ila66 20.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ZRESZTĄ GRZECZNIUTKI BYŁ HMMM, CIEKAWE DLACZEGO ???? się domyślam .... też mi scenka opadła jak zobaczyłam jaki z Niego gentelman w towarzystwie wiadomym Stuk .... nikt tu nie jest normalny ... A poza tym - Ty się nie obrażasz ..... a jak strzelisz fochem to szybko Ci przechodzi .... Musze tego posta stukowej pokazać.....bo żona mówi,że jestem padalec przebrzydły, a jak jej mniej podpadnę to świnką mnie nazywa Ale spytaj Ilony......w Kaliszu była pełna kultura........koszula,buty na wysoki połysk,płaszczyk elegansio,zero przeklinania i głupich tekstów.........normlanie jak nie ja jak te forum zmienia ludzi........... JUZ JA CIE WOLĘ TAKIEGO Z FORUM ALE FAKT, SERCE MOJEJ RODZINY PODBILIŚCIE Ale ja naprawdę ...............w miarę normalny jestem Fakt co to za 1 flaszka na tyle osób musowo zwiększyć dawkę!!!!! Jak wpadniecie do nas nad morze (oczywiści z Lordem) nie ma to tamto!!!!!!! HMMM, TĄ FLASZKĘ TO MY WE DWOJE WYPILIŚMY RESZTA SIE DELEKTOWAŁA KREMIKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A TO DLA TYCH CO NAS NIE LUBIĄ http://vi4.pl/tekst/denaturat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Musze tego posta stukowej pokazać.....bo żona mówi,że jestem padalec przebrzydły, a jak jej mniej podpadnę to świnką mnie nazywa Ale spytaj Ilony......w Kaliszu była pełna kultura........koszula,buty na wysoki połysk,płaszczyk elegansio,zero przeklinania i głupich tekstów.........normlanie jak nie ja jak te forum zmienia ludzi........... Stuk .... no ja Ci mówię, jak Ty jesteś ze Stukową to jesteś taki ...hm.... ugrzeczniony że masakra ja z szoku na zlocie wyjść nie mogłam ... ą , ę - i te sprawy przyczajony tygrys.....ukryty smok..........a może ja nieśmiały byłem a Wy tu dokuczacie nikt się nie domyślał.nie podszedł........nie przytulił to..........piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ZRESZTĄ GRZECZNIUTKI BYŁ HMMM, CIEKAWE DLACZEGO ???? się domyślam .... też mi scenka opadła jak zobaczyłam jaki z Niego gentelman w towarzystwie wiadomym Stuk .... nikt tu nie jest normalny ... A poza tym - Ty się nie obrażasz ..... a jak strzelisz fochem to szybko Ci przechodzi .... Musze tego posta stukowej pokazać.....bo żona mówi,że jestem padalec przebrzydły, a jak jej mniej podpadnę to świnką mnie nazywa Ale spytaj Ilony......w Kaliszu była pełna kultura........koszula,buty na wysoki połysk,płaszczyk elegansio,zero przeklinania i głupich tekstów.........normlanie jak nie ja jak te forum zmienia ludzi........... JUZ JA CIE WOLĘ TAKIEGO Z FORUM ALE FAKT, SERCE MOJEJ RODZINY PODBILIŚCIE Ale ja naprawdę ...............w miarę normalny jestem Fakt co to za 1 flaszka na tyle osób musowo zwiększyć dawkę!!!!! Jak wpadniecie do nas nad morze (oczywiści z Lordem) nie ma to tamto!!!!!!! HMMM, TĄ FLASZKĘ TO MY WE DWOJE WYPILIŚMY RESZTA SIE DELEKTOWAŁA KREMIKIEM Kremik jeden też dostała teściowa , ale jak się dosssałem to........szybko dno się pokazało A nalewkę jeszcze macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Teraz trzeba pomysleć nad kolejną wyprawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Musze tego posta stukowej pokazać.....bo żona mówi,że jestem padalec przebrzydły, a jak jej mniej podpadnę to świnką mnie nazywa Ale spytaj Ilony......w Kaliszu była pełna kultura........koszula,buty na wysoki połysk,płaszczyk elegansio,zero przeklinania i głupich tekstów.........normlanie jak nie ja jak te forum zmienia ludzi........... Stuk .... no ja Ci mówię, jak Ty jesteś ze Stukową to jesteś taki ...hm.... ugrzeczniony że masakra ja z szoku na zlocie wyjść nie mogłam ... ą , ę - i te sprawy przyczajony tygrys.....ukryty smok..........a może ja nieśmiały byłem a Wy tu dokuczacie nikt się nie domyślał.nie podszedł........nie przytulił to..........piersi MASZ I NIE NARZEKAJ http://muzeumhumoru.onet.pl/_g/cycki_japanese.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 przyczajony tygrys.....ukryty smok..........a może ja nieśmiały byłem a Wy tu dokuczacie nikt się nie domyślał.nie podszedł........nie przytulił to..........piersi tia .... ja chciałam żywa z tego zlotu do domu wrócić ja Ci już kiedyś pisałam, że ze Stukową to ja zadzierać nie zamierzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ZRESZTĄ GRZECZNIUTKI BYŁ HMMM, CIEKAWE DLACZEGO ???? się domyślam .... też mi scenka opadła jak zobaczyłam jaki z Niego gentelman w towarzystwie wiadomym Stuk .... nikt tu nie jest normalny ... A poza tym - Ty się nie obrażasz ..... a jak strzelisz fochem to szybko Ci przechodzi .... Musze tego posta stukowej pokazać.....bo żona mówi,że jestem padalec przebrzydły, a jak jej mniej podpadnę to świnką mnie nazywa Ale spytaj Ilony......w Kaliszu była pełna kultura........koszula,buty na wysoki połysk,płaszczyk elegansio,zero przeklinania i głupich tekstów.........normlanie jak nie ja jak te forum zmienia ludzi........... JUZ JA CIE WOLĘ TAKIEGO Z FORUM ALE FAKT, SERCE MOJEJ RODZINY PODBILIŚCIE Ale ja naprawdę ...............w miarę normalny jestem Fakt co to za 1 flaszka na tyle osób musowo zwiększyć dawkę!!!!! Jak wpadniecie do nas nad morze (oczywiści z Lordem) nie ma to tamto!!!!!!! HMMM, TĄ FLASZKĘ TO MY WE DWOJE WYPILIŚMY RESZTA SIE DELEKTOWAŁA KREMIKIEM Kremik jeden też dostała teściowa , ale jak się dosssałem to........szybko dno się pokazało A nalewkę jeszcze macie? OOO WŁASNIE LECE DO RATOWNIKA, MOZE ZE MNA WYPIJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 przyczajony tygrys.....ukryty smok..........a może ja nieśmiały byłem a Wy tu dokuczacie nikt się nie domyślał.nie podszedł........nie przytulił to..........piersi tia .... ja chciałam żywa z tego zlotu do domu wrócić ja Ci już kiedyś pisałam, że ze Stukową to ja zadzierać nie zamierzam... przecież wszystko zostałoby w rodzinie..............forumowej stukową biorę na siebie dostanie na kino!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ZRESZTĄ GRZECZNIUTKI BYŁ HMMM, CIEKAWE DLACZEGO ???? się domyślam .... też mi scenka opadła jak zobaczyłam jaki z Niego gentelman w towarzystwie wiadomym Stuk .... nikt tu nie jest normalny ... A poza tym - Ty się nie obrażasz ..... a jak strzelisz fochem to szybko Ci przechodzi .... Musze tego posta stukowej pokazać.....bo żona mówi,że jestem padalec przebrzydły, a jak jej mniej podpadnę to świnką mnie nazywa Ale spytaj Ilony......w Kaliszu była pełna kultura........koszula,buty na wysoki połysk,płaszczyk elegansio,zero przeklinania i głupich tekstów.........normlanie jak nie ja jak te forum zmienia ludzi........... JUZ JA CIE WOLĘ TAKIEGO Z FORUM ALE FAKT, SERCE MOJEJ RODZINY PODBILIŚCIE Ale ja naprawdę ...............w miarę normalny jestem Fakt co to za 1 flaszka na tyle osób musowo zwiększyć dawkę!!!!! Jak wpadniecie do nas nad morze (oczywiści z Lordem) nie ma to tamto!!!!!!! HMMM, TĄ FLASZKĘ TO MY WE DWOJE WYPILIŚMY RESZTA SIE DELEKTOWAŁA KREMIKIEM Kremik jeden też dostała teściowa , ale jak się dosssałem to........szybko dno się pokazało A nalewkę jeszcze macie? OOO WŁASNIE LECE DO RATOWNIKA, MOZE ZE MNA WYPIJE Jakiego ratownika????? PS.Musze stukową namówić aby mi zrobiła jeszcze raz ten likier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 przecież wszystko zostałoby w rodzinie..............forumowej stukową biorę na siebie dostanie na kino!!!!!!!! tia ... a Ty prosto w zęby - a wygląda na dość mocny cios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ZRESZTĄ GRZECZNIUTKI BYŁ HMMM, CIEKAWE DLACZEGO ???? się domyślam .... też mi scenka opadła jak zobaczyłam jaki z Niego gentelman w towarzystwie wiadomym Stuk .... nikt tu nie jest normalny ... A poza tym - Ty się nie obrażasz ..... a jak strzelisz fochem to szybko Ci przechodzi .... Musze tego posta stukowej pokazać.....bo żona mówi,że jestem padalec przebrzydły, a jak jej mniej podpadnę to świnką mnie nazywa Ale spytaj Ilony......w Kaliszu była pełna kultura........koszula,buty na wysoki połysk,płaszczyk elegansio,zero przeklinania i głupich tekstów.........normlanie jak nie ja jak te forum zmienia ludzi........... JUZ JA CIE WOLĘ TAKIEGO Z FORUM ALE FAKT, SERCE MOJEJ RODZINY PODBILIŚCIE Ale ja naprawdę ...............w miarę normalny jestem Fakt co to za 1 flaszka na tyle osób musowo zwiększyć dawkę!!!!! Jak wpadniecie do nas nad morze (oczywiści z Lordem) nie ma to tamto!!!!!!! HMMM, TĄ FLASZKĘ TO MY WE DWOJE WYPILIŚMY RESZTA SIE DELEKTOWAŁA KREMIKIEM Kremik jeden też dostała teściowa , ale jak się dosssałem to........szybko dno się pokazało A nalewkę jeszcze macie? OOO WŁASNIE LECE DO RATOWNIKA, MOZE ZE MNA WYPIJE Jakiego ratownika????? SWOJEGO , DOMOWEGO , OSOBISTYCZNEGO NALAŁ I WYPILIŚMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A TO DLA WSPOMNIENIA SMAKOWAŁO ??? http://www.kuchniapolska.foody.pl/uimages/KULINARIA/KUCHNIE_SWIATA/KuchniaPolska/zdj-poleca-miesa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 przecież wszystko zostałoby w rodzinie..............forumowej stukową biorę na siebie dostanie na kino!!!!!!!! tia ... a Ty prosto w zęby - a wygląda na dość mocny cios Co się tak wszyscy tej mojej stukowej boją??????? Ila.........czy ona faktycznie tak groźnie wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 przecież wszystko zostałoby w rodzinie..............forumowej stukową biorę na siebie dostanie na kino!!!!!!!! tia ... a Ty prosto w zęby - a wygląda na dość mocny cios Co się tak wszyscy tej mojej stukowej boją??????? Ila.........czy ona faktycznie tak groźnie wygląda? KOCHANA DZIEWCZYNA O GOŁĘBIM SERCU ALE ROZUMIE, MNIE TEZ SIE WSZYSCY BOJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A TO DLA WSPOMNIENIA SMAKOWAŁO ??? http://www.kuchniapolska.foody.pl/uimages/KULINARIA/KUCHNIE_SWIATA/KuchniaPolska/zdj-poleca-miesa.jpg smakowało..........jeszcze dziś Sukowa wspominała twoje gołąbki , Szkoda,że brzuszek już tak mało pojemny Albo nie potrzebnie nawcinałem się tyle tego wspaniałego ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.11.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 przecież wszystko zostałoby w rodzinie..............forumowej stukową biorę na siebie dostanie na kino!!!!!!!! tia ... a Ty prosto w zęby - a wygląda na dość mocny cios Co się tak wszyscy tej mojej stukowej boją??????? Ila.........czy ona faktycznie tak groźnie wygląda? KOCHANA DZIEWCZYNA O GOŁĘBIM SERCU ALE ROZUMIE, MNIE TEZ SIE WSZYSCY BOJA Ciebie się bać???? Nie przy mojej kosmicznej wadze , a właśnie....ważyłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 weź mi nie mów Stuk o wadze .... ja odpuściłam na razie diete.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.11.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 To kto mnie teraz zaprosi????????? Mało jem, nie dłubię w nosie, lubię zwierzęta, mało piję ...........długo by wymieniać........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.11.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 przecież wszystko zostałoby w rodzinie..............forumowej stukową biorę na siebie dostanie na kino!!!!!!!! tia ... a Ty prosto w zęby - a wygląda na dość mocny cios Co się tak wszyscy tej mojej stukowej boją??????? Ila.........czy ona faktycznie tak groźnie wygląda? KOCHANA DZIEWCZYNA O GOŁĘBIM SERCU ALE ROZUMIE, MNIE TEZ SIE WSZYSCY BOJA Ciebie się bać???? Nie przy mojej kosmicznej wadze , a właśnie....ważyłem się NO ILE PRZYTYŁES ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts