Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Teraz opowiada, że widziała coś strasznie śmiesznego.

Wiesz mama .... hihihih .... to śmieszne było ...... hihihi ...... powiem Ci na ucho ....... widziałam jak ....... hihihi ....... w telewizji ....... Pan zdjąl Pani majtki ........ hihihihihih i wiesz co .......... hiihhihihihi ...... pocałował ją w siśkę

i tu szczena co opada

Wam nie opadła?

http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif teraz się śmieję, ale jakby mi Dorota coś takiego powiedziała to normalnie http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/szok.gif

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rany :o :o :o

w domu to oglądała?

skąd!

a właściwie nie wiem, ale nie mamy takich filmów

ona mówi, że widziała reklamę taką

Potem jej powiedziałam , że jakby chciała mnie kiedykolwiek o coś zapytać to niech śmiało wali, na pewno znam więcej odpowiedzi na trudne pytania niż jej koleżanki.

Miała od razu pytanie (tylko mamo, powiem ci na ucho): "dlaczego ziemia jest okrągła?"

Ciekawe gdzie - u kogo to zobaczyła

Mnie się niejasno kojarzy, że widziałam jakąs taka reklamę (bardzo delikatna, bez szczegułów) ale mogę sie mylić, moze to byla jakas reklama chodzaca w internecie

Ostatnio widziałem reklamę na której facet ... ugryzł kobietę w pośladek, bo ... był głodny o ona miała spódnice (sukienkę :roll: ) z jakimś cistkiem czy czymś... :lol:

Oj mam dziś dzień chwalenia się... bo własnie odebrałem decyzje o odrolnieniu... 8) 8)

to już rolnikiem nie będziesz :o

co chłop to chłop :D

Wyłaczyłem z produkcji rolnej obszar, które chcę zabudować... A najbardziej mnie dziwi, że wszędzie piszą coś tam cos tam właściciele imię nazwisko (zony) i meżą imię i nazwisko (moje)... :o :o

To już nie mogą pisać własciciele: imię i nazwisko (żony), imię i nazowsko (moje)? :o