Karolka 18.01.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 nie ma przebrania takich już nie robią byłam w małej czarnej bo teraz takie modne a ja lubię takie duże balowe W dużych balowych nie można poszaleć! można można mam taką suknię po prostu super i w niej się świetnie tańczy Dawaj fotkę księżniczko Też chętnie obejrzę Może poleciała się przebrać? I właśnie robi zdjęcie Karolka nic sie nie bój..nigdzie tego zdjęcia dalej nie pokażemy............ Obiecujemy Ja za szynszylkę mogę ręczyć dobra jak tylko będę mieć fotki to wkleję ale uprzedzam będą drastyczne sceny [/quote:25385f89ff] No i gdzie te "akty" ? [/quote:25385f89ff] no musisz uzbroić w cierpliwość też czekam aż dostanę płytę z zdjęciami [/quote:25385f89ff] Jak kachamy to poczekamy....... Fajnie na balu było?[/quote:25385f89ff] miło mi że mnie troszkę lubisz a na balu super ( zresztą ja zawsze się świetnie bawię ) jeszcze nogi w biodrach mnie bolą [/quote:25385f89ff] Pewnie ,że lubimy A bez tańczenia nie dałoby się bawić? Bo ja totalne zerto jestem jeżeli chodzi o taniec i na trzeźwo nikt mnie na parkiet nie wyciągnie a ,że alkoholu nie piję więc mam spokój To jakie musisz mieć długie nogi,że cię aż w biodrach boli??? fiu fiu. PS, ja to ma zwykłe dwie nogi i krótsze i moje tylko du pupy sięgają [/quote:25385f89ff] e tam marudzisz każdy potrafi tańczyć mnie alkohol nie jest potrzebny aby się dobrze bawić wystarczy dobre towarzystwo a propo alkoholu za mało wypiłam bo nie miałam odwagi wyrwać Kameruńczyka do tańca choć miałam ochotę bo u nas tak ciężko o ,,Czekoladkę ,, i te mity o czarnych ech [/quote:25385f89ff] Mi też alkohol nie potrzebny do dobrej zabawy całe szczęście żona juz się przyzwyczaiła Kameruńczyka???????? No ładnie!!!! Zdrada! Ale co tu się dziwić.....całe życie na "białej czekoladzie" PS. Swoją drogą to też by człowiek popróbował.......................... oczywiśćie z panią czekoladką , a nie panem czekoladem [/quote:25385f89ff] ech ta ciekawość świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dobra, spadam do kąpieli żona w pracy to przynajmniej mojego mycia nie odbierze , zawsze mogę powiedzieć, ze się przy wycieraniu pobrudziłem no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.01.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dobra, spadam do kąpieli żona w pracy to przynajmniej mojego mycia nie odbierze , zawsze mogę powiedzieć, ze się przy wycieraniu pobrudziłem no nie? no no długo nie leż bo się rozpuścisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 18.01.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dzień dobry wieczór. Ya odespałem studniówkę Siedziałem do 6 rano i ciężko było Za moich czasów były fajniejsze studniówki. A teraz nie wiem do której będę siedział bo mam pilną robotę na jutro i nie chciała się sama zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.01.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dzień dobry wieczór. Ya odespałem studniówkę Siedziałem do 6 rano i ciężko było Za moich czasów były fajniejsze studniówki. A teraz nie wiem do której będę siedział bo mam pilną robotę na jutro i nie chciała się sama zrobić... bry bry no cóż takie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 18.01.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dziś mi przysłano piękne hasło miesiąca: Nie mam nic przeciwko przychodzeniu rano do pracy ale 8 godzin czekania na wyjście to już pewna przesada!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 18.01.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 dobry wieczór ja też w sobotę miałam studniówkę , ale na szczęście dyżurowanie mnie ominęło tylko ciasta musiałam upiec-uff ale tu tasiemca zrobiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta i Danielek 18.01.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ja o swojej studniówce to juz prawie zapomniałam a minęlo dopiero 12 latek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 18.01.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ja o swojej studniówce to juz prawie zapomniałam a minęlo dopiero 12 latek. Od mojej minęło niestety trochę więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 18.01.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ja o swojej studniówce to juz prawie zapomniałam a minęlo dopiero 12 latek. Od mojej minęło niestety trochę więcej... od mojej też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ja o swojej studniówce to juz prawie zapomniałam a minęlo dopiero 12 latek. Od mojej minęło niestety trochę więcej... A ja na swojej nie byłem i wcale nie żałuję tak mnie koledzy wnerwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 dobry wieczór ja też w sobotę miałam studniówkę , ale na szczęście dyżurowanie mnie ominęło tylko ciasta musiałam upiec-uff ale tu tasiemca zrobiliście Co za tasiemca? No, ja już czysty wysuszony i czekam na powrót żony a raczej trzeba dupsko ruszyć i po nia jechać na 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta i Danielek 18.01.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ciekawe czy żona bywa na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ciekawe czy żona bywa na forum ? Czasem bywa ale jakoś sobie radzę.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ciekawe czy żona bywa na forum ? Czyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta i Danielek 18.01.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Stukpuk juz odpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Stukpuk juz odpowiedział Powiedział, co wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta i Danielek 18.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Tak oto podają rekordy wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Stukpuk juz odpowiedział Powiedział, co wiedział A czego nie wiedział, to dopowiedział........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Tak oto podają rekordy wpisów Teraz tak tylko................generalnie to o budowaniu rozmawiamy. A cieszynianka to pracuje w składzie budolwanym więc may świeże wiadomości co do cen materiałów budowlanych, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts