SławekD-żonka 16.06.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Teraz opowiada, że widziała coś strasznie śmiesznego. Wiesz mama .... hihihih .... to śmieszne było ...... hihihi ...... powiem Ci na ucho ....... widziałam jak ....... hihihi ....... w telewizji ....... Pan zdjąl Pani majtki ........ hihihihihih i wiesz co .......... hiihhihihihi ...... pocałował ją w siśkę i tu szczena co opada Wam nie opadła? http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif teraz się śmieję, ale jakby mi Dorota coś takiego powiedziała to normalnie http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/szok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 rany w domu to oglądała? skąd! a właściwie nie wiem, ale nie mamy takich filmów ona mówi, że widziała reklamę taką Potem jej powiedziałam , że jakby chciała mnie kiedykolwiek o coś zapytać to niech śmiało wali, na pewno znam więcej odpowiedzi na trudne pytania niż jej koleżanki. Miała od razu pytanie (tylko mamo, powiem ci na ucho): "dlaczego ziemia jest okrągła?" Ciekawe gdzie - u kogo to zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 W reklamach mozna rózne rzeczy zobaczyć... Oj ci niegrzeczni marketingowcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.06.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Mnie się niejasno kojarzy, że widziałam jakąs taka reklamę (bardzo delikatna, bez szczegułów) ale mogę sie mylić, moze to byla jakas reklama chodzaca w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.06.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 No dobra, spadamCzas minął papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Dobra Moi Mili, jade po małą i z góry GRATULUJĘ szczęśliwcowi co to ustrzeli 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Mnie się niejasno kojarzy, że widziałam jakąs taka reklamę (bardzo delikatna, bez szczegułów) ale mogę sie mylić, moze to byla jakas reklama chodzaca w internecie Ostatnio widziałem reklamę na której facet ... ugryzł kobietę w pośladek, bo ... był głodny o ona miała spódnice (sukienkę ) z jakimś cistkiem czy czymś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.06.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 HEJ hej, forumki i forumy!!!!Przeczytałem zaległości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 dobrze, że my bardzo mało ogladamy telewizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 HEJ hej, forumki i forumy!!!! Przeczytałem zaległości! to może streścisz co bylo na poprzedniej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Cześć FIZYK! HEJ hej, forumki i forumy!!!! Przeczytałem zaległości! No ja tez niedawno wyszedłem na prostą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Oj mam dziś dzień chwalenia się... bo własnie odebrałem decyzje o odrolnieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Oj mam dziś dzień chwalenia się... bo własnie odebrałem decyzje o odrolnieniu... to już rolnikiem nie będziesz co chłop to chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.06.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Oj mam dziś dzień chwalenia się... bo własnie odebrałem decyzje o odrolnieniu... Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.06.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 A mi facet od okiem zawołał 7 tys. zaliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Oj mam dziś dzień chwalenia się... bo własnie odebrałem decyzje o odrolnieniu... to już rolnikiem nie będziesz co chłop to chłop Wyłaczyłem z produkcji rolnej obszar, które chcę zabudować... A najbardziej mnie dziwi, że wszędzie piszą coś tam cos tam właściciele imię nazwisko (zony) i meżą imię i nazwisko (moje)... To już nie mogą pisać własciciele: imię i nazwisko (żony), imię i nazowsko (moje)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Oj mam dziś dzień chwalenia się... bo własnie odebrałem decyzje o odrolnieniu... Gratulacje. Dzieki. Od czegos trzeba zaczać ta budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 A mi facet od okiem zawołał 7 tys. zaliczki A za ile maja w całosci kosztować te okna? Moze jakieś nietypowe rozmiary masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.06.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Oj mam dziś dzień chwalenia się... bo własnie odebrałem decyzje o odrolnieniu... Gratulacje. Dzieki. Od czegos trzeba zaczać ta budowę... To trzeba to opić. Ja zamawiam cosik bezalkoholowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.06.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 A mi facet od okiem zawołał 7 tys. zaliczki A za ile maja w całosci kosztować te okna? Moze jakieś nietypowe rozmiary masz... 24 tys. z roletami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts