alibabka 18.11.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja też się cieszę! Będzie się działo! Zwłaszcza po 22- giej... Nie do końca...........przerwa techniczna trwa, poza jak Stukowa zauważyła nic sie nie z mieniło:bo teraz pilnuje zakladu więc i tak siedzę na muratorze do północy No to po co był ten zakład? Właśnie po to...........nawet nie wiesz jaki to ból patrzeć jak inni piszą a tu nie można się odezwać Wygląda na to, że nie piszesz, ale nadal podglądasz RW A miałeś się więcej bawić ze Stukową Nawet w czasie przerwy technicznej... Nie jest aż tak tragicznie...............chyba? poza tym co tu robić z żoną podczas przerwy technicznej................. no jak to co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no chyba nie muszę Cię instruować W sumie masz rację..............zawsze jest "wyjście awaryjne" no właśnie a i Stukowa byłaby uśmiechnięta No nie wiem czy się zgodzi............. A swoją drogą to głupio tak rozmieścili śmietnik obok placu zabaw pisać i pisać petycje !!!!!!!! przeniosą albo plac zabaw albo śmietnik [/quote:76ebcdc830] Ja postuluję o włączenie wszystkiego do placu zabaw [/quote:76ebcdc830] Cóż za perwersja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja też się cieszę! Będzie się działo! Zwłaszcza po 22- giej... Nie do końca...........przerwa techniczna trwa, poza jak Stukowa zauważyła nic sie nie z mieniło:bo teraz pilnuje zakladu więc i tak siedzę na muratorze do północy No to po co był ten zakład? Właśnie po to...........nawet nie wiesz jaki to ból patrzeć jak inni piszą a tu nie można się odezwać Wygląda na to, że nie piszesz, ale nadal podglądasz RW A miałeś się więcej bawić ze Stukową Nawet w czasie przerwy technicznej... Nie jest aż tak tragicznie...............chyba? poza tym co tu robić z żoną podczas przerwy technicznej................. no jak to co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no chyba nie muszę Cię instruować W sumie masz rację..............zawsze jest "wyjście awaryjne" no właśnie a i Stukowa byłaby uśmiechnięta No nie wiem czy się zgodzi............. A swoją drogą to głupio tak rozmieścili śmietnik obok placu zabaw pisać i pisać petycje !!!!!!!! przeniosą albo plac zabaw albo śmietnik [/quote:c0a70623d5] Ja postuluję o włączenie wszystkiego do placu zabaw [/quote:c0a70623d5] Cóż za perwersja![/quote:c0a70623d5] Jak perwersja??????Trzeba sobie jakoś radzić Takie czasy............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Taki może być..............http://www.sekrecik.pl/photo/64779.jpg troszkę chuderlawy ale może być Nie ma problemu, poszukamy innego............. http://www.sekrecik.pl/photo/945.jpg http://www.sekrecik.pl/photo/1781.jpg A tu masz takiego bez gaci i możesz na nim ćwiczyć...........i przebierać go do bóluhttp://www.sekrecik.pl/photo/2095.jpg ale mały ryjek Jeszcze za mały????????Takie rzeczy to tylko w filmach..........a rzeczywistość swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 18.11.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja też się cieszę! Będzie się działo! Zwłaszcza po 22- giej... Nie do końca...........przerwa techniczna trwa, poza jak Stukowa zauważyła nic sie nie z mieniło:bo teraz pilnuje zakladu więc i tak siedzę na muratorze do północy No to po co był ten zakład? Właśnie po to...........nawet nie wiesz jaki to ból patrzeć jak inni piszą a tu nie można się odezwać Wygląda na to, że nie piszesz, ale nadal podglądasz RW A miałeś się więcej bawić ze Stukową Nawet w czasie przerwy technicznej... Nie jest aż tak tragicznie...............chyba? poza tym co tu robić z żoną podczas przerwy technicznej................. no jak to co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no chyba nie muszę Cię instruować W sumie masz rację..............zawsze jest "wyjście awaryjne" no właśnie a i Stukowa byłaby uśmiechnięta No nie wiem czy się zgodzi............. A swoją drogą to głupio tak rozmieścili śmietnik obok placu zabaw pisać i pisać petycje !!!!!!!! przeniosą albo plac zabaw albo śmietnik [/quote:ce72979a62] Ja postuluję o włączenie wszystkiego do placu zabaw [/quote:ce72979a62] Cóż za perwersja![/quote:ce72979a62] Jak perwersja??????Trzeba sobie jakoś radzić Takie czasy............[/quote:ce72979a62] Jakie czasy? Jakie czasy?! Ekolodzy by Ci dali za zaśmiecanie placów zabaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ekologów w to nie mieszaj!!!!! Chciałyście równouprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Coś na wieczór.........http://www.sekrecik.pl/photo/1074.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Albo ........... http://www.sekrecik.pl/photo/1110.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Może ten psiak przyciągnie Ilonę na RWhttp://1.1.1.3/bmi/images02.olx.pl/ui/3/31/36/54822536_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.11.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Może ten psiak przyciągnie Ilonę na RWhttp://1.1.1.3/bmi/images02.olx.pl/ui/3/31/36/54822536_1.jpg właśnie co z Ilonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Może ten psiak przyciągnie Ilonę na RWhttp://1.1.1.3/bmi/images02.olx.pl/ui/3/31/36/54822536_1.jpg właśnie co z Ilonką Jak jej rano nie było to już chyba teraz się nie pojawi na 12 idzie do pracy. No chyba,że po cichaczu przed szefową coś napisze Wieczorem na pewno się pojawi, aby sprawdzić czy przegrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 I gdzie wszyscy polecieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 18.11.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ilonki dalej nie ma? Może w pracy znowu jej się uda obejść blokadę... Lecę lepić pierogi ruskie.Mały jest chory, więc siedzę w domu i spełniam jego zachcianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ilonki dalej nie ma? Może w pracy znowu jej się uda obejść blokadę... Lecę lepić pierogi ruskie.Mały jest chory, więc siedzę w domu i spełniam jego zachcianki Nasze też............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.11.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam wieczorową porą na posterunku A gdzie moja "zakładniczka?" SORKI, ALE WIESZ ,ZE PRACUJE ZAWSZE NA POPOŁUDNIE I TAK GANAŁAM , ABY ZDARZYC ZROBIĆ WPIS no i nie zdążyłaś było po 22 SORKI, ALE ZOBACZ WPIS WYZEJ !!! JEST TAM GODZINA 21:58 - CZYLI ZDĄŻYŁAM A TO ,ZE PRACUJE POPOŁUDNIU, TO OZNACZA ,ZE OD 12;00 DO 20;00- WCZORAJ WYJĄTKOWO MUSIAŁAM ZOSTAC DO 21 ;00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.11.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz bo muszę ogłosić werdykt oficjalnie bo Stuk mi napisał że Ilonka się zmieściła w czasie , a u mnie pierwszy post ma godz. 22:55 a ostatni 22.58 czy u was też KAROLKA BYŁA ZMIANA GODZINY , PRZESTAWIALIŚMY ZEGARY DO GODZINY W TYŁ NA FORUM MURATORA TRZEBA WEJŚĆ W PROFILE I ZMIENIĆ GODZINĘ CZYLI NIE BYŁA GODZINA 22:58 , TYLKO PRAWIDŁOWO 21;58 STUK DZIĘKI ZA STAWIENIE SIĘ W MOJEJ OBRONIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 18.11.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz bo muszę ogłosić werdykt oficjalnie bo Stuk mi napisał że Ilonka się zmieściła w czasie , a u mnie pierwszy post ma godz. 22:55 a ostatni 22.58 czy u was też KAROLKA BYŁA ZMIANA GODZINY , PRZESTAWIALIŚMY ZEGARY DO GODZINY W TYŁ NA FORUM MURATORA TRZEBA WEJŚĆ W PROFILE I ZMIENIĆ GODZINĘ CZYLI NIE BYŁA GODZINA 22:58 , TYLKO PRAWIDŁOWO 21;58 STUK DZIĘKI ZA STAWIENIE SIĘ W MOJEJ OBRONIE Ila, przeczytaj poprzednią stronę! To wszystko się już wyjaśniło, zakład trwa dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.11.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz bo muszę ogłosić werdykt oficjalnie bo Stuk mi napisał że Ilonka się zmieściła w czasie , a u mnie pierwszy post ma godz. 22:55 a ostatni 22.58 czy u was też KAROLKA BYŁA ZMIANA GODZINY , PRZESTAWIALIŚMY ZEGARY DO GODZINY W TYŁ NA FORUM MURATORA TRZEBA WEJŚĆ W PROFILE I ZMIENIĆ GODZINĘ CZYLI NIE BYŁA GODZINA 22:58 , TYLKO PRAWIDŁOWO 21;58 STUK DZIĘKI ZA STAWIENIE SIĘ W MOJEJ OBRONIE Ila, przeczytaj poprzednią stronę! To wszystko się już wyjaśniło, zakład trwa dalej! WIEM, TYLKO JA CZYTANIE ZACZYNAM OD BIEŻĄCEJ STRONY A ŻE NERWUS JESTEM ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz bo muszę ogłosić werdykt oficjalnie bo Stuk mi napisał że Ilonka się zmieściła w czasie , a u mnie pierwszy post ma godz. 22:55 a ostatni 22.58 czy u was też KAROLKA BYŁA ZMIANA GODZINY , PRZESTAWIALIŚMY ZEGARY DO GODZINY W TYŁ NA FORUM MURATORA TRZEBA WEJŚĆ W PROFILE I ZMIENIĆ GODZINĘ CZYLI NIE BYŁA GODZINA 22:58 , TYLKO PRAWIDŁOWO 21;58 STUK DZIĘKI ZA STAWIENIE SIĘ W MOJEJ OBRONIE Ila, przeczytaj poprzednią stronę! To wszystko się już wyjaśniło, zakład trwa dalej! WIEM, TYLKO JA CZYTANIE ZACZYNAM OD BIEŻĄCEJ STRONY A ŻE NERWUS JESTEM ........... Hejka! Ja mogę potwierdzić....nerwus z Ilonki PS.Widzisz jak dbam aby byla przestrzegane zasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz bo muszę ogłosić werdykt oficjalnie bo Stuk mi napisał że Ilonka się zmieściła w czasie , a u mnie pierwszy post ma godz. 22:55 a ostatni 22.58 czy u was też KAROLKA BYŁA ZMIANA GODZINY , PRZESTAWIALIŚMY ZEGARY DO GODZINY W TYŁ NA FORUM MURATORA TRZEBA WEJŚĆ W PROFILE I ZMIENIĆ GODZINĘ CZYLI NIE BYŁA GODZINA 22:58 , TYLKO PRAWIDŁOWO 21;58 STUK DZIĘKI ZA STAWIENIE SIĘ W MOJEJ OBRONIE jestem gotów bronić Cię Własną (wklęśniętą) piersią!!!! Zaraz spadam to teściowej na obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.11.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Łomatko , a fe, pełno jakiś golasów we wątku Witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts