Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

21.

Żona pyta męża: - Kochanie, jakie lubisz kobiety, ładne czy inteligentne? - Ani jedne, ani drugie... Tylko ty mi się podobasz!

22.

Rozmawiają dwie młode mężatki: - Wyobraź sobie, jaką wczoraj popełniłam gafę. Podałam mężowi na śniadanie płatki mydlane zamiast owsianych.

- I co on na to?

- Strasznie się wpienił...

23.

Żona mówi do Kowalskiego, który znowu wrócił do domu pijany:

- Musisz wreszcie wybrać: albo ja albo piwo!

- A ile byłoby tego piwa?

24.

Po kłótni małżeńskiej żona stara się przeprosić męża:

- No, misiu, nie gniewaj się, w zasadzie oboje jesteśmy winni, ale ty szczególnie.

25.

Wchodzi pijany facet do domu. Podchodzi do niego żona i pyta:

- Gdzie byłeś

- Na dożynkach - odpowiada mąż.

- Na dożynkach w styczniu?!

- Tak. Taka jest moja wersja i będę się jej trzymał.

26.

- Jestem zdumiony, po kim nasz syn odziedziczył taki wspaniały rozum? - zachwyca się Kowalski swoim potomkiem.

- Z pewnością po tobie - odpowiada Kowalska - ja mam swój na miejscu.

27.

Sprzeczka małżeńska. Żona do męża rozkazującym tonem:

- Natychmiast wychodź spod tego stołu!

- Nie wyjdę!

- Mówię ci wyłaź!

- Nie wyjdę!

- Wyłaź, ty tchórzu!

- Nie wyjdę! Chłop musi mieć swoje zdanie!

28.

W szpitalu leży mężczyzna a przy nim siedzi żona.

- Byłaś przy mnie zawsze... - mówi mąż - ...kiedy spotkało mnie jakieś nieszczęście, prawda?

- Tak, kochanie.

- Byłaś przy mnie, kiedy mnie z pracy wywalili?

- Tak, kochanie...

- A gdy nam się dom spalił

- Też przy tobie byłam.

- To ty mi przynosisz pecha!

29.

Wraca mąż do domu po pracy, w łóżku leży żona cokolwiek rozanielona. Mąż otwiera szafę i widzi gołego faceta, który klaszcze w dłonie.

- Co pan tu robi?

- Mole odganiam.

- Na golasa?

- Patrz pan, ciuchy mi zżarły.

Jakbyś kady kawał w oddzielnym poscie wkleiła to byłoby bliżej do 500-tki...

Hehehe :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzien Dobry!!!! :D :D

Cześć Moniś!

Czesc Kze!!!!

Powiedz na jakim etapie jest Twoja papierologia???

Odbieram odrolnienie (tzn. wyłaczenie z produkcji rolnej) w tym tygodniu i w przysżłym chcę się umówic z architektem na dokończenie planu zagospodarowania i składam wniosek o PnB.

PS

Musze się pochwalić: wczoraj sprzedałęm swoje mieszkanie. W Milanówku (pod W-wą) 37,2mkw za 93tyś (niestety 3 tys dla agencji, bo sam jakos nie mogłem znaleźć kupca.. :cry:). Ale dziwi mnie, że ktoś dał 2500 za 1mkw w bloku z lat 60-tych.... :o

No to gratulacje!!!! Jest co opijac!!!!!

My bylismy w takim samym szoku sprzedajac nasze mieszkanie........ na Tarchominie wyszlo ponad 4000 PLN :o :o :o

No fakt.. 4tyś za mieskzanie na Tarchominie to spotro. Ale z drugiej strony teraz po 3500 są nowe tylko, że ... gołe, niewykończone... Stąd może i rzeczywiście tyle było warte. A ilu letnie było?

Ja w podstawówce stawałem na głowie na zaliczeniu WF!!! Fajnie było! Super zabawa... :lol:

A ja w zyciu przez kozła nie przeskoczyłam :oops: taki jakis lęk mam, a jak pani w liceum mnie zmusiła, to sobie rękę sręciłam tuz przed maturą :o

A ja lubiłem WF! Najbardziej jak Pan dał piłkę i nie przeszkadzął w graniu... Piekne czasy... Generalnie zajęcia WF na których nie grało się w nogę były zmarnowanymi zajęciami... :lol:

A oprócz tego to lubiłęm sprawdziany ... ale w LO, bo w podstawówce jakieś zawyzone normy były.. W LO to tylko pompeczki, przysiady, brzuszki i .. 5-teczka.. 8)

Ja też lubiłam :D tyle że raz zdarzyła mi się kontuzja w tak głupi sposób :roll:

Ach ta trauma związana z kontuzja.. :roll:

Może nie od razu trauma, ale kontuzja była :)

Dzien Dobry!!!! :D :D

Cześć Moniś!

Czesc Kze!!!!

Powiedz na jakim etapie jest Twoja papierologia???

Odbieram odrolnienie (tzn. wyłaczenie z produkcji rolnej) w tym tygodniu i w przysżłym chcę się umówic z architektem na dokończenie planu zagospodarowania i składam wniosek o PnB.

PS

Musze się pochwalić: wczoraj sprzedałęm swoje mieszkanie. W Milanówku (pod W-wą) 37,2mkw za 93tyś (niestety 3 tys dla agencji, bo sam jakos nie mogłem znaleźć kupca.. :cry:). Ale dziwi mnie, że ktoś dał 2500 za 1mkw w bloku z lat 60-tych.... :o

niczemu się nie dziw tylko się ciesz !!!

Pewnie, że się cieszę!!! W końcu mam strupa (znaczy sprzedaż tego mieszkania) z głowy... I coraz większą motywację do rozpoczęcia budowy. Kasa jest (na poczatek) tylko PnB uzyskać i do przodu... 8)

Ja w podstawówce stawałem na głowie na zaliczeniu WF!!! Fajnie było! Super zabawa... :lol:

A ja w zyciu przez kozła nie przeskoczyłam :oops: taki jakis lęk mam, a jak pani w liceum mnie zmusiła, to sobie rękę sręciłam tuz przed maturą :o

A ja lubiłem WF! Najbardziej jak Pan dał piłkę i nie przeszkadzął w graniu... Piekne czasy... Generalnie zajęcia WF na których nie grało się w nogę były zmarnowanymi zajęciami... :lol:

A oprócz tego to lubiłęm sprawdziany ... ale w LO, bo w podstawówce jakieś zawyzone normy były.. W LO to tylko pompeczki, przysiady, brzuszki i .. 5-teczka.. 8)

Ja też lubiłam :D tyle że raz zdarzyła mi się kontuzja w tak głupi sposób :roll:

Ach ta trauma związana z kontuzja.. :roll:

Może nie od razu trauma, ale kontuzja była :)

Ja miałem kilka kontuzji, ale od gry w piłkę w żadnym momencie mnie to nie zniechęciło... :wink:

AKTUALNY RANKING

1. Kze - 54

2. Fizyk - 44

3. Whisper - 41

4. Sonika - 40

5. Kasztanka - 38

6. Maksiu - 31

7. Moniś - 27

8. Jezier - 23

9. Badi - 22

10. Joanna i Janusz, Teska, Monka - 19

13. Aga J.G., Majka - 15

15. Agniesia - 14

16. Andrzejka - 12

17. Olkalybowa - 10

18. Joola, SławekD-żonka - 9

20. Jane - 8

21. Wojty - 4

22. Ania - 3

23. Daria, baba_budowniczy, Ewuś - 2

26. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz, Funia - po 1 punkcie