stukpuk 04.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no tak zostawić was na chwilę i co nowa stronka Cieszynianka gaciorki Było nas nie opuszczać I mnie też omineło!!!!! Coolibber bo byś wkońcu nad morze na ryby przyjechał!!!!!!!!!!!!! I przyjade ale nie zima tylko latem albo na wiosne czerwiec bankowo Od czerwca pewnie ruszy moja ulubiona krypa!!!!!! UST-20 byle tylko armator szypra nie zmienił!!!!!! bo lipa bedzie. Teraz jestem na etapie szukanie innej łajby co by wczesną wiosną popłynąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no tak zostawić was na chwilę i co nowa stronka Cieszynianka gaciorki Było nas nie opuszczać pluję sobie w brodę ale buszuje na allegro Ja też A czego szukasz? Może ja to mam i się wymienimy? Ja właśnie wibrator dla szwagierki kupiłem (nie chcieliście mi pomóc to sam wybrałem!) kombinezonu na narty Tego to nie mam a nie masz czasem gier, komiksów, książek o wędkarstwie, fajnych kubków? Zbieram też podkowy i inne stare pierdoły Dziś sprzedałem scrabble taka gra to nie na moje braki w wykształceniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 04.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no tak zostawić was na chwilę i co nowa stronka Cieszynianka gaciorki Było nas nie opuszczać pluję sobie w brodę ale buszuje na allegro Ja też A czego szukasz? Może ja to mam i się wymienimy? Ja właśnie wibrator dla szwagierki kupiłem (nie chcieliście mi pomóc to sam wybrałem!) kombinezonu na narty Tego to nie mam a nie masz czasem gier, komiksów, książek o wędkarstwie, fajnych kubków? Zbieram też podkowy i inne stare pierdoły Dziś sprzedałem scrabble taka gra to nie na moje braki w wykształceniu nie niestety nie mam a w moich kubkach nie ma ucha wszystkie obtrącił mój synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 I gacie dla Cieszynianki..........http://img23.imageshack.us/img23/561/56e7f9a0ed40ba4b4ed0599.jpg Gdzie one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no tak zostawić was na chwilę i co nowa stronka Cieszynianka gaciorki Było nas nie opuszczać pluję sobie w brodę ale buszuje na allegro Ja też A czego szukasz? Może ja to mam i się wymienimy? Ja właśnie wibrator dla szwagierki kupiłem (nie chcieliście mi pomóc to sam wybrałem!) kombinezonu na narty Tego to nie mam a nie masz czasem gier, komiksów, książek o wędkarstwie, fajnych kubków? Zbieram też podkowy i inne stare pierdoły Dziś sprzedałem scrabble taka gra to nie na moje braki w wykształceniu nie niestety nie mam a w moich kubkach nie ma ucha wszystkie obtrącił mój synek A podkowy jakieś nie masz?????????? Z każdej wyprawy staram się przywieść jakiś kubeczek. Najfajniejszy mam z Edynburga! Taki wielki z tygryskiem!!!!!! Zabiję każdego kto by go uszkodził!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 I gacie dla Cieszynianki..........http://img23.imageshack.us/img23/561/56e7f9a0ed40ba4b4ed0599.jpg Gdzie one U mikołaja na worku.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 04.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no tak zostawić was na chwilę i co nowa stronka Cieszynianka gaciorki Było nas nie opuszczać pluję sobie w brodę ale buszuje na allegro Ja też A czego szukasz? Może ja to mam i się wymienimy? Ja właśnie wibrator dla szwagierki kupiłem (nie chcieliście mi pomóc to sam wybrałem!) kombinezonu na narty Tego to nie mam a nie masz czasem gier, komiksów, książek o wędkarstwie, fajnych kubków? Zbieram też podkowy i inne stare pierdoły Dziś sprzedałem scrabble taka gra to nie na moje braki w wykształceniu nie niestety nie mam a w moich kubkach nie ma ucha wszystkie obtrącił mój synek A podkowy jakieś nie masz?????????? Z każdej wyprawy staram się przywieść jakiś kubeczek. Najfajniejszy mam z Edynburga! Taki wielki z tygryskiem!!!!!! Zabiję każdego kto by go uszkodził!!!!!!!!!!!! aż się Ciebie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 A podkowy jakieś nie masz?????????? Z każdej wyprawy staram się przywieść jakiś kubeczek. Najfajniejszy mam z Edynburga! Taki wielki z tygryskiem!!!!!! Zabiję każdego kto by go uszkodził!!!!!!!!!!!! A jak sam go załatwisz niechcący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no tak zostawić was na chwilę i co nowa stronka Cieszynianka gaciorki Było nas nie opuszczać I mnie też omineło!!!!! Coolibber bo byś wkońcu nad morze na ryby przyjechał!!!!!!!!!!!!! I przyjade ale nie zima tylko latem albo na wiosne czerwiec bankowo Od czerwca pewnie ruszy moja ulubiona krypa!!!!!! UST-20 byle tylko armator szypra nie zmienił!!!!!! bo lipa bedzie. Teraz jestem na etapie szukanie innej łajby co by wczesną wiosną popłynąć! Daj znać a zabiorę się z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no tak zostawić was na chwilę i co nowa stronka Cieszynianka gaciorki Było nas nie opuszczać pluję sobie w brodę ale buszuje na allegro Ja też A czego szukasz? Może ja to mam i się wymienimy? Ja właśnie wibrator dla szwagierki kupiłem (nie chcieliście mi pomóc to sam wybrałem!) kombinezonu na narty Tego to nie mam a nie masz czasem gier, komiksów, książek o wędkarstwie, fajnych kubków? Zbieram też podkowy i inne stare pierdoły Dziś sprzedałem scrabble taka gra to nie na moje braki w wykształceniu nie niestety nie mam a w moich kubkach nie ma ucha wszystkie obtrącił mój synek A podkowy jakieś nie masz?????????? Z każdej wyprawy staram się przywieść jakiś kubeczek. Najfajniejszy mam z Edynburga! Taki wielki z tygryskiem!!!!!! Zabiję każdego kto by go uszkodził!!!!!!!!!!!! aż się Ciebie boję E tam.........szybko by mi przeszło...........była by okazja znowu do Szkocji wyskoczyć!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no tak zostawić was na chwilę i co nowa stronka Cieszynianka gaciorki Było nas nie opuszczać I mnie też omineło!!!!! Coolibber bo byś wkońcu nad morze na ryby przyjechał!!!!!!!!!!!!! I przyjade ale nie zima tylko latem albo na wiosne czerwiec bankowo Od czerwca pewnie ruszy moja ulubiona krypa!!!!!! UST-20 byle tylko armator szypra nie zmienił!!!!!! bo lipa bedzie. Teraz jestem na etapie szukanie innej łajby co by wczesną wiosną popłynąć! Daj znać a zabiorę się z tobą Nie ma problemu!!!! Trzeba wkońcu dwucyfrówkę złapać!!!!!! No nie? A nie bolki przerzucać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobranoc myczykije i moczykijki!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobranoc myczykije i moczykijki!!!!!!!!! Muszę pobić rekord z Czerwca 5,5 kg i 15 minut walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 04.01.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobranoc myczykije i moczykijki!!!!!!!!! już się kładziesz ??????? kolorowych rybich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobranoc myczykije i moczykijki!!!!!!!!! już się kładziesz ??????? kolorowych rybich snów A co mam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobranoc myczykije i moczykijki!!!!!!!!! Muszę pobić rekord z Czerwca 5,5 kg i 15 minut walki Ja swoją szóstkę chyba w 1o minut miałem na pokładzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 04.01.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobranoc myczykije i moczykijki!!!!!!!!! już się kładziesz ??????? kolorowych rybich snów A co mam robić? a żona ?????? pewnie sama w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobranoc myczykije i moczykijki!!!!!!!!! już się kładziesz ??????? kolorowych rybich snów A co mam robić? a żona ?????? pewnie sama w łóżku żona pojechałą na nockę do pracy więc tylko spanie lub oglądanie filmów wędkarskich mi pozostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobranoc myczykije i moczykijki!!!!!!!!! już się kładziesz ??????? kolorowych rybich snów A co mam robić? Przypony wiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 04.01.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 noooooo teraz to już będzie tych stronek stukpuk zarybił RW aha oglądnęłam zdjęcia, ciekawe który z tych Panów to stupuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts