stukpuk 12.01.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 No to jak już dziewczyny mnie tak namawiają...............Retro wszytkiego najlepszego na rybach i na stronce 5000 http://www.splawik.com.pl/images/konkurs/jaxon_atrax_axduzy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.01.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ale Retro nie wędkuje............to jak mu tak kołowrotek w nagrodę wciskać? Tylko żeby żyłki było tyle, co bym do Ciebie zarzucił. Byś mi parę dorszy nabił na haczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ale Retro nie wędkuje............to jak mu tak kołowrotek w nagrodę wciskać? Tylko żeby żyłki było tyle, co bym do Ciebie zarzucił. Byś mi parę dorszy nabił na haczyk. A kartę wędkarską masz, że chcesz moje prywatne, osobiste dorsze łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 12.01.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ale Retro nie wędkuje............to jak mu tak kołowrotek w nagrodę wciskać? Tylko żeby żyłki było tyle, co bym do Ciebie zarzucił. Byś mi parę dorszy nabił na haczyk. No widzisz, stuk? Nie było tak źle, retro też chciałby sobie trochę połowić... A że TWOJE dorsze? Jak nie ma swoich, to mu pozwól, w końcu trochę się musiał biedaczysko naklikać, żeby zapisać się w pamięci potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ale Retro nie wędkuje............to jak mu tak kołowrotek w nagrodę wciskać? Tylko żeby żyłki było tyle, co bym do Ciebie zarzucił. Byś mi parę dorszy nabił na haczyk. No widzisz, stuk? Nie było tak źle, retro też chciałby sobie trochę połowić... A że TWOJE dorsze? Jak nie ma swoich, to mu pozwól, w końcu trochę się musiał biedaczysko naklikać, żeby zapisać się w pamięci potomnych No dobra, może złowić 7 sztuk (tak stanowi regulamin morskiego połowu ryb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.01.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ale Retro nie wędkuje............to jak mu tak kołowrotek w nagrodę wciskać? Tylko żeby żyłki było tyle, co bym do Ciebie zarzucił. Byś mi parę dorszy nabił na haczyk. A kartę wędkarską masz, że chcesz moje prywatne, osobiste dorsze łowić? Ależ ja nie chcę nic od Twoich dorszy!!! Tylko chcę, żebyś MOJE dorsze zaczepił mi na haczyk. A ja se już przyciągnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ale Retro nie wędkuje............to jak mu tak kołowrotek w nagrodę wciskać? Tylko żeby żyłki było tyle, co bym do Ciebie zarzucił. Byś mi parę dorszy nabił na haczyk. A kartę wędkarską masz, że chcesz moje prywatne, osobiste dorsze łowić? Ależ ja nie chcę nic od Twoich dorszy!!! Tylko chcę, żebyś MOJE dorsze zaczepił mi na haczyk. A ja se już przyciągnę... A po czym je odróżnić, że to twoje? Te mniejsze.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.01.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 "...A jego liczba ... pięć tysięcy...." Chyba że coś popierniczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.01.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ależ ja nie chcę nic od Twoich dorszy!!! Tylko chcę, żebyś MOJE dorsze zaczepił mi na haczyk. A ja se już przyciągnę... A po czym je odróżnić, że to twoje? Te mniejsze.? no nie żartuj! Opłaci ci się byle płotkę na haczyk nabijać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Stukowi jest normalnie szkoda tych wypasionych i Ci próbuje jakieś siudry wcisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 12.01.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 chłopaki co to za kłótnie z tymi dorszami? , moje, twoje, większe, mniejsze... macie tu złotą rybkę na zgodę http://i42.tinypic.com/2wp4adc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 chłopaki co to za kłótnie z tymi dorszami? , moje, twoje, większe, mniejsze... macie tu złotą rybkę na zgodę http://i42.tinypic.com/2wp4adc.jpg Ty się nie znasz na wędkowaniu A co to za złota rybka co cycków pożądnie nie widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ależ ja nie chcę nic od Twoich dorszy!!! Tylko chcę, żebyś MOJE dorsze zaczepił mi na haczyk. A ja se już przyciągnę... A po czym je odróżnić, że to twoje? Te mniejsze.? no nie żartuj! Opłaci ci się byle płotkę na haczyk nabijać? Jak dla ciebie to się przemęcze przy nabijaniu............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A oryginalna złota rybka to musi mieć odpowiednio ukształtowane szkrzela.........http://img29.imageshack.us/img29/1607/9cb06e788b65950b79bef30.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 12.01.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 chłopaki co to za kłótnie z tymi dorszami? , moje, twoje, większe, mniejsze... macie tu złotą rybkę na zgodę http://i42.tinypic.com/2wp4adc.jpg Ty się nie znasz na wędkowaniu A co to za złota rybka co cycków pożądnie nie widac? i tu się stuku pomyliłeś po pierwsze - znam się na wędkowaniu, bo od dziecka jeździłam na ryby z ojcem (łowiłam, nocki też nie są mi obce) po drugie ojciec do tej pory jest prezesem koła wędkarskiego po trzecie, gdzie Twoja wyobraźnia? nie można wszystkiego na talerzu podawać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 12.01.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 na pamiątkę, zanim trzaśnie kolejna http://img191.imageshack.us/img191/7021/5000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 12.01.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 chłopaki co to za kłótnie z tymi dorszami? , moje, twoje, większe, mniejsze... macie tu złotą rybkę na zgodę http://i42.tinypic.com/2wp4adc.jpg Ty się nie znasz na wędkowaniu A co to za złota rybka co cycków pożądnie nie widac? i tu się stuku pomyliłeś po pierwsze - znam się na wędkowaniu, bo od dziecka jeździłam na ryby z ojcem (łowiłam, nocki też nie są mi obce) po drugie ojciec do tej pory jest prezesem koła wędkarskiego po trzecie, gdzie Twoja wyobraźnia? nie można wszystkiego na talerzu podawać.... ale Stuk utarła Ci nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 chłopaki co to za kłótnie z tymi dorszami? , moje, twoje, większe, mniejsze... macie tu złotą rybkę na zgodę http://i42.tinypic.com/2wp4adc.jpg Ty się nie znasz na wędkowaniu A co to za złota rybka co cycków pożądnie nie widac? i tu się stuku pomyliłeś po pierwsze - znam się na wędkowaniu, bo od dziecka jeździłam na ryby z ojcem (łowiłam, nocki też nie są mi obce) po drugie ojciec do tej pory jest prezesem koła wędkarskiego po trzecie, gdzie Twoja wyobraźnia? nie można wszystkiego na talerzu podawać.... ale Stuk utarła Ci nosa Jestem gotów poddać się karze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 12.01.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 chłopaki co to za kłótnie z tymi dorszami? , moje, twoje, większe, mniejsze... macie tu złotą rybkę na zgodę http://i42.tinypic.com/2wp4adc.jpg Ty się nie znasz na wędkowaniu A co to za złota rybka co cycków pożądnie nie widac? i tu się stuku pomyliłeś po pierwsze - znam się na wędkowaniu, bo od dziecka jeździłam na ryby z ojcem (łowiłam, nocki też nie są mi obce) po drugie ojciec do tej pory jest prezesem koła wędkarskiego po trzecie, gdzie Twoja wyobraźnia? nie można wszystkiego na talerzu podawać.... ale Stuk utarła Ci nosa Jestem gotów poddać się karze e to trzeba wymyślić coś bardziej fantazyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 12.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ale heca... , no, no... Powiem tylko co to za szit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts