stukpuk 17.11.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Drodzy forumowicze, jak się tylko dziś wieczorem pokaże Ilonka to musicie z nią duuuuuuuuuuuużo rozmawiać, bo ostatnio chyba jej tego brakuje , jesienna grypa czy co.............? HAHAHAH, ALE DOWCIPNE hihihihihiiiiii No co..................? Miałaś przecież wrócić do pracy......... myślałem,że tej mojej agitacji nie przeczytasz .........oj nie gniewaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.11.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Negocjuje z żoną termin powrotu do Słupska ja chcę w czwartek, ona w piątek przecież ja tyle czasu z teściową nie wytrzymam , w końcu załaduje tą wiatrówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.11.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Stawiam wszystkim po Karmi, za pomoc w wygraniu zakładu I trzeba sędziinę wymienić przepraszam bardzo co masz do mnie to proszę mi tu teraz szybko pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.11.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 nie lubię karmi kibicowałam Tobie Stuk ale teraz to zmieniłam zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.11.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 tak się znerwicowałam że zajrzę dopiero o 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.11.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Stawiam wszystkim po Karmi, za pomoc w wygraniu zakładu I trzeba sędziinę wymienić przepraszam bardzo co masz do mnie to proszę mi tu teraz szybko pisać Karolka nie denerwuj się, to są żarty nikt tutaj na Rw nie bierze mnie na poważnie PS.Nadal możesz mi kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.11.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 nie lubię karmi kibicowałam Tobie Stuk ale teraz to zmieniłam zdanie Ja uwielbiam Karmi!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.11.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Stuk, mam nadzieję, że pamiętasz, z jakiego powodu założyłeś się z Ilonką o abstynencję w pisaniu na RW po 22- giej Bo po 22- giej masz się wywiązywać z innych obowiązków... Jak mam wywiązywać się z obowiązków jak jest "przerwa techniczna" A teraz spadam dalej.................nie wiem czy się pojawię wieczorkiem,bo mam problemy z dostępem do sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam wieczorową porą na posterunku A gdzie moja "zakładniczka?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kurcze, jak się dorwałem do internetu to nikogo nie ma Po mału odliczam dni do powrotu na stare śmieci, bo oglądanie Mody na sukces z teściową już mi się znudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kurcze, jak się dorwałem do internetu to nikogo nie ma Po mału odliczam dni do powrotu na stare śmieci, bo oglądanie Mody na sukces z teściową już mi się znudziło Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kurcze, jak się dorwałem do internetu to nikogo nie ma Po mału odliczam dni do powrotu na stare śmieci, bo oglądanie Mody na sukces z teściową już mi się znudziło Jestem Przypomnij mi abym się nie zagalopował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kurcze, jak się dorwałem do internetu to nikogo nie ma Po mału odliczam dni do powrotu na stare śmieci, bo oglądanie Mody na sukces z teściową już mi się znudziło Jestem Przypomnij mi abym się nie zagalopował Stukuś, przypominam Ci nie galopuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.11.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Stawiam wszystkim po Karmi, za pomoc w wygraniu zakładu I trzeba sędziinę wymienić przepraszam bardzo co masz do mnie to proszę mi tu teraz szybko pisać Karolka nie denerwuj się, to są żarty nikt tutaj na Rw nie bierze mnie na poważnie PS.Nadal możesz mi kibicować wyobraź sobie , że ja ludzi traktuję poważnie, nie jak Ty!!!! nie i nie zmienię zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.11.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no jeszcze 15 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 SORKI .... ALE DOPIERO WROCIŁAM Z PRACY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.11.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 WPADŁAM SIĘ PRZYWITAĆ I ZYCZYĆ DOBREJ NOCKI ps. OBIAD SIE GRZEJE E MIKROFALI TAKA KUCHENKA TO JEDNAK GENIALNY WYNALAZEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam wieczorową porą na posterunku A gdzie moja "zakładniczka?" SORKI, ALE WIESZ ,ZE PRACUJE ZAWSZE NA POPOŁUDNIE I TAK GANAŁAM , ABY ZDARZYC ZROBIĆ WPIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.11.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam wieczorową porą na posterunku A gdzie moja "zakładniczka?" SORKI, ALE WIESZ ,ZE PRACUJE ZAWSZE NA POPOŁUDNIE I TAK GANAŁAM , ABY ZDARZYC ZROBIĆ WPIS no i nie zdążyłaś było po 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.11.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 I co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts