alibabka 20.12.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Spadam. Trzeba trochę pospać... http://hokopoko.net/images/kufy/ziewa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 A właśnie, że się liczy! I to podwójnie! A prezent można na przykład zrobić tylko jeden, włożyć pod choinkę i podpisać "Dla solenizanta" To nie sprawiedliwe!!!!!!!!!!!!! Jak tak można męża traktować!!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 20.12.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 A właśnie, że się liczy! I to podwójnie! A prezent można na przykład zrobić tylko jeden, włożyć pod choinkę i podpisać "Dla solenizanta" To nie sprawiedliwe!!!!!!!!!!!!! Jak tak można męża traktować!!!!??? Spoko! Napisałam: można, co wcale nie oznacza, że tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.12.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 A właśnie, że się liczy! I to podwójnie! A prezent można na przykład zrobić tylko jeden, włożyć pod choinkę i podpisać "Dla solenizanta" To nie sprawiedliwe!!!!!!!!!!!!! Jak tak można męża traktować!!!!??? Spoko! Napisałam: można, co wcale nie oznacza, że tak robię I tym optymistycznym zdaniem konczymy dzisiejszą dyskusję ...........i tak zaraz zeszłoby na temat sexu........ dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 21.12.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 DZIEŃ DOBEREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 DZIEŃ DOBEREK DZIEŃ DOBEREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 21.12.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 DZIEŃ DOBEREK DZIEŃ DOBEREK i jak samopoczucie ??? porządki zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.12.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 DZIEŃ DOBEREK DZIEŃ DOBEREK i jak samopoczucie ??? porządki zrobione Samopoczucie ok, ale jeszcze żona śpi i napewno się wszystko zmieni Porządki zrobiłem wczoraj bo miałem termin do wczoraj dziś bym oberwał za krzątanie się w czasie świątecznych przygotowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 21.12.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 DZIEŃ DOBEREK DZIEŃ DOBEREK i jak samopoczucie ??? porządki zrobione Samopoczucie ok, ale jeszcze żona śpi i napewno się wszystko zmieni Porządki zrobiłem wczoraj bo miałem termin do wczoraj dziś bym oberwał za krzątanie się w czasie świątecznych przygotowań tak długo spać ja też tak chcę a dlaczego się zmieni jak wstanie pomagaj żonce we wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.12.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 DZIEŃ DOBEREK DZIEŃ DOBEREK i jak samopoczucie ??? porządki zrobione Samopoczucie ok, ale jeszcze żona śpi i napewno się wszystko zmieni Porządki zrobiłem wczoraj bo miałem termin do wczoraj dziś bym oberwał za krzątanie się w czasie świątecznych przygotowań tak długo spać ja też tak chcę a dlaczego się zmieni jak wstanie pomagaj żonce we wszystkim No nie wiem czy byś się z nią zamieniła teraz ma nocki 21-6 I śpi potem do 12. A teraz nie ma spania bo trzeba pomóc teściowej przy świętach. Mieszkamy u moich rodziców więc mamuśka wszystkim rządzi i steruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 21.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 DZIEŃ DOBEREK DZIEŃ DOBEREK i jak samopoczucie ??? porządki zrobione Samopoczucie ok, ale jeszcze żona śpi i napewno się wszystko zmieni Porządki zrobiłem wczoraj bo miałem termin do wczoraj dziś bym oberwał za krzątanie się w czasie świątecznych przygotowań tak długo spać ja też tak chcę a dlaczego się zmieni jak wstanie pomagaj żonce we wszystkim No nie wiem czy byś się z nią zamieniła teraz ma nocki 21-6 I śpi potem do 12. A teraz nie ma spania bo trzeba pomóc teściowej przy świętach. Mieszkamy u moich rodziców więc mamuśka wszystkim rządzi i steruje Mamuśki są fajne, ale najlepiej się mieszka na swoim Na kiedy liczycie koniec budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 21.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 DZIEŃ DOBEREK DZIEŃ DOBEREK i jak samopoczucie ??? porządki zrobione Samopoczucie ok, ale jeszcze żona śpi i napewno się wszystko zmieni Porządki zrobiłem wczoraj bo miałem termin do wczoraj dziś bym oberwał za krzątanie się w czasie świątecznych przygotowań tak długo spać ja też tak chcę a dlaczego się zmieni jak wstanie pomagaj żonce we wszystkim No nie wiem czy byś się z nią zamieniła teraz ma nocki 21-6 I śpi potem do 12. A teraz nie ma spania bo trzeba pomóc teściowej przy świętach. Mieszkamy u moich rodziców więc mamuśka wszystkim rządzi i steruje Boże jak ja jej współczuję przerabiałam taką sytuację , i było to okropne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 21.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 DZIEŃ DOBEREK DZIEŃ DOBEREK i jak samopoczucie ??? porządki zrobione Samopoczucie ok, ale jeszcze żona śpi i napewno się wszystko zmieni Porządki zrobiłem wczoraj bo miałem termin do wczoraj dziś bym oberwał za krzątanie się w czasie świątecznych przygotowań tak długo spać ja też tak chcę a dlaczego się zmieni jak wstanie pomagaj żonce we wszystkim No nie wiem czy byś się z nią zamieniła teraz ma nocki 21-6 I śpi potem do 12. A teraz nie ma spania bo trzeba pomóc teściowej przy świętach. Mieszkamy u moich rodziców więc mamuśka wszystkim rządzi i steruje Mamuśki są fajne, ale najlepiej się mieszka na swoim Na kiedy liczycie koniec budowy? zależy jakie mamuśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.12.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 DZIEŃ DOBEREK DZIEŃ DOBEREK i jak samopoczucie ??? porządki zrobione Samopoczucie ok, ale jeszcze żona śpi i napewno się wszystko zmieni Porządki zrobiłem wczoraj bo miałem termin do wczoraj dziś bym oberwał za krzątanie się w czasie świątecznych przygotowań tak długo spać ja też tak chcę a dlaczego się zmieni jak wstanie pomagaj żonce we wszystkim No nie wiem czy byś się z nią zamieniła teraz ma nocki 21-6 I śpi potem do 12. A teraz nie ma spania bo trzeba pomóc teściowej przy świętach. Mieszkamy u moich rodziców więc mamuśka wszystkim rządzi i steruje Mamuśki są fajne, ale najlepiej się mieszka na swoim Na kiedy liczycie koniec budowy? Najbliższe 10-lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 21.12.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 DZIEŃ DOBEREK DZIEŃ DOBEREK i jak samopoczucie ??? porządki zrobione Samopoczucie ok, ale jeszcze żona śpi i napewno się wszystko zmieni Porządki zrobiłem wczoraj bo miałem termin do wczoraj dziś bym oberwał za krzątanie się w czasie świątecznych przygotowań tak długo spać ja też tak chcę a dlaczego się zmieni jak wstanie pomagaj żonce we wszystkim No nie wiem czy byś się z nią zamieniła teraz ma nocki 21-6 I śpi potem do 12. A teraz nie ma spania bo trzeba pomóc teściowej przy świętach. Mieszkamy u moich rodziców więc mamuśka wszystkim rządzi i steruje Mamuśki są fajne, ale najlepiej się mieszka na swoim Na kiedy liczycie koniec budowy? Najbliższe 10-lecie e nie będzie chyba tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 A karpia już koleżanki mają? Kto go będzie zabijał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 21.12.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 A karpia już koleżanki mają? Kto go będzie zabijał? jeszcze nie no i czekam z tym na męża on takimi rzeczami się zajmuje ja nie potrafię nic zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.12.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Streszczenium: JMW URATOWAŁA RAKING ZIMNO I MROŹNO WSZĘDZIE NA RW PUSTKI DOBRZE,ZE STUK PODTRZYMYJE WATEK RAZEM Z ALIBABKĄ mnie to nawet nie zauważyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 21.12.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Streszczenium: JMW URATOWAŁA RAKING ZIMNO I MROŹNO WSZĘDZIE NA RW PUSTKI DOBRZE,ZE STUK PODTRZYMYJE WATEK RAZEM Z ALIBABKĄ mnie to nawet nie zauważyła kto ja ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.12.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 A karpia już koleżanki mają? Kto go będzie zabijał? jeszcze nie no i czekam z tym na męża on takimi rzeczami się zajmuje ja nie potrafię nic zabić No tak.............najlepiej całą mokrą robotę zgonić na męża!!!!!!!!! A ile to roboty, ostry nóż w ręke, zgasić światło w łzience, spóścić wodę z wany i .................mordować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts