stukpuk 13.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 To Ci powiem, że sie nie spodziewałem. On tak ciągle tylko ryby i ryby, ale przecież to nie na nich tak się .... doprowadził. A czy to wiadomo co i gdzie robił (w rzeczywistości, bo napisać można wszystko) Zaraz was uduszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 To Ci powiem, że sie nie spodziewałem. On tak ciągle tylko ryby i ryby, ale przecież to nie na nich tak się .... doprowadził. A czy to wiadomo co i gdzie robił (w rzeczywistości, bo napisać można wszystko) Zaraz was uduszę Tego się właśnie obawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 To Ci powiem, że sie nie spodziewałem. On tak ciągle tylko ryby i ryby, ale przecież to nie na nich tak się .... doprowadził. A czy to wiadomo co i gdzie robił (w rzeczywistości, bo napisać można wszystko) Zaraz was uduszę Tego się właśnie obawiałam I co teraz macie na swoją obronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 To Ci powiem, że sie nie spodziewałem. On tak ciągle tylko ryby i ryby, ale przecież to nie na nich tak się .... doprowadził. A czy to wiadomo co i gdzie robił (w rzeczywistości, bo napisać można wszystko) Zaraz was uduszę Tego się właśnie obawiałam I co teraz macie na swoją obronę? Troszczyliśmy się o Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 To Ci powiem, że sie nie spodziewałem. On tak ciągle tylko ryby i ryby, ale przecież to nie na nich tak się .... doprowadził. A czy to wiadomo co i gdzie robił (w rzeczywistości, bo napisać można wszystko) Zaraz was uduszę Tego się właśnie obawiałam I co teraz macie na swoją obronę? Troszczyliśmy się o Ciebie Muszę się z tym przespać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Kupiliśmy dziś bratu pod choinkę Kamasutrę i zanim się z nią rozstanę to się podszkolę, może jest coś czego nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Kupiliśmy dziś bratu pod choinkę Kamasutrę i zanim się z nią rozstanę to się podszkolę, może jest coś czego nie wiem? Myślisz, że jest w tej materii jeszcze coś czego nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.12.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Kupiliśmy dziś bratu pod choinkę Kamasutrę i zanim się z nią rozstanę to się podszkolę, może jest coś czego nie wiem? Myślisz, że jest w tej materii jeszcze coś czego nie wiesz wow wow podzielcie się wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Kupiliśmy dziś bratu pod choinkę Kamasutrę i zanim się z nią rozstanę to się podszkolę, może jest coś czego nie wiem? Myślisz, że jest w tej materii jeszcze coś czego nie wiesz wow wow podzielcie się wiedzą Mam nadzieję, ża Stuk po przeczytaniu podzieli się wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Kupiliśmy dziś bratu pod choinkę Kamasutrę i zanim się z nią rozstanę to się podszkolę, może jest coś czego nie wiem? Myślisz, że jest w tej materii jeszcze coś czego nie wiesz Narazie przeglądam wstęp i strefy erogenne już mogli wybrać ładniejszego (większego) modela Narazie nic nowego............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.12.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Kupiliśmy dziś bratu pod choinkę Kamasutrę i zanim się z nią rozstanę to się podszkolę, może jest coś czego nie wiem? Myślisz, że jest w tej materii jeszcze coś czego nie wiesz wow wow podzielcie się wiedzą Mam nadzieję, ża Stuk po przeczytaniu podzieli się wiedzą albo w końcu ją dobrze wykorzysta i będzie mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Kupiliśmy dziś bratu pod choinkę Kamasutrę i zanim się z nią rozstanę to się podszkolę, może jest coś czego nie wiem? Myślisz, że jest w tej materii jeszcze coś czego nie wiesz wow wow podzielcie się wiedzą Mam nadzieję, ża Stuk po przeczytaniu podzieli się wiedzą A jak się żona dowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Kupiliśmy dziś bratu pod choinkę Kamasutrę i zanim się z nią rozstanę to się podszkolę, może jest coś czego nie wiem? Myślisz, że jest w tej materii jeszcze coś czego nie wiesz wow wow podzielcie się wiedzą Mam nadzieję, ża Stuk po przeczytaniu podzieli się wiedzą albo w końcu ją dobrze wykorzysta i będzie mały Nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 O! Wiecie ,że punkt G odkrył niemiecki ginekolog Ernest Grafenberg. Ale już mapy do niego nie zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.12.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 O! Wiecie ,że punkt G odkrył niemiecki ginekolog Ernest Grafenberg. Ale już mapy do niego nie zostawił no tak a Ty potrzebujesz mapy i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 O! Wiecie ,że punkt G odkrył niemiecki ginekolog Ernest Grafenberg. Ale już mapy do niego nie zostawił no tak a Ty potrzebujesz mapy i wszystko jasne Ale nie chodziło o mnie. W takiej poważnej książce to już powinno chyb a być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Znalazłem też coś dla siebie..........coś dla wędkarzy: pozycję- wiosłując po rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Znalazłem też coś dla siebie..........coś dla wędkarzy: pozycję- wiosłując po rzece Ktoś próbował? Przyznać się! czy musze mieć na sobie kapok i wiosło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja dyletant i amator. Przedmiotową kwestią, zajmuję się jedynie hobbystycznie w wolnym czasie. Taka, bym powiedział,.... nocna dłubanina ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Tacy jesteście, tacy? nikt nie powie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts