kze 16.06.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 A ja wyskoczyłem na chwilę do sklepu i nie zdąrzyłem na czas. Ale przynioslem coś bezalkoholowego: http://www.mediarun.pl/images/i_9500x.jpg A nie masz czegoś bardziej procentowego? Karmi to głównie dla kobiet w ciązy... Choć moja zona wcale tego nie chce pic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.06.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 I Twoja żona ma rację, bo karmi jest nie dobre. Co do Okien czy są nietypowe, można ocenić oglądając mój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.06.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 54 2. Fizyk - 44 3. Whisper - 41 4. Sonika - 40 5. Kasztanka - 38 6. Maksiu - 31 7. Moniś - 27 8. Jezier - 23 9. Badi - 22 10. Joanna i Janusz, Teska, Monka - 19 13. Aga J.G., Majka - 15 15. Agniesia - 14 16. Andrzejka - 12 17. Olkalybowa - 1018. Joola, SławekD-żonka - 9 20. Jane - 8 21. Wojty - 4 22. Ania - 3 23. Daria, baba_budowniczy, Ewuś, Funia - 2 26. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 I Twoja żona ma rację, bo karmi jest nie dobre. Co do Okien czy są nietypowe, można ocenić oglądając mój dziennik Typowe okna maja wymiary 150cm na 150cm. A Twoje jakie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 I Twoja żona ma rację, bo karmi jest nie dobre. Co do Okien czy są nietypowe, można ocenić oglądając mój dziennik To po co reklamują jako napój dla kobiet w ciązy lub karmiących skoro jest niedobre...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 I co? Wszyscy sobie poszli???? A do 500-setnej już tuż, tuż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 ja ciągle wracam Funia, a sprawdź, czy on nie potrzebuje kasy aby spłacic kogoś innego Jedna z naszych forumowych koleżanek tak miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 ja ciągle wracam Funia, a sprawdź, czy on nie potrzebuje kasy aby spłacic kogoś innego Jedna z naszych forumowych koleżanek tak miała. Toz własnie mówiłem, ze ma kłopoty z płynnoscia finansową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 ja ciągle wracam Funia, a sprawdź, czy on nie potrzebuje kasy aby spłacic kogoś innego Jedna z naszych forumowych koleżanek tak miała. Toz własnie mówiłem, ze ma kłopoty z płynnoscia finansową... To jest jedna z gorszych rzeczy, jaka może spotkac inwestora. Kze, jak sie "generuje" nowy numer windowsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 ja ciągle wracam Funia, a sprawdź, czy on nie potrzebuje kasy aby spłacic kogoś innego Jedna z naszych forumowych koleżanek tak miała. Toz własnie mówiłem, ze ma kłopoty z płynnoscia finansową... To jest jedna z gorszych rzeczy, jaka może spotkac inwestora. Kze, jak sie "generuje" nowy numer windowsa? Opsss Zapomniałem, że pytałaś o ten nr. Możesz przeinstalowac Windows i wtedy nie podajesz nr. Albo jeszcze raz zainstalowac Windows na już istniejącą wersję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 ja ciągle wracam Funia, a sprawdź, czy on nie potrzebuje kasy aby spłacic kogoś innego Jedna z naszych forumowych koleżanek tak miała. Toz własnie mówiłem, ze ma kłopoty z płynnoscia finansową... To jest jedna z gorszych rzeczy, jaka może spotkac inwestora. Kze, jak sie "generuje" nowy numer windowsa? Opsss Zapomniałem, że pytałaś o ten nr. Możesz przeinstalowac Windows i wtedy nie podajesz nr. Albo jeszcze raz zainstalowac Windows na już istniejącą wersję.... Czyli jedyny problem jest, jak szlag trafia Ci płytę główną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 ja ciągle wracam Funia, a sprawdź, czy on nie potrzebuje kasy aby spłacic kogoś innego Jedna z naszych forumowych koleżanek tak miała. Toz własnie mówiłem, ze ma kłopoty z płynnoscia finansową... To jest jedna z gorszych rzeczy, jaka może spotkac inwestora. Kze, jak sie "generuje" nowy numer windowsa? Opsss Zapomniałem, że pytałaś o ten nr. Możesz przeinstalowac Windows i wtedy nie podajesz nr. Albo jeszcze raz zainstalowac Windows na już istniejącą wersję.... Czyli jedyny problem jest, jak szlag trafia Ci płytę główną Oczywiście jeśli masz legalne oprogramowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 W takim tempie to my 500-tki szybko nie rozbijemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.06.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 wpadłam na chwilę zobaczyć co u was słychać ? co było do przewidzenia, straszne mam zaległości mój komputer w kompletnej rozsypce , ale będę próbowała korzystać z czegoś na mieście BADI WRÓCIŁA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 wpadłam na chwilę zobaczyć co u was słychać ? co było do przewidzenia, straszne mam zaległości mój komputer w kompletnej rozsypce , ale będę próbowała korzystać z czegoś na mieście BADI WRÓCIŁA!!!!!! Zgadłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Wszyscy sobie poszli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Coś tak czuję, że 500-tka padnie dziś po południu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.06.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Badi jak sie ciesze, ze do nas wrocilas!!!! wcale nie odchodziłam - tylko miałam i mam nadal kłopoty sprzętowe... Badi, to szybko naprawiaj tego kompa - KZE Ci na pewno pomoże , i wracaj do nas szybciutko, bo bardzo żeśmy się za Tobą STĘSKNILI!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Badi jak sie ciesze, ze do nas wrocilas!!!! wcale nie odchodziłam - tylko miałam i mam nadal kłopoty sprzętowe... Badi, to szybko naprawiaj tego kompa - KZE Ci na pewno pomoże , i wracaj do nas szybciutko, bo bardzo żeśmy się za Tobą STĘSKNILI!!!!!!! Ale Badi już chyba naprawiła kompa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Coś jakaś dziwna pora.. Sam jestem i wszyscy uciekli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts