satinkaa 05.12.2009 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 pobudka wstawaććććććććććććććććććććccc http://img341.imageshack.us/img341/6958/demotivator10476.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.12.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Tyle czasu nic tak nic.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 bry wieczier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 a dobry, dobry...Mikołaja nie widzieli? miał przyjść do mnie w nocy, a nie ma zarazy. A przecież już noc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.12.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 a dobry, dobry... Mikołaja nie widzieli? miał przyjść do mnie w nocy, a nie ma zarazy. A przecież już noc! spokojnie gna na saniach do nas ma troszkę ciężko bo nie ma śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.12.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 a dobry, dobry... Mikołaja nie widzieli? miał przyjść do mnie w nocy, a nie ma zarazy. A przecież już noc! Pewnie gdzieś ryja zamoczył i przepił worek Albo ze śnieżynkami szaleje gdzieś przy kominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.12.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 a dobry, dobry... Mikołaja nie widzieli? miał przyjść do mnie w nocy, a nie ma zarazy. A przecież już noc! Pewnie gdzieś ryja zamoczył i przepił worek Albo ze śnieżynkami szaleje gdzieś przy kominie tak długo go nie ma, bo zna adresy niegrzecznych dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.12.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 a dobry, dobry... Mikołaja nie widzieli? miał przyjść do mnie w nocy, a nie ma zarazy. A przecież już noc! Pewnie gdzieś ryja zamoczył i przepił worek Albo ze śnieżynkami szaleje gdzieś przy kominie tak długo go nie ma, bo zna adresy niegrzecznych dziewczynek To niech się mikołaj podzieli adresami Bo mu ........worek pęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 a dobry, dobry... Mikołaja nie widzieli? miał przyjść do mnie w nocy, a nie ma zarazy. A przecież już noc! Pewnie gdzieś ryja zamoczył i przepił worek Albo ze śnieżynkami szaleje gdzieś przy kominie tak długo go nie ma, bo zna adresy niegrzecznych dziewczynek To niech się mikołaj podzieli adresami Bo mu ........worek pęknie jak będzie u mnie to mu powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 a dobry, dobry... Mikołaja nie widzieli? miał przyjść do mnie w nocy, a nie ma zarazy. A przecież już noc! Pewnie gdzieś ryja zamoczył i przepił worek Albo ze śnieżynkami szaleje gdzieś przy kominie tak długo go nie ma, bo zna adresy niegrzecznych dziewczynek To niech się mikołaj podzieli adresami Bo mu ........worek pęknie jak będzie u mnie to mu powiem hola hola!!!!A dlaczego ma być u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.12.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 a dobry, dobry... Mikołaja nie widzieli? miał przyjść do mnie w nocy, a nie ma zarazy. A przecież już noc! Pewnie gdzieś ryja zamoczył i przepił worek Albo ze śnieżynkami szaleje gdzieś przy kominie tak długo go nie ma, bo zna adresy niegrzecznych dziewczynek To niech się mikołaj podzieli adresami Bo mu ........worek pęknie jak będzie u mnie to mu powiem hola hola!!!!A dlaczego ma być u ciebie? a na to trzeba sobie zasłużyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.12.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 a dobry, dobry... Mikołaja nie widzieli? miał przyjść do mnie w nocy, a nie ma zarazy. A przecież już noc! Pewnie gdzieś ryja zamoczył i przepił worek Albo ze śnieżynkami szaleje gdzieś przy kominie tak długo go nie ma, bo zna adresy niegrzecznych dziewczynek To niech się mikołaj podzieli adresami Bo mu ........worek pęknie jak będzie u mnie to mu powiem hola hola!!!!A dlaczego ma być u ciebie? a na to trzeba sobie zasłużyć A ciekawę co ja dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 06.12.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 a dobry, dobry... Mikołaja nie widzieli? miał przyjść do mnie w nocy, a nie ma zarazy. A przecież już noc! Pewnie gdzieś ryja zamoczył i przepił worek Albo ze śnieżynkami szaleje gdzieś przy kominie tak długo go nie ma, bo zna adresy niegrzecznych dziewczynek To niech się mikołaj podzieli adresami Bo mu ........worek pęknie jak będzie u mnie to mu powiem hola hola!!!!A dlaczego ma być u ciebie? a na to trzeba sobie zasłużyć A ciekawę co ja dostanę ten pedofil co bierze "dzieci na kolanka" może Cię co najwyżej pomyziać po brzuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.12.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 witajta!no i poszli spać z nadzieją, że cały rok grzeczni byli...przyznawać się co kto znalazł rano pod poduszką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.12.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 witajta! no i poszli spać z nadzieją, że cały rok grzeczni byli... przyznawać się co kto znalazł rano pod poduszką! Ja chyba za długo spałem bo wielkie G znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 06.12.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 taki z brodą i w czerwonej czapie przyniósł mi zaparzacz do kawy, ciekawe kto to był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.12.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ja dalej nic nie dostałem niech no ja tego czerwonego grubasa gdzieś na mieście spotkam to mu wykręce............. worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.12.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 ja znalazłem czekoladę... gorzką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.12.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 ja znalazłem czekoladę... gorzką! Ja też bym się wkurzył nienawidzę gorzkiej czekolady piwa też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 przyszłam po masaż .... się dziś napracowałam to mi się coś należy od życia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts