stukpuk 15.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 stuk nikt Ci tu nie wypomina Twojej pasji a tak swoją drogą to te dorsze jeszcze Ci się nie znudziły ja na ryby już nie mogę patrzać Mam to samo z żoną Znaczy, że ona na dorsze, czy Ty na nią I tu proponuję minutę ciszy..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Chyba nieświadomie "zarybiłem" całe RW spoko, spoko... ja się nie dam Kolega nie moczył nigdy kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 15.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Chyba nieświadomie "zarybiłem" całe RW spoko, spoko... ja się nie dam Kolega nie moczył nigdy kija? jak mówię że się nie dam, to nie dam... nawet do rozmowy wciagnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.01.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 stuk nikt Ci tu nie wypomina Twojej pasji a tak swoją drogą to te dorsze jeszcze Ci się nie znudziły ja na ryby już nie mogę patrzać Mam to samo z żoną Znaczy, że ona na dorsze, czy Ty na nią I tu proponuję minutę ciszy..................... A co chciałbyś uczcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Chyba nieświadomie "zarybiłem" całe RW spoko, spoko... ja się nie dam Kolega nie moczył nigdy kija? jak mówię że się nie dam, to nie dam... nawet do rozmowy wciagnąć No...........może jakiś wypad na karpie latem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 stuk nikt Ci tu nie wypomina Twojej pasji a tak swoją drogą to te dorsze jeszcze Ci się nie znudziły ja na ryby już nie mogę patrzać Mam to samo z żoną Znaczy, że ona na dorsze, czy Ty na nią I tu proponuję minutę ciszy..................... A co chciałbyś uczcić Cicho bo stukowa krąży po mieszkaniu........ .........jeszcze kąpać mi się każe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 15.01.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 stuk nikt Ci tu nie wypomina Twojej pasji a tak swoją drogą to te dorsze jeszcze Ci się nie znudziły ja na ryby już nie mogę patrzać Mam to samo z żoną Znaczy, że ona na dorsze, czy Ty na nią I tu proponuję minutę ciszy..................... A co chciałbyś uczcić Cicho bo stukowa krąży po mieszkaniu........ .........jeszcze kąpać mi się każe mało się nie zakrztusiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 15.01.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Chyba nieświadomie "zarybiłem" całe RW spoko, spoko... ja się nie dam Kolega nie moczył nigdy kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.01.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 stuk nikt Ci tu nie wypomina Twojej pasji a tak swoją drogą to te dorsze jeszcze Ci się nie znudziły ja na ryby już nie mogę patrzać Mam to samo z żoną Znaczy, że ona na dorsze, czy Ty na nią I tu proponuję minutę ciszy..................... A co chciałbyś uczcić Cicho bo stukowa krąży po mieszkaniu........ .........jeszcze kąpać mi się każe A Ty co, Bambo jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 16.01.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 http://api.ning.com/files/pe--8E8tL-6fLYWHiSejNxhzcCfGBRHjwB-dwR5zAYwmLj4V0wmQtzYM6bwBar-JbpN08AtzMk3nHCFIzcVGFz9ofLjP8i3v/190.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.01.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 stuk nikt Ci tu nie wypomina Twojej pasji a tak swoją drogą to te dorsze jeszcze Ci się nie znudziły ja na ryby już nie mogę patrzać Mam to samo z żoną Znaczy, że ona na dorsze, czy Ty na nią I tu proponuję minutę ciszy..................... A co chciałbyś uczcić Cicho bo stukowa krąży po mieszkaniu........ .........jeszcze kąpać mi się każe mało się nie zakrztusiłam No co.......... przecież dopiero dziś sobota........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.01.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 stuk nikt Ci tu nie wypomina Twojej pasji a tak swoją drogą to te dorsze jeszcze Ci się nie znudziły ja na ryby już nie mogę patrzać Mam to samo z żoną Znaczy, że ona na dorsze, czy Ty na nią I tu proponuję minutę ciszy..................... A co chciałbyś uczcić Cicho bo stukowa krąży po mieszkaniu........ .........jeszcze kąpać mi się każe A Ty co, Bambo jesteś Raczej RAMBO ...............dla ubogich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 16.01.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 nie wytrzymam z tym wklejaniem http://img188.imageshack.us/img188/4427/506.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.01.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 nie wytrzymam z tym wklejaniem http://img188.imageshack.us/img188/4427/506.gif A z czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.01.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Karolka zobacz co można na rybach złapać!!!!!!!http://img145.imageshack.us/img145/6567/9b047c806eaa3529f24eb8d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.01.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Nowa stronka! Masz w nagrodę buty............ http://molotok.ru/item876166389_must_see_obuv_kak_u_beyonce.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 16.01.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 witajcie moje ŻUCZKI cio robicie ? bo ja szykuję się na bal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.01.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 witajcie moje ŻUCZKI cio robicie ? bo ja szykuję się na bal Co to za bal? Jakie masz przebranie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 16.01.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 witajcie moje ŻUCZKI cio robicie ? bo ja szykuję się na bal Co to za bal? Jakie masz przebranie? bal karnawałowy zapewne , no chyba, że Karolka wybiera się na studniówkę ,bo u nas dzisiaj właśnie się odbywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 16.01.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 miłego wieczoru i udanej zabawy Karolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts