stukpuk 26.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Oj dziewczyny, dziewczyny!!!!!!! Was tylko same zostawić Trzeba było pilnować we wontku, a nie bawić się nożem z fińskiej stali! Ty się nie nabijaj bo mi żona po tym jak sobie palucha dziabłem zabrała ten superaśny fiński nóż i odda mi dopiero po świętach No to już jutro Ci odda! I zaraz lecę do rybnego po 10 kg pstrągów i będe się bawił w filetowanie!!!!!!! Coś Ty! Znowu się dziabniesz i Stukowa będzie musiała Ci zaszywać! Póki dziabię się w palce jest ok, gorzej jak utnę.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 27.12.2009 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 POBUDKA ŚPIOCHY!!!! ps. żarcik taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 27.12.2009 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 no P O B U D K A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 27.12.2009 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Browar spisz ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.12.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Ja już na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.12.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Ja już na nogach dopiero ja juz KK zaliczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.12.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 noce takie są upojne i słowiki spać nie dają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 27.12.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 retrofood ale masz wspomnienia jamles a KK wie że się chwalisz ??? stukpuk skoro świt to nie wstałeś muszę iść po papierosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 27.12.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 ps. pomóżcie, nie mogę ustawić godziny, cofam -1 a cały czas jest +1 ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 27.12.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Witojcie słonecznie !!!! kurcze a miałbyć kulig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.12.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 jamles a KK wie że się chwalisz ??? wpis zostawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.12.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 ps. pomóżcie, nie mogę ustawić godziny, cofam -1 a cały czas jest +1 ........ Ja mam strefę czasową Berlina i Brukseli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.12.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 ps. pomóżcie, nie mogę ustawić godziny, cofam -1 a cały czas jest +1 ........ Wejdź na swój profil , kliknij w strefę czasową i kliknij w (GMT+1:00hours) Berlin, Bruksela, Kopenhaga, Madryt, Paryż, Rzym ...i kliknij na dole w "Wyślij". I gotowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.12.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Oj dziewczyny, dziewczyny!!!!!!! Was tylko same zostawić Trzeba było pilnować we wontku, a nie bawić się nożem z fińskiej stali! Ty się nie nabijaj bo mi żona po tym jak sobie palucha dziabłem zabrała ten superaśny fiński nóż i odda mi dopiero po świętach No to już jutro Ci odda! I zaraz lecę do rybnego po 10 kg pstrągów i będe się bawił w filetowanie!!!!!!! Coś Ty! Znowu się dziabniesz i Stukowa będzie musiała Ci zaszywać! Póki dziabię się w palce jest ok, gorzej jak utnę.............. To trzeba do filetowania zakładać obcisłe majtki, żeby nic nie dyndało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 27.12.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Oj dziewczyny, dziewczyny!!!!!!! Was tylko same zostawić Trzeba było pilnować we wontku, a nie bawić się nożem z fińskiej stali! Ty się nie nabijaj bo mi żona po tym jak sobie palucha dziabłem zabrała ten superaśny fiński nóż i odda mi dopiero po świętach No to już jutro Ci odda! I zaraz lecę do rybnego po 10 kg pstrągów i będe się bawił w filetowanie!!!!!!! Coś Ty! Znowu się dziabniesz i Stukowa będzie musiała Ci zaszywać! Póki dziabię się w palce jest ok, gorzej jak utnę.............. To trzeba do filetowania zakładać obcisłe majtki, żeby nic nie dyndało! najlepiej z elastycznej koronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 27.12.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Święta, święta i po świętach Ja czuję się obżarta, zmęczona tym obżarstwem i nic mi się nie chce z tego obżarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.12.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 "Święta, święta, i po studiach ..." - jak mawiał jeden mój znajomy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.12.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Święta, święta i po świętach Ja czuję się obżarta, zmęczona tym obżarstwem i nic mi się nie chce z tego obżarstwa Też jestem obżarta i chyba zaraz się zmuszę do jakiegoś małego spacerku .Namówię też męża, powiem mu, że idziemy na romantyczny spacer we dwoje i będziemy oglądać gwiazdy... Co prawda widać tylko księżyc, ale to też romantyczny widok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 27.12.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 alibabka dzięki, brakowało mi tego "wyślij" nie objadłam się, wszystko z umiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.12.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Święta, święta i po świętach Ja czuję się obżarta, zmęczona tym obżarstwem i nic mi się nie chce z tego obżarstwa Też jestem obżarta i chyba zaraz się zmuszę do jakiegoś małego spacerku .Namówię też męża, powiem mu, że idziemy na romantyczny spacer we dwoje i będziemy oglądać gwiazdy... Co prawda widać tylko księżyc, ale to też romantyczny widok... A co chłopak winyy żeś się objadła!!!!!! Daj mu spokojnie poleżeć.................grary byś pomyła za ten czas............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts