stukpuk 23.12.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 alibabka wiem, że są wspaniali mężczyźni,i ale jakoś żaden, jak do tej pory nie wpadł mi w serce Bo na ryby nie chodzisz! I na pomuchelki nie wypływasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.12.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Satinka, NIGDY NIE MÓW "NIGDY"! To, że jeden facet okazał się baranem, niegodnym lizać Twoich stóp, nie oznacza, że cała reszta jest taka sama. Zdarzają się jeszcze prawdziwi MĘŻCZYŹNI na tym świecie, wiem coś o tym... I proszę nie wrzucać wszystkich do jednego worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 23.12.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 stukpuk w przyszły roku będę nad morzem to kto wie, może jakiś pomuchelek znajdzie się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.12.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 stukpuk w przyszły roku będę nad morzem to kto wie, może jakiś pomuchelek znajdzie się ? A gdzie się wybierasz? Zobaczysz,że chłopaki znad morza są inne i włosy na klacie mają (jak na chłopa przystało) bo klimat nadmorski tego wymaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 23.12.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 stukpuk kocham wschodnie, zwłaszcza Gdańsk i Gdynię, ale tym razem wybiorę się na zachodnie - od Kołobrzegu na lewo - obiecałam znajomym, że się z nimi spotkam a klikamy już ponad 4 lata i bardzo się lubimy. Poza tym nie "chłopaki" nie jestem pedofilką jacyś solidni mężczyźni powiedzmy ok 190 wzrostu i nie chucherka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.12.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://zyczenia.web21.pl/uploads/2008/10/8is3aakrll1.gif Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół. Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, że mu kiedyś sie przydarzy. Może cicho bez hałasu wyjeżdżając gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z wspólnej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śnieg popada z rana. Może tak jak to lubicie licząc dziury na suficie, sami zresztą chyba wiecie, gdzie najlepiej się czujecie. Takie dla Was mam życzenia w dniu Bożego Narodzenia. Ullerowa z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 23.12.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 no teraz się posypią życzenia świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.12.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 stukpuk kocham wschodnie, zwłaszcza Gdańsk i Gdynię, ale tym razem wybiorę się na zachodnie - od Kołobrzegu na lewo - obiecałam znajomym, że się z nimi spotkam a klikamy już ponad 4 lata i bardzo się lubimy. Poza tym nie "chłopaki" nie jestem pedofilką jacyś solidni mężczyźni powiedzmy ok 190 wzrostu i nie chucherka Wypisz ,wymaluj to ja 191 cm do tego dobra setka mięska I gdzie te życzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 na mnie nie patrzcie ... ja już życzenia wklejałam .... a Stuk się mieści .... w światopoglądzie wyględnym każdej kobity ....przystojniak i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 na mnie nie patrzcie ... ja już życzenia wklejałam .... a Stuk się mieści .... w światopoglądzie wyględnym każdej kobity ....przystojniak i tyle Ty mi tutaj partyzantki nie uskuteczniaj Bo mi sikorki płoszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.12.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 ... jacyś solidni mężczyźni powiedzmy ok 190 wzrostu i nie chucherka Uuu... to ja odpadam , tylko metr85 i niecałe 90 wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 ... jacyś solidni mężczyźni powiedzmy ok 190 wzrostu i nie chucherka Uuu... to ja odpadam , tylko metr85 i niecałe 90 wagi Ale podobno wymiary sie nie liczą............. Witaj Andre Nie widziałeś Ilony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.12.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://img13.imageshack.us/img13/2006/6421h.jpg Zdrowych, spokojnych i spędzonych w cudownej atmosferze Świąt Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.12.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 W Bożego Narodzenia czas niech miłość będzie w nas. Niech pokój wokół panuje, a dobro nad złem króluje! Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 24.12.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Życzenia wysłałam tam tam wyżej..... stukpuk owszem parametry się zgadzają, ale masz wadę andre59 nie jest najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.12.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 „Bóg się rodzi moc truchleje...” Owocnych refleksji nad faktem, że Bóg stał się człowiekiem i odtąd zawsze jest z nami. Jest z nami, gdy się cieszymy i płaczemy, gdy pracujemy i odpoczywamy. Jest nawet wtedy, gdy grzeszymy... Życzę wszystkim pełnych pokoju i zdrowia świąt Bożego Narodzenia. Niech radosne chwile spędzone z rodzinami dadzą Wam satysfakcję i szczęście, a Dzieciątko Wam błogosławi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.12.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Wszyscy karpika mordują ,że tu takie pustki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.12.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Wesołych i pogodnych świąt !!!!!!!!!!!No i pod choinką pełno..............http://bayimg.com/image/daohiaaba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 24.12.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Radości w serduchach!!! http://www.zsliznr1.com.pl/images/news/swieta_bn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 24.12.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://hdtv.com.pl/upload/rte/swieta_swieta.jpg Wszystkim, którzy tu zaglądają życzę wesołych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzeniai wspaniałego Nowego Roku we własnych nowych domach Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts