Zygul 02.12.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Zygul a gdzie to chciałeś ten palec wciskać ??? w miękkie... tylko w miękkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.12.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Też chciałam szczurka, ale rodzinka sie bardzo wzdraga A kto rządzi w domu???????????????????????? Władzę podzieliliśmy sprawiedliwie na pół, plus konsultacje społeczne u potomstwa. a w razie potrzeby referendum Ale na szczurka jest jeden głos za (mój) przeciwko czterem Ja bym i tak kupił................ najwyżej strzelą focha na kilka dni , ale chyba dzieci nie odejdą , a mąż nie zarząda rozwodu?! Mówię Ci, kupuj śmiało!!!!!!!!!! Lepiej mnie nie wódź na pokuszenie Bo jeszcze pójdę i kupię A nie zagryzie mi króliczka? Nie bądź miękka faja i idź kupic tego szczura Chyba nie chciałaś go trzymać razem z królikiem??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.12.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A ja dziś przeżyłem horror ojciec na budowie prawie odciął sobie palca i wylądował w szpitalu a ja tylko kursowałem potem szpital-dom-szpital i o mało co nie zaliczyłem stłuczki bo koleś zajechał mi drogę, normalnie dalej jak pomyślę to się trzęse bo zabrakło chyba z 5 cm!!!!!!!!!!!! Kretyn nie spojżał w lusterko!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 02.12.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Też chciałam szczurka, ale rodzinka sie bardzo wzdraga A kto rządzi w domu???????????????????????? Władzę podzieliliśmy sprawiedliwie na pół, plus konsultacje społeczne u potomstwa. a w razie potrzeby referendum Ale na szczurka jest jeden głos za (mój) przeciwko czterem Ja bym i tak kupił................ najwyżej strzelą focha na kilka dni , ale chyba dzieci nie odejdą , a mąż nie zarząda rozwodu?! Mówię Ci, kupuj śmiało!!!!!!!!!! Lepiej mnie nie wódź na pokuszenie Bo jeszcze pójdę i kupię A nie zagryzie mi króliczka? Nie bądź miękka faja i idź kupic tego szczura Chyba nie chciałaś go trzymać razem z królikiem??????? No i co mnie tak podpuszczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.12.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Też chciałam szczurka, ale rodzinka sie bardzo wzdraga A kto rządzi w domu???????????????????????? Władzę podzieliliśmy sprawiedliwie na pół, plus konsultacje społeczne u potomstwa. a w razie potrzeby referendum Ale na szczurka jest jeden głos za (mój) przeciwko czterem Ja bym i tak kupił................ najwyżej strzelą focha na kilka dni , ale chyba dzieci nie odejdą , a mąż nie zarząda rozwodu?! Mówię Ci, kupuj śmiało!!!!!!!!!! Lepiej mnie nie wódź na pokuszenie Bo jeszcze pójdę i kupię A nie zagryzie mi króliczka? Nie bądź miękka faja i idź kupic tego szczura Chyba nie chciałaś go trzymać razem z królikiem??????? No i co mnie tak podpuszczasz? Ja podpuszczam? E tam...........złudzenie optyczne! Idź i kupuj bo pomyślimy, żeś "baba" co swojego zdania nie ma................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 02.12.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Też chciałam szczurka, ale rodzinka sie bardzo wzdraga A kto rządzi w domu???????????????????????? Władzę podzieliliśmy sprawiedliwie na pół, plus konsultacje społeczne u potomstwa. a w razie potrzeby referendum Ale na szczurka jest jeden głos za (mój) przeciwko czterem Ja bym i tak kupił................ najwyżej strzelą focha na kilka dni , ale chyba dzieci nie odejdą , a mąż nie zarząda rozwodu?! Mówię Ci, kupuj śmiało!!!!!!!!!! Lepiej mnie nie wódź na pokuszenie Bo jeszcze pójdę i kupię A nie zagryzie mi króliczka? Nie bądź miękka faja i idź kupic tego szczura Chyba nie chciałaś go trzymać razem z królikiem??????? No i co mnie tak podpuszczasz? Ja podpuszczam? E tam...........złudzenie optyczne! Idź i kupuj bo pomyślimy, żeś "baba" co swojego zdania nie ma................. Ech, to nie takie proste... Jak mam potem całymi dniami oglądać skwaszone miny rodzinki i wysłuchiwać stękania i jęków obrzydzenia, to wolę sobie odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.12.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Też chciałam szczurka, ale rodzinka sie bardzo wzdraga A kto rządzi w domu???????????????????????? Władzę podzieliliśmy sprawiedliwie na pół, plus konsultacje społeczne u potomstwa. a w razie potrzeby referendum Ale na szczurka jest jeden głos za (mój) przeciwko czterem Ja bym i tak kupił................ najwyżej strzelą focha na kilka dni , ale chyba dzieci nie odejdą , a mąż nie zarząda rozwodu?! Mówię Ci, kupuj śmiało!!!!!!!!!! Lepiej mnie nie wódź na pokuszenie Bo jeszcze pójdę i kupię A nie zagryzie mi króliczka? Nie bądź miękka faja i idź kupic tego szczura Chyba nie chciałaś go trzymać razem z królikiem??????? No i co mnie tak podpuszczasz? Ja podpuszczam? E tam...........złudzenie optyczne! Idź i kupuj bo pomyślimy, żeś "baba" co swojego zdania nie ma................. Ech, to nie takie proste... Jak mam potem całymi dniami oglądać skwaszone miny rodzinki i wysłuchiwać stękania i jęków obrzydzenia, to wolę sobie odpuścić To ile tak mogą się dąsać?Kilka-kilkanaście dni i im przejdzie Jak im teraz odpuścisz to potem gorzej będzie zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 02.12.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Też chciałam szczurka, ale rodzinka sie bardzo wzdraga A kto rządzi w domu???????????????????????? Władzę podzieliliśmy sprawiedliwie na pół, plus konsultacje społeczne u potomstwa. a w razie potrzeby referendum Ale na szczurka jest jeden głos za (mój) przeciwko czterem Ja bym i tak kupił................ najwyżej strzelą focha na kilka dni , ale chyba dzieci nie odejdą , a mąż nie zarząda rozwodu?! Mówię Ci, kupuj śmiało!!!!!!!!!! Lepiej mnie nie wódź na pokuszenie Bo jeszcze pójdę i kupię A nie zagryzie mi króliczka? Nie bądź miękka faja i idź kupic tego szczura Chyba nie chciałaś go trzymać razem z królikiem??????? No i co mnie tak podpuszczasz? Ja podpuszczam? E tam...........złudzenie optyczne! Idź i kupuj bo pomyślimy, żeś "baba" co swojego zdania nie ma................. Ech, to nie takie proste... Jak mam potem całymi dniami oglądać skwaszone miny rodzinki i wysłuchiwać stękania i jęków obrzydzenia, to wolę sobie odpuścić To ile tak mogą się dąsać?Kilka-kilkanaście dni i im przejdzie Jak im teraz odpuścisz to potem gorzej będzie zobaczysz! Dzieci to jeszcze, już mam przećwiczone forsowanie różnych spraw Ale z mężem to ciężka artyleria w sprawie zwierząt, on autentycznie za nimi nie przepada. delikatnie to ujmując. Dobry z niego chłop, naprawdę nie mogę złego słowa powiedzieć, ale z tymi zwierzętami nie przeskoczę On sztywnieje nawet wtedy, gdy łasi się do niego piesek lub kotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ło rzesz matkoisynu naraz aleście sobie siebie pocytowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ale z mężem to ciężka artyleria w sprawie zwierząt, on autentycznie za nimi nie przepada. delikatnie to ujmując. Dobry z niego chłop, naprawdę nie mogę złego słowa powiedzieć, ale z tymi zwierzętami nie przeskoczę On sztywnieje nawet wtedy, gdy łasi się do niego piesek lub kotek Widzę, że Twój mąż to ten sam typ co ja nie wyobrażam sobie futrzaka jakiegokolwiek w domu poza domem na naszym terenie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 To ie mamy do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jest ktoś za winklem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Rankingum Rekordum: 1. jea - 339 2. Jajcek - 334 3. inż. Mamoń - 290 4. ILA66 - 239 5. Mikopiko - 234 6. Olkalybowa, SławekD-żonka - 203 8. verunia - 177 9. Joanna i Janusz - 143 10. kze - 136 11. Whisper - 120 12. frosia - 113 13. stukpuk - 110 14. Ania Wiśniewska - 108 15. fizyk - 103 16. Majka, retrofood - 98 18. kasztanka - 94 19. maksiu - 88 20. teska - 78 21. pp, aniawmuratorze - 66 23. andre59 - 59 24. Ew-ka - 57 25. Sonika - 53 26. badi - 52 27. wartownik - 47 28. kaśka maciej, monka - 45 30. andrzejka - 44 31. Maxtorka - 43 32. Aga J.G - 41 33. żaba gonia - 40 34. Moniś - 36 35. facio - 35 36. Trini - 34 37. Nefer, ullerowa, tola - 31 40. markus_gdynia, Jezier - 30 42. Witos - 27 43. andzik.78 - 26 44. jamles, gaweł - 25 46. &M&W - 24 47. marcel2000, magi, - 23 49. braza - 22 50. beti555 - 21 51. Funia, monikach - 20 53. arek_sp - 19 54. mati_sowee, marjucha - 18 56. dragasia , Karolka - 17 58. Sylvia1, krys1, - 16 60. TMK - 15 61. Agniesia, joola, mundziai - 14 64. dompodsosnami, Zygul - 13 66. Darex - 12 67. anetina - 11 68. Jane, Wojty, Prymasek, malka, cieszynianka - 10 73. kasia64, duende, ania, mayland, Ya - 9 78. kolia, Zielonooka, kropeczka27, - 8 81. edzia, coolibeer - 7 83. alibabka, Januszz, tabaluga1, - 6 85. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, DorciaIQ, ajri, pablitoo, tomkwas, - 5 94. Pawson, jabko, D&R, Anisia, - 4 98. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, - 3 103. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, Słoneczko, arcobaleno, Jola i Jarek, lbryndal, mbz , Hocki_Klocki, - 2 113. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, Anoleiz, agnieszkakusi, bobowa budowniczowa, AMTLA, Adamol, Celinka i Maciek, Petrus_es, - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Pięknie jest samemu sobie stronkę wystawić - nie trzeba streszczenia pisać Jako rekompensatę; może ktoś sie skusi na kawałeczek torcika z pajączkiem http://dorotad.blox.pl/resource/IMG_2966_400x400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 02.12.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam Gratki: http://www.nikoletta.pl/public/images/items/702/4812_Pink_big.jpg i...fuj http://www.e-lady.pl/files/image/5247_Bokserki_SNUG_18458_yds0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 i...fuj hm .... to chyba literówka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 02.12.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 i...fuj hm .... to chyba literówka .... No wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 02.12.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Zachorzałem na przeziębienie: http://i.fitness.wp.pl/gfx/wpfitnes/pl/defaultgalerie/36/179/1/1766340060.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts