Petrus_es 01.01.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dopiero pierwszy dzień Nowego Roku a w TV już dołują przyszłymi, krótkimi weekendami , że np. Boże Narodzenie wypada w piątek, sobotę i niedzielę I po cholerę już dzisiaj takimi wiadomościami stresować ludzi Nie oglądaj TV, to nie będziesz się stresować Masz rację, ale nie chodzi tu tylko o mnie a pewnie o miliony Polaków, którzy oglądają informacje, fakty czy cuś i taka wiadomość w Nowy Rok? A nie lepiej powiedzieć co dobrego nas czeka w 2010? np. obniżka cen materiałów budowlanych Na takie tematy w TV bym nie liczyła, to nie jest medialne To niech o tym nie mówią w TV tylko niech się tak zdarzy. Poza tym telewizja kłamie ... i manipuluje ludkami wpatrzonymi w szklane pudło Skąd ja to znam ?? Stara śpiewka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dopiero pierwszy dzień Nowego Roku a w TV już dołują przyszłymi, krótkimi weekendami , że np. Boże Narodzenie wypada w piątek, sobotę i niedzielę I po cholerę już dzisiaj takimi wiadomościami stresować ludzi Nie oglądaj TV, to nie będziesz się stresować Masz rację, ale nie chodzi tu tylko o mnie a pewnie o miliony Polaków, którzy oglądają informacje, fakty czy cuś i taka wiadomość w Nowy Rok? A nie lepiej powiedzieć co dobrego nas czeka w 2010? np. obniżka cen materiałów budowlanych Na takie tematy w TV bym nie liczyła, to nie jest medialne To niech o tym nie mówią w TV tylko niech się tak zdarzy. Poza tym telewizja kłamie ... i manipuluje ludkami wpatrzonymi w szklane pudło Skąd ja to znam ?? Stara śpiewka !! Z tego morał taki, że należy z telewizji zrezygnować w ogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.01.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dopiero pierwszy dzień Nowego Roku a w TV już dołują przyszłymi, krótkimi weekendami , że np. Boże Narodzenie wypada w piątek, sobotę i niedzielę I po cholerę już dzisiaj takimi wiadomościami stresować ludzi Nie oglądaj TV, to nie będziesz się stresować Masz rację, ale nie chodzi tu tylko o mnie a pewnie o miliony Polaków, którzy oglądają informacje, fakty czy cuś i taka wiadomość w Nowy Rok? A nie lepiej powiedzieć co dobrego nas czeka w 2010? np. obniżka cen materiałów budowlanych Na takie tematy w TV bym nie liczyła, to nie jest medialne To niech o tym nie mówią w TV tylko niech się tak zdarzy. Poza tym telewizja kłamie ... i manipuluje ludkami wpatrzonymi w szklane pudło Skąd ja to znam ?? Stara śpiewka !! A nie jest tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dopiero pierwszy dzień Nowego Roku a w TV już dołują przyszłymi, krótkimi weekendami , że np. Boże Narodzenie wypada w piątek, sobotę i niedzielę I po cholerę już dzisiaj takimi wiadomościami stresować ludzi Nie oglądaj TV, to nie będziesz się stresować Masz rację, ale nie chodzi tu tylko o mnie a pewnie o miliony Polaków, którzy oglądają informacje, fakty czy cuś i taka wiadomość w Nowy Rok? A nie lepiej powiedzieć co dobrego nas czeka w 2010? np. obniżka cen materiałów budowlanych Na takie tematy w TV bym nie liczyła, to nie jest medialne To niech o tym nie mówią w TV tylko niech się tak zdarzy. Poza tym telewizja kłamie ... i manipuluje ludkami wpatrzonymi w szklane pudło Skąd ja to znam ?? Stara śpiewka !! A nie jest tak Nikt nie śmie podważać tej PRAWDY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 01.01.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Coś na posylwestrowego kaca: http://www.obrazky.pl/obrazky/picie-piwa-670-OBRAZKY.PL.jpg Ciekawe, ciekawe !!! Tylko skąd tu wytrzasnąć 2 silnych pomocników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.01.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Jak się czujecie po baletach sylwestrowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Kac wyleczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Coś na posylwestrowego kaca: http://www.obrazky.pl/obrazky/picie-piwa-670-OBRAZKY.PL.jpg Ciekawe, ciekawe !!! Tylko skąd tu wytrzasnąć 2 silnych pomocników Jak dobrze poćwiczyć, to można samemu sobie poradzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 retrofood stuku, słyszałem, ze lubisz duże biusty... wiec ?? kiedyś słyszałem o biuście... ale do czego to służy to nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Rankingum Rekordum: 1. jea - 339 2. Jajcek - 334 3. inż. Mamoń - 290 4. ILA66 -240 5. Mikopiko - 234 6. Olkalybowa, SławekD-żonka - 203 8. verunia - 177 9. Joanna i Janusz - 143 10. kze - 136 11. Whisper - 120 12. frosia - 113 13. stukpuk - 111 14. Ania Wiśniewska - 108 15. fizyk - 103 16. retrofood - 100 17. Majka - 98 18. kasztanka - 94 19. maksiu - 88 20. teska - 78 21. pp, aniawmuratorze - 66 23. andre59 - 59 24. Ew-ka - 57 25. Sonika - 53 26. badi - 52 27. wartownik - 47 28. kaśka maciej, monka - 45 30. andrzejka - 44 31. Maxtorka - 43 32. Aga J.G - 41 33. żaba gonia - 40 34. Moniś - 36 35. facio - 35 36. Trini - 34 37. Nefer, ullerowa, tola - 31 40. markus_gdynia, Jezier - 30 43. Witos - 27 44. andzik.78 - 26 45. jamles, gaweł, J&M&W - 25 48. marcel2000, magi, - 23 50. braza - 22 51. beti555 - 21 52. Funia, monikach, Karolka - 20 55. arek_sp - 19 56. mati_sowee, marjucha - 18 58. dragasia - 17 59. Sylvia1, krys1, Zygul, TMK - 16 63. Agniesia, joola, mundziai - 14 66. dompodsosnami, cieszynianka - 13 68. Darex - 12 69. anetina - 11 70. Jane, Wojty, Prymasek, malka - 10 74. kasia64, duende, ania, mayland, Ya - 9 78. kolia, Zielonooka, kropeczka27, - 8 81. alibabka, edzia, coolibeer - 7 84. Januszz, tabaluga1, tomkwas - 6 87. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, DorciaIQ, ajri, pablitoo - 5 94. Pawson, jabko, D&R, Anisia, - 4 98. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, - 3 103. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, Słoneczko, arcobaleno, Jola i Jarek, lbryndal, mbz , Hocki_Klocki, - 2 113. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, Anoleiz, agnieszkakusi, bobowa budowniczowa, AMTLA, Adamol, Celinka i Maciek, Petrus_es,Browar, iwomalinka - 1 Streszczenium Recordum: Część forumowiczów przygotowywała się do baletów, druga część siedziała w domu, poprzebierana w różne antyseksy... Satince spać przeszkadzali wredni studenci, drący mordy i strzelający petardami w sylwestrową noc (jak oni mogli jej to zrobić? ). Iwomalinka walczyła bladym świtem z chłopcami radarowcami, którzy na siłę szukali wyników dodatnich w alkomacie. Były życzenia noworoczne i oczywiście nie obeszło się bez zaniżania poziomu RW różnymi rozbieranymi fotkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 retrofood stuku, słyszałem, ze lubisz duże biusty... wiec ?? kiedyś słyszałem o biuście... ale do czego to służy to nie pamiętam... Pomyślałby kto!... I kto to mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 01.01.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 bry wieczór jak tam samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 bry wieczór jak tam samopoczucie Całkiem, całkiem .A jak było na balu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 01.01.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 bry wieczór jak tam samopoczucie Całkiem, całkiem .A jak było na balu? a super nogi mnie strasznie bolą a dziś pięknie zaczęłam rok jadąc od rodziców , bo odbierałam moją dziatwę , wpadłam w poślizg i zaliczyłam rów aż dwoma ciągnikami wyciągnęli mi autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 bry wieczór jak tam samopoczucie Całkiem, całkiem .A jak było na balu? a super nogi mnie strasznie bolą a dziś pięknie zaczęłam rok jadąc od rodziców , bo odbierałam moją dziatwę , wpadłam w poślizg i zaliczyłam rów aż dwoma ciągnikami wyciągnęli mi autko To dobra wróżba na Nowy Rok! Zawsze będziesz mogła liczyć na pomoc dobrych ludzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.01.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 bry wieczór jak tam samopoczucie Całkiem, całkiem .A jak było na balu? a super nogi mnie strasznie bolą a dziś pięknie zaczęłam rok jadąc od rodziców , bo odbierałam moją dziatwę , wpadłam w poślizg i zaliczyłam rów aż dwoma ciągnikami wyciągnęli mi autko Ale jesteś w całości, bez żadnych uszczerbków mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 01.01.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 bry wieczór jak tam samopoczucie Całkiem, całkiem .A jak było na balu? a super nogi mnie strasznie bolą a dziś pięknie zaczęłam rok jadąc od rodziców , bo odbierałam moją dziatwę , wpadłam w poślizg i zaliczyłam rów aż dwoma ciągnikami wyciągnęli mi autko Ale jesteś w całości, bez żadnych uszczerbków mam nadzieję na szczęście nikomu nic się nie stało nawet samochód cały , choć jutro podjadę na warsztat obejrzeć od spodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.01.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 bry wieczór jak tam samopoczucie Całkiem, całkiem .A jak było na balu? a super nogi mnie strasznie bolą a dziś pięknie zaczęłam rok jadąc od rodziców , bo odbierałam moją dziatwę , wpadłam w poślizg i zaliczyłam rów aż dwoma ciągnikami wyciągnęli mi autko Ale jesteś w całości, bez żadnych uszczerbków mam nadzieję na szczęście nikomu nic się nie stało nawet samochód cały , choć jutro podjadę na warsztat obejrzeć od spodu No miałaś szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 01.01.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 bry wieczór jak tam samopoczucie Całkiem, całkiem .A jak było na balu? a super nogi mnie strasznie bolą a dziś pięknie zaczęłam rok jadąc od rodziców , bo odbierałam moją dziatwę , wpadłam w poślizg i zaliczyłam rów aż dwoma ciągnikami wyciągnęli mi autko Ale jesteś w całości, bez żadnych uszczerbków mam nadzieję na szczęście nikomu nic się nie stało nawet samochód cały , choć jutro podjadę na warsztat obejrzeć od spodu No miałaś szczęście oj tak a może to jakaś przestroga bądź wrózba jak myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.01.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 bry wieczór jak tam samopoczucie Całkiem, całkiem .A jak było na balu? a super nogi mnie strasznie bolą a dziś pięknie zaczęłam rok jadąc od rodziców , bo odbierałam moją dziatwę , wpadłam w poślizg i zaliczyłam rów aż dwoma ciągnikami wyciągnęli mi autko Ale jesteś w całości, bez żadnych uszczerbków mam nadzieję na szczęście nikomu nic się nie stało nawet samochód cały , choć jutro podjadę na warsztat obejrzeć od spodu No miałaś szczęście oj tak a może to jakaś przestroga bądź wrózba jak myślisz ? Na pewno przestroga, żeby w trudnych warunkach jeżdzić ostrożniej. Idę sobie, bo i tak za chwilę Forum przestanie działać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts