dorothy 14.12.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ale dziewczyny rozpuszczacie stukpuka teraz chociaż wiemy jakie ma gusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.12.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 nareszcie dogodziłam moje Panie nie ma ideałów to przeciętny mężczyzna no ale pomarzyć zawsze można i specjalnie dla stukpuk http://img683.imageshack.us/img683/1579/8ed4e7206ab0ec7f82c4376.jpg Fajna ,tylko dlaczego ma kulkę śniegu między nogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.12.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ale dziewczyny rozpuszczacie stukpuka teraz chociaż wiemy jakie ma gusta Bo ja grzeczny i miły chłopak jestem PS. kurcze.............skromność nigdy nie była moją dobrą stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 14.12.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ale dziewczyny rozpuszczacie stukpuka teraz chociaż wiemy jakie ma gusta Bo ja grzeczny i miły chłopak jestem PS. kurcze.............skromność nigdy nie była moją dobrą stroną no no każdy tak mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.12.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ale dziewczyny rozpuszczacie stukpuka teraz chociaż wiemy jakie ma gusta Bo ja grzeczny i miły chłopak jestem PS. kurcze.............skromność nigdy nie była moją dobrą stroną no no każdy tak mówi Normalnie skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 14.12.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ale dziewczyny rozpuszczacie stukpuka teraz chociaż wiemy jakie ma gusta Bo ja grzeczny i miły chłopak jestem PS. kurcze.............skromność nigdy nie była moją dobrą stroną no no każdy tak mówi Normalnie skarb Pewnie takiego to ze świecą szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 14.12.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Czyżby ideał nam się trafił...? iwomalinka masz rację ze świecą szukać tylko bez knota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.12.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Czyżby ideał nam się trafił...? iwomalinka masz rację ze świecą szukać tylko bez knota Tylko po co wam świeca? jak mnie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Czyżby ideał nam się trafił...? iwomalinka masz rację ze świecą szukać tylko bez knota Tylko po co wam świeca? jak mnie macie Żeby Cię oświecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 14.12.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Czyżby ideał nam się trafił...? iwomalinka masz rację ze świecą szukać tylko bez knota Tylko po co wam świeca? jak mnie macie Żeby Cię oświecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Czyżby ideał nam się trafił...? iwomalinka masz rację ze świecą szukać tylko bez knota Tylko po co wam świeca? jak mnie macie Żeby Cię oświecić Wy to wiecie jak dokuczyć Idę skoczyć z 4 piętra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.12.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ze świecą szukać tylko bez knota Ja czegoś chyba nie zrozumiałem ... Kto nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ze świecą szukać tylko bez knota Ja czegoś chyba nie zrozumiałem ... Kto nie ma? I tak się nie przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ze świecą szukać tylko bez knota Ja czegoś chyba nie zrozumiałem ... Kto nie ma? I tak się nie przyzna Chyba o mnie nie chodzi? Kurcze zona dzwoniła ,że musi zostać dłużej w pracy i musze po nią jechać na 24 no to sobie pospałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Współczuję. Ja jak się nie wyśpię, to się do niczego nie nadaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 14.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzieńdobrywieczór. Ale tu Stuka rozpieszczają hoho, tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 14.12.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzieńdobrywieczór. Ale tu Stuka rozpieszczają hoho, tylko pozazdrościć bry bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.12.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzieńdobrywieczór. Ale tu Stuka rozpieszczają hoho, tylko pozazdrościć Teraz Ciebie porozpieszczamy Fajnie, że tu zajrzałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 14.12.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzieńdobrywieczór. Ale tu Stuka rozpieszczają hoho, tylko pozazdrościć Teraz Ciebie porozpieszczamy Fajnie, że tu zajrzałeś Mmmmm jak ya lubie być rozpieszczany Żałuję, że tak rzadko się pojawiam ale po prostu pracy mam tyle, że nawet nie mam czasu odpalić laptopa i zajrzeć. Ale mam nadzieje, że już wkrótce się to zmieni i będzie chwila oddechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.12.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzieńdobrywieczór. Ale tu Stuka rozpieszczają hoho, tylko pozazdrościć Teraz Ciebie porozpieszczamy Fajnie, że tu zajrzałeś Mmmmm jak ya lubie być rozpieszczany Żałuję, że tak rzadko się pojawiam ale po prostu pracy mam tyle, że nawet nie mam czasu odpalić laptopa i zajrzeć. Ale mam nadzieje, że już wkrótce się to zmieni i będzie chwila oddechu. Może yakoś przed kuligiem się to jeszcze zdąży zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts