Karolka 10.12.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ciasteczka... http://kalinkaikuchnia.blox.pl/resource/ciacha.jpg tia ... ciasteczka cholera ..... wlazłach dziś na wage i masakra - zadek mi przytył o 1,5 kilo ... a tu święta za pasem .... ide sie odchudzać ... A nie mówiłem wywal ten rower to nie wina rowera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 10.12.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 to nie wina rowera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.12.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 to nie wina rowera no tak jak się na nim nie jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.12.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 zginął mi tvn na cyfrze i gdzie zobaczę brzydulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 10.12.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witam! Gacie dla zdobywcy stronki: http://www.kozaczek.pl/img/mig/mig974.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.12.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 zginął mi tvn na cyfrze i gdzie zobaczę brzydulę ..........nie żabym się zmartwił........... Spadam na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 10.12.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 zginął mi tvn na cyfrze i gdzie zobaczę brzydulę ..........nie żabym się zmartwił........... Spadam na kolację Prawdę mówiąc, również się nie martwię... Jestem wolna od nałogu oglądania JAKICHKOLWIEK seriali I tego się będę trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.12.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 zginął mi tvn na cyfrze i gdzie zobaczę brzydulę ..........nie żabym się zmartwił........... Spadam na kolację Prawdę mówiąc, również się nie martwię... Jestem wolna od nałogu oglądania JAKICHKOLWIEK seriali I tego się będę trzymać! To co z ciebie za kobieta.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.12.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 zginął mi tvn na cyfrze i gdzie zobaczę brzydulę ..........nie żabym się zmartwił........... Spadam na kolację Prawdę mówiąc, również się nie martwię... Jestem wolna od nałogu oglądania JAKICHKOLWIEK seriali I tego się będę trzymać! no coś Ty zupełnie nic nie oglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.12.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 zginął mi tvn na cyfrze i gdzie zobaczę brzydulę ..........nie żabym się zmartwił........... oj dzięki za wsparcie jak zwykle można na was liczyć Spadam na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Na pocieszenie mogę dodać ,że oglądam "Czterych pancernych" i wszelkie filmy o tematyce wędkarskiej.............to też się liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 11.12.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 zginął mi tvn na cyfrze i gdzie zobaczę brzydulę ..........nie żabym się zmartwił........... Spadam na kolację Prawdę mówiąc, również się nie martwię... Jestem wolna od nałogu oglądania JAKICHKOLWIEK seriali I tego się będę trzymać! no coś Ty zupełnie nic nie oglądasz No, może nie całkiem zupełnie, nie oglądam tylko seriali Czasem obejrzę jakiś dobry film, czasem dziennik - żeby być na bieżąco Ale na seriale szkoda mi czasu, nie lubię być uwiązana. Tyle można zrobić w tym czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 11.12.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 zginął mi tvn na cyfrze i gdzie zobaczę brzydulę ..........nie żabym się zmartwił........... Spadam na kolację Prawdę mówiąc, również się nie martwię... Jestem wolna od nałogu oglądania JAKICHKOLWIEK seriali I tego się będę trzymać! To co z ciebie za kobieta.............. A co seriale mają wspólnego z kobietami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 11.12.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 melduję się w piąteczek http://static2.flaker.pl/static/images/flaker/user_submitted/f_913_1257518155_0_755.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 11.12.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Może śniadanko? http://images6.fotosik.pl/313/9ec9b1e1e83af33c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 11.12.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Nie wkurzają was te reklamy na forum? Z tym allegro to już przegięcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 11.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Nie wkurzają was te reklamy na forum? Z tym allegro to już przegięcie.... masakra jakaś.. co chwilę na pełen ekran... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 11.12.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Nie wkurzają was te reklamy na forum? Z tym allegro to już przegięcie.... masakra jakaś.. co chwilę na pełen ekran... Podobno można zablokować wyskakujące okna. Czy ktoś wie, jak to zrobić? Chyba satinka ostatnio się chwaliła, że pozbyła się wyskakujących okienek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.12.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Wszelkie wyskakujące okienka można sobie tu zablokować. To dla firefoxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 11.12.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 SławekD-żonka, mogę to pobrać na komputer w pracy, czy lepiej tylko na domowy? W pracy mam podłączony pod bazę główną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts