stukpuk 18.11.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja też się cieszę! Będzie się działo! Zwłaszcza po 22- giej... Nie do końca...........przerwa techniczna trwa, poza jak Stukowa zauważyła nic sie nie z mieniło:bo teraz pilnuje zakladu więc i tak siedzę na muratorze do północy No to po co był ten zakład? żeby utrzeć nosa Ilonce Właśnie wróciłem z gościny tortulowali mnie oglądaniem filmów weselnych w tym z mojego wesela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Czym by tu się pożytecznym zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.11.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz bo muszę ogłosić werdykt oficjalnie bo Stuk mi napisał że Ilonka się zmieściła w czasie , a u mnie pierwszy post ma godz. 22:55 a ostatni 22.58 czy u was też KAROLKA BYŁA ZMIANA GODZINY , PRZESTAWIALIŚMY ZEGARY DO GODZINY W TYŁ NA FORUM MURATORA TRZEBA WEJŚĆ W PROFILE I ZMIENIĆ GODZINĘ CZYLI NIE BYŁA GODZINA 22:58 , TYLKO PRAWIDŁOWO 21;58 STUK DZIĘKI ZA STAWIENIE SIĘ W MOJEJ OBRONIE Ilonka bardzo ale to bardzo Cię przepraszam u mnie na laptopie miałam właściwą godz i to z stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.11.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 no nareszcie po pracy przy laptopie i mogę buszować na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.11.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam wieczorową porą na posterunku A gdzie moja "zakładniczka?" SORKI, ALE WIESZ ,ZE PRACUJE ZAWSZE NA POPOŁUDNIE I TAK GANAŁAM , ABY ZDARZYC ZROBIĆ WPIS no i nie zdążyłaś było po 22 SORKI, ALE ZOBACZ WPIS WYZEJ !!! JEST TAM GODZINA 21:58 - CZYLI ZDĄŻYŁAM A TO ,ZE PRACUJE POPOŁUDNIU, TO OZNACZA ,ZE OD 12;00 DO 20;00- WCZORAJ WYJĄTKOWO MUSIAŁAM ZOSTAC DO 21 ;00 jeszcze raz bardzo ale to bardzo przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 no nareszcie po pracy przy laptopie i mogę buszować na RW A ja tak się szlajam po forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.11.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 no nareszcie po pracy przy laptopie i mogę buszować na RW A ja tak się szlajam po forum tyle godz oczka mi chyba wyjdą a tak co się działo bez zemnie ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam wieczorową porą na posterunku A gdzie moja "zakładniczka?" SORKI, ALE WIESZ ,ZE PRACUJE ZAWSZE NA POPOŁUDNIE I TAK GANAŁAM , ABY ZDARZYC ZROBIĆ WPIS no i nie zdążyłaś było po 22 SORKI, ALE ZOBACZ WPIS WYZEJ !!! JEST TAM GODZINA 21:58 - CZYLI ZDĄŻYŁAM A TO ,ZE PRACUJE POPOŁUDNIU, TO OZNACZA ,ZE OD 12;00 DO 20;00- WCZORAJ WYJĄTKOWO MUSIAŁAM ZOSTAC DO 21 ;00 jeszcze raz bardzo ale to bardzo przepraszam No tak.....................ILONka to nerwus nie z tej ziemi Mi też coś te godziny nie pasowały, ale dobrze,że się wszystko wyjaśniło ciekawe czy się dziś moja zakładniczka pokaże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 no nareszcie po pracy przy laptopie i mogę buszować na RW A ja tak się szlajam po forum tyle godz oczka mi chyba wyjdą a tak co się działo bez zemnie ??????? A w sumie to nic ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.11.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam wieczorową porą na posterunku A gdzie moja "zakładniczka?" SORKI, ALE WIESZ ,ZE PRACUJE ZAWSZE NA POPOŁUDNIE I TAK GANAŁAM , ABY ZDARZYC ZROBIĆ WPIS no i nie zdążyłaś było po 22 SORKI, ALE ZOBACZ WPIS WYZEJ !!! JEST TAM GODZINA 21:58 - CZYLI ZDĄŻYŁAM A TO ,ZE PRACUJE POPOŁUDNIU, TO OZNACZA ,ZE OD 12;00 DO 20;00- WCZORAJ WYJĄTKOWO MUSIAŁAM ZOSTAC DO 21 ;00 jeszcze raz bardzo ale to bardzo przepraszam No tak.....................ILONka to nerwus nie z tej ziemi Mi też coś te godziny nie pasowały, ale dobrze,że się wszystko wyjaśniło ciekawe czy się dziś moja zakładniczka pokaże? poprawiłam i mam nadzieje że ok a Ilonka na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam wieczorową porą na posterunku A gdzie moja "zakładniczka?" SORKI, ALE WIESZ ,ZE PRACUJE ZAWSZE NA POPOŁUDNIE I TAK GANAŁAM , ABY ZDARZYC ZROBIĆ WPIS no i nie zdążyłaś było po 22 SORKI, ALE ZOBACZ WPIS WYZEJ !!! JEST TAM GODZINA 21:58 - CZYLI ZDĄŻYŁAM A TO ,ZE PRACUJE POPOŁUDNIU, TO OZNACZA ,ZE OD 12;00 DO 20;00- WCZORAJ WYJĄTKOWO MUSIAŁAM ZOSTAC DO 21 ;00 jeszcze raz bardzo ale to bardzo przepraszam No tak.....................ILONka to nerwus nie z tej ziemi Mi też coś te godziny nie pasowały, ale dobrze,że się wszystko wyjaśniło ciekawe czy się dziś moja zakładniczka pokaże? poprawiłam i mam nadzieje że ok a Ilonka na pewno A to mamy jak w banku, sprawdzi czy czasem nie przegrałem Ale ja czuje w kościach,że remis będzie Co wtedy według regulaminu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.11.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam wieczorową porą na posterunku A gdzie moja "zakładniczka?" SORKI, ALE WIESZ ,ZE PRACUJE ZAWSZE NA POPOŁUDNIE I TAK GANAŁAM , ABY ZDARZYC ZROBIĆ WPIS no i nie zdążyłaś było po 22 SORKI, ALE ZOBACZ WPIS WYZEJ !!! JEST TAM GODZINA 21:58 - CZYLI ZDĄŻYŁAM A TO ,ZE PRACUJE POPOŁUDNIU, TO OZNACZA ,ZE OD 12;00 DO 20;00- WCZORAJ WYJĄTKOWO MUSIAŁAM ZOSTAC DO 21 ;00 jeszcze raz bardzo ale to bardzo przepraszam No tak.....................ILONka to nerwus nie z tej ziemi Mi też coś te godziny nie pasowały, ale dobrze,że się wszystko wyjaśniło ciekawe czy się dziś moja zakładniczka pokaże? poprawiłam i mam nadzieje że ok a Ilonka na pewno A to mamy jak w banku, sprawdzi czy czasem nie przegrałem Ale ja czuje w kościach,że remis będzie Co wtedy według regulaminu? dogrywka kolejny miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam wieczorową porą na posterunku A gdzie moja "zakładniczka?" SORKI, ALE WIESZ ,ZE PRACUJE ZAWSZE NA POPOŁUDNIE I TAK GANAŁAM , ABY ZDARZYC ZROBIĆ WPIS no i nie zdążyłaś było po 22 SORKI, ALE ZOBACZ WPIS WYZEJ !!! JEST TAM GODZINA 21:58 - CZYLI ZDĄŻYŁAM A TO ,ZE PRACUJE POPOŁUDNIU, TO OZNACZA ,ZE OD 12;00 DO 20;00- WCZORAJ WYJĄTKOWO MUSIAŁAM ZOSTAC DO 21 ;00 jeszcze raz bardzo ale to bardzo przepraszam No tak.....................ILONka to nerwus nie z tej ziemi Mi też coś te godziny nie pasowały, ale dobrze,że się wszystko wyjaśniło ciekawe czy się dziś moja zakładniczka pokaże? poprawiłam i mam nadzieje że ok a Ilonka na pewno A to mamy jak w banku, sprawdzi czy czasem nie przegrałem Ale ja czuje w kościach,że remis będzie Co wtedy według regulaminu? dogrywka kolejny miesiąc MIESIĄC??????????????????????????????????? To ja już poddaję się na samym starcie A Ilona pewnie to samo ale może.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.11.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam wieczorową porą na posterunku A gdzie moja "zakładniczka?" SORKI, ALE WIESZ ,ZE PRACUJE ZAWSZE NA POPOŁUDNIE I TAK GANAŁAM , ABY ZDARZYC ZROBIĆ WPIS no i nie zdążyłaś było po 22 SORKI, ALE ZOBACZ WPIS WYZEJ !!! JEST TAM GODZINA 21:58 - CZYLI ZDĄŻYŁAM A TO ,ZE PRACUJE POPOŁUDNIU, TO OZNACZA ,ZE OD 12;00 DO 20;00- WCZORAJ WYJĄTKOWO MUSIAŁAM ZOSTAC DO 21 ;00 jeszcze raz bardzo ale to bardzo przepraszam No tak.....................ILONka to nerwus nie z tej ziemi Mi też coś te godziny nie pasowały, ale dobrze,że się wszystko wyjaśniło ciekawe czy się dziś moja zakładniczka pokaże? poprawiłam i mam nadzieje że ok a Ilonka na pewno A to mamy jak w banku, sprawdzi czy czasem nie przegrałem Ale ja czuje w kościach,że remis będzie Co wtedy według regulaminu? dogrywka kolejny miesiąc MIESIĄC??????????????????????????????????? To ja już poddaję się na samym starcie A Ilona pewnie to samo ale może.................... no coś Ty trza być twardym a nie miętkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Jeszcze 15 minut i Ila kończy pracę Musze tylko jakoś żonkę uśpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.11.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Jeszcze 15 minut i Ila kończy pracę Musze tylko jakoś żonkę uśpić oj staraj się jak dobrze się zmęczy to od razu zaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam wieczorową porą na posterunku A gdzie moja "zakładniczka?" SORKI, ALE WIESZ ,ZE PRACUJE ZAWSZE NA POPOŁUDNIE I TAK GANAŁAM , ABY ZDARZYC ZROBIĆ WPIS no i nie zdążyłaś było po 22 SORKI, ALE ZOBACZ WPIS WYZEJ !!! JEST TAM GODZINA 21:58 - CZYLI ZDĄŻYŁAM A TO ,ZE PRACUJE POPOŁUDNIU, TO OZNACZA ,ZE OD 12;00 DO 20;00- WCZORAJ WYJĄTKOWO MUSIAŁAM ZOSTAC DO 21 ;00 jeszcze raz bardzo ale to bardzo przepraszam No tak.....................ILONka to nerwus nie z tej ziemi Mi też coś te godziny nie pasowały, ale dobrze,że się wszystko wyjaśniło ciekawe czy się dziś moja zakładniczka pokaże? poprawiłam i mam nadzieje że ok a Ilonka na pewno A to mamy jak w banku, sprawdzi czy czasem nie przegrałem Ale ja czuje w kościach,że remis będzie Co wtedy według regulaminu? dogrywka kolejny miesiąc MIESIĄC??????????????????????????????????? To ja już poddaję się na samym starcie A Ilona pewnie to samo ale może.................... no coś Ty trza być twardym a nie miętkim [/quote:3a79ef2f2f] No to mięciuchny jestem................hehheheheheheeee zapytajcie stukowej........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Jeszcze 15 minut i Ila kończy pracę Musze tylko jakoś żonkę uśpić oj staraj się jak dobrze się zmęczy to od razu zaśnie Co by tu jej dziś zaproponować.......... Może małe SM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam wieczorową porą na posterunku A gdzie moja "zakładniczka?" SORKI, ALE WIESZ ,ZE PRACUJE ZAWSZE NA POPOŁUDNIE I TAK GANAŁAM , ABY ZDARZYC ZROBIĆ WPIS no i nie zdążyłaś było po 22 SORKI, ALE ZOBACZ WPIS WYZEJ !!! JEST TAM GODZINA 21:58 - CZYLI ZDĄŻYŁAM A TO ,ZE PRACUJE POPOŁUDNIU, TO OZNACZA ,ZE OD 12;00 DO 20;00- WCZORAJ WYJĄTKOWO MUSIAŁAM ZOSTAC DO 21 ;00 jeszcze raz bardzo ale to bardzo przepraszam No tak.....................ILONka to nerwus nie z tej ziemi Mi też coś te godziny nie pasowały, ale dobrze,że się wszystko wyjaśniło ciekawe czy się dziś moja zakładniczka pokaże? poprawiłam i mam nadzieje że ok a Ilonka na pewno A to mamy jak w banku, sprawdzi czy czasem nie przegrałem Ale ja czuje w kościach,że remis będzie Co wtedy według regulaminu? dogrywka kolejny miesiąc MIESIĄC??????????????????????????????????? To ja już poddaję się na samym starcie A Ilona pewnie to samo ale może.................... no coś Ty trza być twardym a nie miętkim [/quote:3bba6060e0] No to mięciuchny jestem................hehheheheheheeee zapytajcie stukowej........... [/quote:3bba6060e0] daj ją to się spytamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Macie może coś ciekawego na kolację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts