnie polegać? Sędziowie powinni być bezstronni dlatego popieram kandydaturę YA i wykluczam Karolkę z powodu możliwości skorzystania z "solidarności jajaników" KAROLA MUSI BYĆ CODZIENIE TRZEBA SIE POKAZAC POMIEDZY 21-22 GODZINA I ROZMAWIAC TEN CO ZŁAMIE ZAKAZ ROZMOWY PO TEJ GODZINIE PRZEGRYWA To niech zostanie,moja strata czyli po 22 nikt z nas nie może nic napisać na RW? Już czuje ten smak Martinni..............wypiję twoje zdrówko czy sędziowie mają coś do dodania? OK, NIE WOLNO GADAC POJDE CI NA REKE - PO 22 MOZESZ TYLKO WKLEJAC MINKI Do niedzieli Ty już miękniesz????? żadnych minek!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 illa66 gaciory dobra kochani kładę się ( bo nie odejdę od laptopa ) do juterka dobrej nocki zwłaszcza dla stukpuka !!!!!!!!!!!! DOBRANOC DO ZOBACZYSKA JUTRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 TO O CO TEN ZAKŁAD ??? Ja dałem propozycję, teraz tylko czekam czy się zgadasz? I musimy ustalić na czym ma to dokładnie polegać? Sędziowie powinni być bezstronni dlatego popieram kandydaturę YA i wykluczam Karolkę z powodu możliwości skorzystania z "solidarności jajaników" KAROLA MUSI BYĆ CODZIENIE TRZEBA SIE POKAZAC POMIEDZY 21-22 GODZINA I ROZMAWIAC TEN CO ZŁAMIE ZAKAZ ROZMOWY PO TEJ GODZINIE PRZEGRYWA To niech zostanie,moja strata czyli po 22 nikt z nas nie może nic napisać na RW? Już czuje ten smak Martinni..............wypiję twoje zdrówko czy sędziowie mają coś do dodania? tak tak wypijemy twoje zdrowie DO SIERADZA MAM BLISKO TO WYPIJEMY hahahhhahhaaaa Ale ja mam daleko A Ilonka pewnie mnie szybko nie zaprosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 TO O CO TEN ZAKŁAD ??? Ja dałem propozycję, teraz tylko czekam czy się zgadasz? I musimy ustalić na czym ma to dokładnie polegać? Sędziowie powinni być bezstronni dlatego popieram kandydaturę YA i wykluczam Karolkę z powodu możliwości skorzystania z "solidarności jajaników" KAROLA MUSI BYĆ CODZIENIE TRZEBA SIE POKAZAC POMIEDZY 21-22 GODZINA I ROZMAWIAC TEN CO ZŁAMIE ZAKAZ ROZMOWY PO TEJ GODZINIE PRZEGRYWA To niech zostanie,moja strata czyli po 22 nikt z nas nie może nic napisać na RW? Już czuje ten smak Martinni..............wypiję twoje zdrówko czy sędziowie mają coś do dodania? OK, NIE WOLNO GADAC POJDE CI NA REKE - PO 22 MOZESZ TYLKO WKLEJAC MINKI Do niedzieli Ty już miękniesz????? żadnych minek!!!!!!!!! OKI, BEDZIE JAK CHCESZ JA TEŻ JUŻ ZNIKAM DOBRANOC STUK, BEZ RW PO 22;00, HAHAHAHAHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Ila czyli od jutra gadamy ze sobą tylko do 22?Trzeba się zmobilizować i walczyć z nałogiem Ale się nic nie martw gg nam zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 TO O CO TEN ZAKŁAD ??? Ja dałem propozycję, teraz tylko czekam czy się zgadasz? I musimy ustalić na czym ma to dokładnie polegać? Sędziowie powinni być bezstronni dlatego popieram kandydaturę YA i wykluczam Karolkę z powodu możliwości skorzystania z "solidarności jajaników" KAROLA MUSI BYĆ CODZIENIE TRZEBA SIE POKAZAC POMIEDZY 21-22 GODZINA I ROZMAWIAC TEN CO ZŁAMIE ZAKAZ ROZMOWY PO TEJ GODZINIE PRZEGRYWA To niech zostanie,moja strata czyli po 22 nikt z nas nie może nic napisać na RW? Już czuje ten smak Martinni..............wypiję twoje zdrówko czy sędziowie mają coś do dodania? OK, NIE WOLNO GADAC POJDE CI NA REKE - PO 22 MOZESZ TYLKO WKLEJAC MINKI Do niedzieli Ty już miękniesz????? żadnych minek!!!!!!!!! OKI, BEDZIE JAK CHCESZ JA TEŻ JUŻ ZNIKAM DOBRANOC STUK, BEZ RW PO 22;00, HAHAHAHAHA to ja też idę................. buszować dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 I jakie to powiedzenie: niech wygra .............stuk dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts