stukpuk 17.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 No dawać kończyć tą stronkę............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 No dawać kończyć tą stronkę............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Pozwoliłem sobie przytargać z wątku Dla Samczyków Panowie mogę typować swoje numerki, dla pań 7 zostaje http://www.nickscipio.com/pod/media/2009/07/Naked-sauna.jpg 9 niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Rankingum Rekordum: 1. jea - 339 2. Jajcek - 334 3. inż. Mamoń - 290 4. ILA66 -240 5. Mikopiko - 234 6. Olkalybowa, SławekD-żonka - 203 8. verunia - 177 9. Joanna i Janusz - 143 10. kze - 136 11. Whisper - 120 12. stukpuk - 115 13. frosia -113 14. Ania Wiśniewska - 108 15. fizyk - 103 16. retrofood - 102 17. Majka - 98 18. kasztanka - 94 19. maksiu - 88 20. teska - 78 21. pp, aniawmuratorze - 66 23. andre59 - 59 24. Ew-ka - 57 25. Sonika - 53 26. badi - 52 27. wartownik - 47 28. kaśka maciej, monka - 45 30. andrzejka - 44 31. Maxtorka - 43 32. Aga J.G - 41 33. żaba gonia - 40 34. Moniś - 36 35. facio - 35 36. Trini - 34 37. Nefer, ullerowa, tola - 31 40. markus_gdynia, Jezier - 30 42. Witos - 27 43. andzik.78 - 26 44. jamles, gaweł, J&M&W - 25 47. marcel2000, magi, - 23 49. braza , KAROLKA - 22 51. beti555, Zygul - 21 53. Funia, monikach - 20 55. arek_spl - 19 56. mati_sowee, marjucha - 18 58. dragasia - 17 59. Sylvia1, krys1, TMK - 16 62. Agniesia, joola, mundziai, cieszynianka - 14 66. dompodsosnami - 13 67. Darex - 12 68. anetina - 11 69. Jane, Wojty, Prymasek, malka - 10 73. alibabka, kasia64, duende, ania, mayland, Ya - 9 78. kolia, Zielonooka, kropeczka27 - 8 81. edzia, coolibeer - 7 84. Januszz, tabaluga1, tomkwas - 6 87. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, DorciaIQ, ajri, pablitoo - 5 94. Pawson, jabko, D&R, Anisia, - 4 98. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, - 3 103. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, Słoneczko, arcobaleno, Jola i Jarek, lbryndal, mbz , Hocki_Klocki, - 2, iwomalinka - 2 113. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, Anoleiz, agnieszkakusi, bobowa budowniczowa, AMTLA, Adamol, Celinka i Maciek, Petrus_es, Browar Streszczenium: Ledwo udało się poprzednią stronkę skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 17.01.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Dzień dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 17.01.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Stuk, gratki: http://www.picsmaster.net/gallery/atk/0fd91f/05.jpg http://www.picsmaster.net/gallery/atk/0fd91f/04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Stuk, gratki: http://www.picsmaster.net/gallery/atk/0fd91f/05.jpg http://www.picsmaster.net/gallery/atk/0fd91f/04.jpg Na przystawkę to może i dobra.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 17.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Stuk, gratki: http://www.picsmaster.net/gallery/atk/0fd91f/05.jpg http://www.picsmaster.net/gallery/atk/0fd91f/04.jpg Na przystawkę to może i dobra.................. Ale musisz mieć apetyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 18.01.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nowa stronka! Masz w nagrodę buty............ http://molotok.ru/item876166389_must_see_obuv_kak_u_beyonce.html[/img] Dzięki za te jakieś buty, ale nie mogę ich obejrzeć, bo tam po rusku napisane "Stranica nienajdiena" p.s. Ja też odsypiałam bal, a raczej zakładową imprezę organizacyjną... Mam zakwasy od tego ciągłego tańcowania i skakania A teraz.......... http://molotok.ru/item876166389_must_see_obuv_kak_u_beyonce.html No, teraz zobaczyłam! Wysokije sapożki na sznurowkie iz Japonii, kak u Beyonce.Trochę wysokie, musiałabym skrócić nieco obcasy, bo czułabym się jak baletnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 18.01.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Stuk, jeszcze ode mnie gacie za stronkę: http://www30.patrz.pl/u/f/77/86/03/778603.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.01.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 nie ma przebrania takich już nie robią byłam w małej czarnej bo teraz takie modne a ja lubię takie duże balowe W dużych balowych nie można poszaleć! można można mam taką suknię po prostu super i w niej się świetnie tańczy Dawaj fotkę księżniczko Też chętnie obejrzę Może poleciała się przebrać? I właśnie robi zdjęcie Karolka nic sie nie bój..nigdzie tego zdjęcia dalej nie pokażemy............ Obiecujemy Ja za szynszylkę mogę ręczyć dobra jak tylko będę mieć fotki to wkleję ale uprzedzam będą drastyczne sceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 nie ma przebrania takich już nie robią byłam w małej czarnej bo teraz takie modne a ja lubię takie duże balowe W dużych balowych nie można poszaleć! można można mam taką suknię po prostu super i w niej się świetnie tańczy Dawaj fotkę księżniczko Też chętnie obejrzę Może poleciała się przebrać? I właśnie robi zdjęcie Karolka nic sie nie bój..nigdzie tego zdjęcia dalej nie pokażemy............ Obiecujemy Ja za szynszylkę mogę ręczyć dobra jak tylko będę mieć fotki to wkleję ale uprzedzam będą drastyczne sceny [/quote:84cd6de8ca] No i gdzie te "akty" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.01.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 nie ma przebrania takich już nie robią byłam w małej czarnej bo teraz takie modne a ja lubię takie duże balowe W dużych balowych nie można poszaleć! można można mam taką suknię po prostu super i w niej się świetnie tańczy Dawaj fotkę księżniczko Też chętnie obejrzę Może poleciała się przebrać? I właśnie robi zdjęcie Karolka nic sie nie bój..nigdzie tego zdjęcia dalej nie pokażemy............ Obiecujemy Ja za szynszylkę mogę ręczyć dobra jak tylko będę mieć fotki to wkleję ale uprzedzam będą drastyczne sceny [/quote:ea10b74e4e] No i gdzie te "akty" ? [/quote:ea10b74e4e] no musisz uzbroić w cierpliwość też czekam aż dostanę płytę z zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 nie ma przebrania takich już nie robią byłam w małej czarnej bo teraz takie modne a ja lubię takie duże balowe W dużych balowych nie można poszaleć! można można mam taką suknię po prostu super i w niej się świetnie tańczy Dawaj fotkę księżniczko Też chętnie obejrzę Może poleciała się przebrać? I właśnie robi zdjęcie Karolka nic sie nie bój..nigdzie tego zdjęcia dalej nie pokażemy............ Obiecujemy Ja za szynszylkę mogę ręczyć dobra jak tylko będę mieć fotki to wkleję ale uprzedzam będą drastyczne sceny [/quote:e19b28fbbf] No i gdzie te "akty" ? [/quote:e19b28fbbf] no musisz uzbroić w cierpliwość też czekam aż dostanę płytę z zdjęciami [/quote:e19b28fbbf] Jak kachamy to poczekamy....... Fajnie na balu było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.01.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 nie ma przebrania takich już nie robią byłam w małej czarnej bo teraz takie modne a ja lubię takie duże balowe W dużych balowych nie można poszaleć! można można mam taką suknię po prostu super i w niej się świetnie tańczy Dawaj fotkę księżniczko Też chętnie obejrzę Może poleciała się przebrać? I właśnie robi zdjęcie Karolka nic sie nie bój..nigdzie tego zdjęcia dalej nie pokażemy............ Obiecujemy Ja za szynszylkę mogę ręczyć dobra jak tylko będę mieć fotki to wkleję ale uprzedzam będą drastyczne sceny [/quote:1f7db212f6] No i gdzie te "akty" ? [/quote:1f7db212f6] no musisz uzbroić w cierpliwość też czekam aż dostanę płytę z zdjęciami [/quote:1f7db212f6] Jak kachamy to poczekamy....... Fajnie na balu było?[/quote:1f7db212f6] miło mi że mnie troszkę lubisz a na balu super ( zresztą ja zawsze się świetnie bawię ) jeszcze nogi w biodrach mnie bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 nie ma przebrania takich już nie robią byłam w małej czarnej bo teraz takie modne a ja lubię takie duże balowe W dużych balowych nie można poszaleć! można można mam taką suknię po prostu super i w niej się świetnie tańczy Dawaj fotkę księżniczko Też chętnie obejrzę Może poleciała się przebrać? I właśnie robi zdjęcie Karolka nic sie nie bój..nigdzie tego zdjęcia dalej nie pokażemy............ Obiecujemy Ja za szynszylkę mogę ręczyć dobra jak tylko będę mieć fotki to wkleję ale uprzedzam będą drastyczne sceny [/quote:10dbf834fa] No i gdzie te "akty" ? [/quote:10dbf834fa] no musisz uzbroić w cierpliwość też czekam aż dostanę płytę z zdjęciami [/quote:10dbf834fa] Jak kachamy to poczekamy....... Fajnie na balu było?[/quote:10dbf834fa] miło mi że mnie troszkę lubisz a na balu super ( zresztą ja zawsze się świetnie bawię ) jeszcze nogi w biodrach mnie bolą [/quote:10dbf834fa] Pewnie ,że lubimy A bez tańczenia nie dałoby się bawić? Bo ja totalne zerto jestem jeżeli chodzi o taniec i na trzeźwo nikt mnie na parkiet nie wyciągnie a ,że alkoholu nie piję więc mam spokój To jakie musisz mieć długie nogi,że cię aż w biodrach boli??? fiu fiu. PS, ja to ma zwykłe dwie nogi i krótsze i moje tylko du pupy sięgają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.01.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 nie ma przebrania takich już nie robią byłam w małej czarnej bo teraz takie modne a ja lubię takie duże balowe W dużych balowych nie można poszaleć! można można mam taką suknię po prostu super i w niej się świetnie tańczy Dawaj fotkę księżniczko Też chętnie obejrzę Może poleciała się przebrać? I właśnie robi zdjęcie Karolka nic sie nie bój..nigdzie tego zdjęcia dalej nie pokażemy............ Obiecujemy Ja za szynszylkę mogę ręczyć dobra jak tylko będę mieć fotki to wkleję ale uprzedzam będą drastyczne sceny [/quote:77e605eb74] No i gdzie te "akty" ? [/quote:77e605eb74] no musisz uzbroić w cierpliwość też czekam aż dostanę płytę z zdjęciami [/quote:77e605eb74] Jak kachamy to poczekamy....... Fajnie na balu było?[/quote:77e605eb74] miło mi że mnie troszkę lubisz a na balu super ( zresztą ja zawsze się świetnie bawię ) jeszcze nogi w biodrach mnie bolą [/quote:77e605eb74] Pewnie ,że lubimy A bez tańczenia nie dałoby się bawić? Bo ja totalne zerto jestem jeżeli chodzi o taniec i na trzeźwo nikt mnie na parkiet nie wyciągnie a ,że alkoholu nie piję więc mam spokój To jakie musisz mieć długie nogi,że cię aż w biodrach boli??? fiu fiu. PS, ja to ma zwykłe dwie nogi i krótsze i moje tylko du pupy sięgają [/quote:77e605eb74] e tam marudzisz każdy potrafi tańczyć mnie alkohol nie jest potrzebny aby się dobrze bawić wystarczy dobre towarzystwo a propo alkoholu za mało wypiłam bo nie miałam odwagi wyrwać Kameruńczyka do tańca choć miałam ochotę bo u nas tak ciężko o ,,Czekoladkę ,, i te mity o czarnych ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 nie ma przebrania takich już nie robią byłam w małej czarnej bo teraz takie modne a ja lubię takie duże balowe W dużych balowych nie można poszaleć! można można mam taką suknię po prostu super i w niej się świetnie tańczy Dawaj fotkę księżniczko Też chętnie obejrzę Może poleciała się przebrać? I właśnie robi zdjęcie Karolka nic sie nie bój..nigdzie tego zdjęcia dalej nie pokażemy............ Obiecujemy Ja za szynszylkę mogę ręczyć dobra jak tylko będę mieć fotki to wkleję ale uprzedzam będą drastyczne sceny [/quote:e114aad18a] No i gdzie te "akty" ? [/quote:e114aad18a] no musisz uzbroić w cierpliwość też czekam aż dostanę płytę z zdjęciami [/quote:e114aad18a] Jak kachamy to poczekamy....... Fajnie na balu było?[/quote:e114aad18a] miło mi że mnie troszkę lubisz a na balu super ( zresztą ja zawsze się świetnie bawię ) jeszcze nogi w biodrach mnie bolą [/quote:e114aad18a] Pewnie ,że lubimy A bez tańczenia nie dałoby się bawić? Bo ja totalne zerto jestem jeżeli chodzi o taniec i na trzeźwo nikt mnie na parkiet nie wyciągnie a ,że alkoholu nie piję więc mam spokój To jakie musisz mieć długie nogi,że cię aż w biodrach boli??? fiu fiu. PS, ja to ma zwykłe dwie nogi i krótsze i moje tylko du pupy sięgają [/quote:e114aad18a] e tam marudzisz każdy potrafi tańczyć mnie alkohol nie jest potrzebny aby się dobrze bawić wystarczy dobre towarzystwo a propo alkoholu za mało wypiłam bo nie miałam odwagi wyrwać Kameruńczyka do tańca choć miałam ochotę bo u nas tak ciężko o ,,Czekoladkę ,, i te mity o czarnych ech [/quote:e114aad18a] Mi też alkohol nie potrzebny do dobrej zabawy całe szczęście żona juz się przyzwyczaiła Kameruńczyka???????? No ładnie!!!! Zdrada! Ale co tu się dziwić.....całe życie na "białej czekoladzie" PS. Swoją drogą to też by człowiek popróbował.......................... oczywiśćie z panią czekoladką , a nie panem czekoladem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts