stukpuk 20.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Wszyscy Epokę lodowcową oglądają? Najbardziej z mojego powrotu to się ucieszył Gwidon!!!!!!!! no cześć e tam marudzisz Kurzce............faktycznie jakiś maruda się ostatnio zrobiłem TO PEWNIE POBYT U MNIE TAK STUKA ODMIENIŁ To raczej skutki obejrzenia jednego całego odcinka Mody na sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Wszyscy Epokę lodowcową oglądają? tia .... i drugim okiem zdjęcia na NK Są jakieś nowe zdjęcia na NK? jakie? gdzie? skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Wszyscy Epokę lodowcową oglądają? tia .... i drugim okiem zdjęcia na NK Są jakieś nowe zdjęcia na NK? jakie? gdzie? skąd? JA WIDZIAŁAM NOWE U CISZKA, ŁADNY PIES STUK ZAMIEŚCIŁ BYŚ SWOJE ZDJECIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 JA WIDZIAŁAM NOWE U CISZKA, ŁADNEGO PIES STUK ZAMIEŚCIŁ BYŚ SWOJE ZDJECIA Ila .... zwierzyniec super p.s. Jak Ty wytrzymałaś ze Stukiem tyle czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 20.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Wszyscy Epokę lodowcową oglądają a na jakim kanale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Wszyscy Epokę lodowcową oglądają a na jakim kanale ? na polsacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 JA WIDZIAŁAM NOWE U CISZKA, ŁADNEGO PIES STUK ZAMIEŚCIŁ BYŚ SWOJE ZDJECIA Ila .... zwierzyniec super p.s. Jak Ty wytrzymałaś ze Stukiem tyle czasu? KRÓTKO BYŁ NAWET NIE ZDAŻYŁAM SIE NA NIEGO POZŁOŚCIC O POKŁÓCENIU JUZ NAWET NIE WSPOMNĘ ZRESZTĄ GRZECZNIUTKI BYŁ HMMM, CIEKAWE DLACZEGO ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.11.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 JA WIDZIAŁAM NOWE U CISZKA, ŁADNEGO PIES STUK ZAMIEŚCIŁ BYŚ SWOJE ZDJECIA Ila .... zwierzyniec super p.s. Jak Ty wytrzymałaś ze Stukiem tyle czasu? hej!!!!!! ten czarny kot to od teściowej a co to za aluzja?Jak to "czy wytrzymałaś?" normalnie gdybym był normalny to bym się obraził........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Wszyscy Epokę lodowcową oglądają? tia .... i drugim okiem zdjęcia na NK Są jakieś nowe zdjęcia na NK? jakie? gdzie? skąd? JA WIDZIAŁAM NOWE U CISZKA, ŁADNY PIES STUK ZAMIEŚCIŁ BYŚ SWOJE ZDJECIA To teraz mnie wszyscy z Rw wytropią Dobra dobra..........ja mam same fotki ze zwierzętami lub z rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 OOOOO STUK SIE NA NOWO POJAWIŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ZRESZTĄ GRZECZNIUTKI BYŁ HMMM, CIEKAWE DLACZEGO ???? się domyślam .... też mi scenka opadła jak zobaczyłam jaki z Niego gentelman w towarzystwie wiadomym Stuk .... nikt tu nie jest normalny ... A poza tym - Ty się nie obrażasz ..... a jak strzelisz fochem to szybko Ci przechodzi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.11.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 JA WIDZIAŁAM NOWE U CISZKA, ŁADNEGO PIES STUK ZAMIEŚCIŁ BYŚ SWOJE ZDJECIA Ila .... zwierzyniec super p.s. Jak Ty wytrzymałaś ze Stukiem tyle czasu? KRÓTKO BYŁ NAWET NIE ZDAŻYŁAM SIE NA NIEGO POZŁOŚCIC O POKŁÓCENIU JUZ NAWET NIE WSPOMNĘ ZRESZTĄ GRZECZNIUTKI BYŁ HMMM, CIEKAWE DLACZEGO ???? Na mnie nie sposób się gniewać dłużej niż 1 godzinę. Ale teraz w ramach REWIZYTY wszystko nadrobimy I obalimy więcej Martini.............. PS.grzeczny jestem............przy stukowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 albo soczek GACIE ZA STRONKE http://www.tatiana.info/pictures/pix7/T-JLO-bikini-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 JA WIDZIAŁAM NOWE U CISZKA, ŁADNEGO PIES STUK ZAMIEŚCIŁ BYŚ SWOJE ZDJECIA Ila .... zwierzyniec super p.s. Jak Ty wytrzymałaś ze Stukiem tyle czasu? KRÓTKO BYŁ NAWET NIE ZDAŻYŁAM SIE NA NIEGO POZŁOŚCIC O POKŁÓCENIU JUZ NAWET NIE WSPOMNĘ ZRESZTĄ GRZECZNIUTKI BYŁ HMMM, CIEKAWE DLACZEGO ???? Na mnie nie sposób się gniewać dłużej niż 1 godzinę. Ale teraz w ramach REWIZYTY wszystko nadrobimy I obalimy więcej Martini.............. PS.grzeczny jestem............przy stukowej NO FAKT BUTELKA 0,7 TO ZA MAŁO NA NAS DWOJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ZRESZTĄ GRZECZNIUTKI BYŁ HMMM, CIEKAWE DLACZEGO ???? się domyślam .... też mi scenka opadła jak zobaczyłam jaki z Niego gentelman w towarzystwie wiadomym Stuk .... nikt tu nie jest normalny ... A poza tym - Ty się nie obrażasz ..... a jak strzelisz fochem to szybko Ci przechodzi .... Musze tego posta stukowej pokazać.....bo żona mówi,że jestem padalec przebrzydły, a jak jej mniej podpadnę to świnką mnie nazywa Ale spytaj Ilony......w Kaliszu była pełna kultura........koszula,buty na wysoki połysk,płaszczyk elegansio,zero przeklinania i głupich tekstów.........normlanie jak nie ja jak te forum zmienia ludzi........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ZRESZTĄ GRZECZNIUTKI BYŁ HMMM, CIEKAWE DLACZEGO ???? się domyślam .... też mi scenka opadła jak zobaczyłam jaki z Niego gentelman w towarzystwie wiadomym Stuk .... nikt tu nie jest normalny ... A poza tym - Ty się nie obrażasz ..... a jak strzelisz fochem to szybko Ci przechodzi .... Musze tego posta stukowej pokazać.....bo żona mówi,że jestem padalec przebrzydły, a jak jej mniej podpadnę to świnką mnie nazywa Ale spytaj Ilony......w Kaliszu była pełna kultura........koszula,buty na wysoki połysk,płaszczyk elegansio,zero przeklinania i głupich tekstów.........normlanie jak nie ja jak te forum zmienia ludzi........... JUZ JA CIE WOLĘ TAKIEGO Z FORUM ALE FAKT, SERCE MOJEJ RODZINY PODBILIŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Musze tego posta stukowej pokazać.....bo żona mówi,że jestem padalec przebrzydły, a jak jej mniej podpadnę to świnką mnie nazywa Ale spytaj Ilony......w Kaliszu była pełna kultura........koszula,buty na wysoki połysk,płaszczyk elegansio,zero przeklinania i głupich tekstów.........normlanie jak nie ja jak te forum zmienia ludzi........... Stuk .... no ja Ci mówię, jak Ty jesteś ze Stukową to jesteś taki ...hm.... ugrzeczniony że masakra ja z szoku na zlocie wyjść nie mogłam ... ą , ę - i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 NO TO ZDRÓWKO OBECNYCH http://www.dangerousmartini.com/photoalbum/photos/martinis.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ZRESZTĄ GRZECZNIUTKI BYŁ HMMM, CIEKAWE DLACZEGO ???? się domyślam .... też mi scenka opadła jak zobaczyłam jaki z Niego gentelman w towarzystwie wiadomym Stuk .... nikt tu nie jest normalny ... A poza tym - Ty się nie obrażasz ..... a jak strzelisz fochem to szybko Ci przechodzi .... Musze tego posta stukowej pokazać.....bo żona mówi,że jestem padalec przebrzydły, a jak jej mniej podpadnę to świnką mnie nazywa Ale spytaj Ilony......w Kaliszu była pełna kultura........koszula,buty na wysoki połysk,płaszczyk elegansio,zero przeklinania i głupich tekstów.........normlanie jak nie ja jak te forum zmienia ludzi........... JUZ JA CIE WOLĘ TAKIEGO Z FORUM ALE FAKT, SERCE MOJEJ RODZINY PODBILIŚCIE Ale ja naprawdę ...............w miarę normalny jestem Fakt co to za 1 flaszka na tyle osób musowo zwiększyć dawkę!!!!! Jak wpadniecie do nas nad morze (oczywiści z Lordem) nie ma to tamto!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A TO DLA NIEOBECNYCH http://www.encounterlax.com/images/martinis.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts