cieszynianka 18.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Właśnie ślęczę i oglądam materace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.11.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Właśnie ślęczę i oglądam materace a ja projekty domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.11.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Właśnie ślęczę i oglądam materace a ja projekty domów Myśmy ponad pół roku projektu szukali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.11.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Właśnie ślęczę i oglądam materace a ja projekty domów Myśmy ponad pół roku projektu szukali ale mnie pocieszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.11.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Właśnie ślęczę i oglądam materace a ja projekty domów Myśmy ponad pół roku projektu szukali ale mnie pocieszyłaś "... szukajcie, a znajdziecie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.11.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Właśnie ślęczę i oglądam materace a ja projekty domów Myśmy ponad pół roku projektu szukali ale mnie pocieszyłaś "... szukajcie, a znajdziecie" no tak łatwo się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Właśnie ślęczę i oglądam materace a ja projekty domów Myśmy ponad pół roku projektu szukali ale mnie pocieszyłaś "... szukajcie, a znajdziecie" no tak łatwo się mówi Działkę już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.11.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Właśnie ślęczę i oglądam materace a ja projekty domów Myśmy ponad pół roku projektu szukali ale mnie pocieszyłaś "... szukajcie, a znajdziecie" no tak łatwo się mówi Działkę już masz? prawie tak ,załatwiamy wszystkie formalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.11.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Właśnie ślęczę i oglądam materace a ja projekty domów Myśmy ponad pół roku projektu szukali ale mnie pocieszyłaś "... szukajcie, a znajdziecie" szukajcie, szukajcie , a i tak................ ............zostaniecie oszukani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 puk puk!!!!!!! Coś mnie omineło? Mam pytanie do pani sędziny czy to prawda (czytałem regulamin ),że jak będzie remis to Martini stawiają sędziowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Uciekam do szwagierki na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.11.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ja u szwgierki kawkuje, a tu nokog nie ma? Ilonka już na nogach....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.11.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 puk puk!!!!!!! Coś mnie omineło? Mam pytanie do pani sędziny czy to prawda (czytałem regulamin ),że jak będzie remis to Martini stawiają sędziowie marzyciel a po za tym nie mam sędziego ( ależ skąd wy po 1 butelce dla mnie co by było sprawiedliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.11.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ja u szwgierki kawkuje, a tu nokog nie ma? Ilonka już na nogach....................... ja się pojawiam i znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.11.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 puk puk!!!!!!! Coś mnie omineło? Mam pytanie do pani sędziny czy to prawda (czytałem regulamin ),że jak będzie remis to Martini stawiają sędziowie marzyciel a po za tym nie mam sędziego ( ależ skąd wy po 1 butelce dla mnie co by było sprawiedliwie Trzeba przysiąść i dokładnie poczytać regulamin Sędziego to już daaaaaaaaaaaaaaaawno nie widziałem Ja już po odwiedzinach u szwagierki, teraz obiad u teściowej, potem kolejna wizyta u kolejnej szwagierki, trzecia musi poczekać do jutra bo się nie rozdwoję poza tym ile można słodkiego jeść i herbatki pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.11.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Chyba sprawiedliwie będzie razem usiąść i wypić to Martini tylko jedna butelka to mało będzie? Mordki wszystkie kilkulitrowe A teściowa już pakuje dla swojego kochanego zięciunia słoiczki , ciekawe kto to zje???????????? Pułk wojska bym obdzielił!!!!!!! Dobrze,że kombi samochód mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.11.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Lecę dalej............pozdrowienia i całusy dla ZAKŁADNICZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.11.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 WITAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.11.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 A teściowa już pakuje dla swojego kochanego zięciunia słoiczki , ciekawe kto to zje???????????? Pułk wojska bym obdzielił!!!!!!! Dobrze,że kombi samochód mamy PAKUJ WSZYSTKIE SŁOICZKI I GRZYBY TEŻ - MOJ ADRES ZNASZ -JA ZABIORE NADWYŻKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.11.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 A teściowa już pakuje dla swojego kochanego zięciunia słoiczki , ciekawe kto to zje???????????? Pułk wojska bym obdzielił!!!!!!! Dobrze,że kombi samochód mamy PAKUJ WSZYSTKIE SŁOICZKI I GRZYBY TEŻ - MOJ ADRES ZNASZ -JA ZABIORE NADWYŻKĘ hehehehhehee Mi dwa razy nie trzeba powtarzać.......... Naprawdę nie wiem jak się zabiorę muszę tylko przejrzeć aby mi jakiś trujaków nie spakowała Straszyła wiatrówką, kazała oglądać Modę na sukces to nie wiadomo co jej strzeli do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts