SławekD-żonka 16.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 i cisza, a już prawie widzialam 500 za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 witam nie mam co robić, więc Wam trochę postów naprodukuję, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.06.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 i cisza, a już prawie widzialam 500 za rogiem nie taka cisza ja jestem ale tylko na 15 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 witam nie mam co robić, więc Wam trochę postów naprodukuję, ok? Nie ma sprawy Ja juz też nie mam co robić, do tego absolutnie całe szefostwo sie wyniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.06.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Powiem Wam coś w sekrecie: moja córka w przedszkolu z koleżankami o "seksowaniu" rozmawia.("bo wiesz, mamo, to takie śmieszne jest") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 i cisza, a już prawie widzialam 500 za rogiem nie taka cisza ja jestem ale tylko na 15 minut Dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ja też bym chciała, jako szef sie gdzies wynieść A gdzie streszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 i cisza, a już prawie widzialam 500 za rogiem nie taka cisza ja jestem ale tylko na 15 minut Dobre i to O 15 kończę pracę To lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Powiem Wam coś w sekrecie: moja córka w przedszkolu z koleżankami o "seksowaniu" rozmawia. ("bo wiesz, mamo, to takie śmieszne jest") hehehehe napisz jakieś ciekawostki, takie maluchy mają super fantazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Powiem Wam coś w sekrecie: moja córka w przedszkolu z koleżankami o "seksowaniu" rozmawia. ("bo wiesz, mamo, to takie śmieszne jest") hehehehe napisz jakieś ciekawostki, takie maluchy mają super fantazję ciekawe, na czym opierają swa wiedzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ja też bym chciała, jako szef sie gdzies wynieść A gdzie streszczenie? Na pewno byś chciała być tam gdzie moi są - na imprezce Co do streszczenia, to Ewuś strzeliła i sobie poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.06.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Powiem Wam coś w sekrecie: moja córka w przedszkolu z koleżankami o "seksowaniu" rozmawia. ("bo wiesz, mamo, to takie śmieszne jest") hehehehe napisz jakieś ciekawostki, takie maluchy mają super fantazję Fantazja wczoraj o mały włos mnie nie wykończyła. Szczena mi opadła, z wielkim hukiem odbiła się o podłogę i na szczęście wróciła. Ale już trochę niżej. Do teraz mam gędę rozdziawioną jak sobie przypomnę. Nie wiem czy mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Powiem Wam coś w sekrecie: moja córka w przedszkolu z koleżankami o "seksowaniu" rozmawia. ("bo wiesz, mamo, to takie śmieszne jest") hehehehe napisz jakieś ciekawostki, takie maluchy mają super fantazję ciekawe, na czym opierają swa wiedzę? To pewno jest tak: jedno ma mamę w ciąży, drugie gdzieś usłyszało o porodzie, to trzecie powie, że na pewno noworodek wyjdzie przez pępek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.06.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Powiem Wam coś w sekrecie: moja córka w przedszkolu z koleżankami o "seksowaniu" rozmawia. ("bo wiesz, mamo, to takie śmieszne jest") hehehehe napisz jakieś ciekawostki, takie maluchy mają super fantazję ciekawe, na czym opierają swa wiedzę? na tv, niestety choć nie mam pojęcia kiedy to się stało. Bardzo pilnie zwracamy uwage na to co Ola oglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Powiem Wam coś w sekrecie: moja córka w przedszkolu z koleżankami o "seksowaniu" rozmawia. ("bo wiesz, mamo, to takie śmieszne jest") hehehehe napisz jakieś ciekawostki, takie maluchy mają super fantazję Fantazja wczoraj o mały włos mnie nie wykończyła. Szczena mi opadła, z wielkim hukiem odbiła się o podłogę i na szczęście wróciła. Ale już trochę niżej. Do teraz mam gędę rozdziawioną jak sobie przypomnę. Nie wiem czy mogę. OPOWIADAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.06.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Powiem Wam coś w sekrecie: moja córka w przedszkolu z koleżankami o "seksowaniu" rozmawia. ("bo wiesz, mamo, to takie śmieszne jest") hehehehe napisz jakieś ciekawostki, takie maluchy mają super fantazję ciekawe, na czym opierają swa wiedzę? To pewno jest tak: jedno ma mamę w ciąży, drugie gdzieś usłyszało o porodzie, to trzecie powie, że na pewno noworodek wyjdzie przez pępek eeee tam Ola miała cztery lata jak byłam w ciąży i takie proste sprawy już rozwikłała. To znaczy dopytała jak dziecko wychodzi z brzucha. Bałam się tylko że zapyta jak tam wchodzi, ale udało się. Nie było takiego pytania. Pewnie niedługo się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Jane opowiadaj na co takiego Ci szczena opadła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.06.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Teraz opowiada, że widziała coś strasznie śmiesznego.Wiesz mama .... hihihih .... to śmieszne było ...... hihihi ...... powiem Ci na ucho ....... widziałam jak ....... hihihi ....... w telewizji ....... Pan zdjąl Pani majtki ........ hihihihihih i wiesz co .......... hiihhihihihi ...... pocałował ją w siśkę i tu szczena co opada Wam nie opadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 rany w domu to oglądała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.06.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 rany w domu to oglądała? skąd! a właściwie nie wiem, ale nie mamy takich filmów ona mówi, że widziała reklamę taką Potem jej powiedziałam , że jakby chciała mnie kiedykolwiek o coś zapytać to niech śmiało wali, na pewno znam więcej odpowiedzi na trudne pytania niż jej koleżanki. Miała od razu pytanie (tylko mamo, powiem ci na ucho): "dlaczego ziemia jest okrągła?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts