iwomalinka 18.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Stukpuk juz odpowiedział Powiedział, co wiedział A czego nie wiedział, to dopowiedział........... bo koty zawsze na cztery łapy spadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 nie ma przebrania takich już nie robią byłam w małej czarnej bo teraz takie modne a ja lubię takie duże balowe W dużych balowych nie można poszaleć! można można mam taką suknię po prostu super i w niej się świetnie tańczy Dawaj fotkę księżniczko Też chętnie obejrzę Może poleciała się przebrać? I właśnie robi zdjęcie Karolka nic sie nie bój..nigdzie tego zdjęcia dalej nie pokażemy............ Obiecujemy Ja za szynszylkę mogę ręczyć dobra jak tylko będę mieć fotki to wkleję ale uprzedzam będą drastyczne sceny [/quote:cf2c11129e] No i gdzie te "akty" ? [/quote:cf2c11129e] no musisz uzbroić w cierpliwość też czekam aż dostanę płytę z zdjęciami [/quote:cf2c11129e] Jak kachamy to poczekamy....... Fajnie na balu było?[/quote:cf2c11129e] miło mi że mnie troszkę lubisz a na balu super ( zresztą ja zawsze się świetnie bawię ) jeszcze nogi w biodrach mnie bolą [/quote:cf2c11129e] Pewnie ,że lubimy A bez tańczenia nie dałoby się bawić? Bo ja totalne zerto jestem jeżeli chodzi o taniec i na trzeźwo nikt mnie na parkiet nie wyciągnie a ,że alkoholu nie piję więc mam spokój To jakie musisz mieć długie nogi,że cię aż w biodrach boli??? fiu fiu. PS, ja to ma zwykłe dwie nogi i krótsze i moje tylko du pupy sięgają [/quote:cf2c11129e] e tam marudzisz każdy potrafi tańczyć mnie alkohol nie jest potrzebny aby się dobrze bawić wystarczy dobre towarzystwo a propo alkoholu za mało wypiłam bo nie miałam odwagi wyrwać Kameruńczyka do tańca choć miałam ochotę bo u nas tak ciężko o ,,Czekoladkę ,, i te mity o czarnych ech [/quote:cf2c11129e] Mi też alkohol nie potrzebny do dobrej zabawy całe szczęście żona juz się przyzwyczaiła Kameruńczyka???????? No ładnie!!!! Zdrada! Ale co tu się dziwić.....całe życie na "białej czekoladzie" PS. Swoją drogą to też by człowiek popróbował.......................... oczywiśćie z panią czekoladką , a nie panem czekoladem [/quote:cf2c11129e] ech ta ciekawość świata [/quote:cf2c11129e] Nie żeby mi biała nie smakowała.............ale .............taka np: czarno- biała to musi smakować........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Stukpuk juz odpowiedział Powiedział, co wiedział A czego nie wiedział, to dopowiedział........... bo koty zawsze na cztery łapy spadają I mają 7 żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nowa stronka! Masz w nagrodę buty............ http://molotok.ru/item876166389_must_see_obuv_kak_u_beyonce.html[/img] Dzięki za te jakieś buty, ale nie mogę ich obejrzeć, bo tam po rusku napisane "Stranica nienajdiena" p.s. Ja też odsypiałam bal, a raczej zakładową imprezę organizacyjną... Mam zakwasy od tego ciągłego tańcowania i skakania A teraz.......... http://molotok.ru/item876166389_must_see_obuv_kak_u_beyonce.html No, teraz zobaczyłam! Wysokije sapożki na sznurowkie iz Japonii, kak u Beyonce.Trochę wysokie, musiałabym skrócić nieco obcasy, bo czułabym się jak baletnica... Karolka skoro masz długie nogi to te buty ci podpasują........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Tak oto podają rekordy wpisów Teraz tak tylko................generalnie to o budowaniu rozmawiamy. A cieszynianka to pracuje w składzie budolwanym więc may świeże wiadomości co do cen materiałów budowlanych, O qurka, tego nie wiedziałam. Teraz to już nie wiem gdzie jutro mam iść do tej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta i Danielek 18.01.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 To ja juz nic nie wiem . Zaglądam tutaj co jakiś czas lecz wątku budowlanego nie napotkałam No może poza wzmianką o pracy... Poczytam dokładniej ten rekordzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 To ja juz nic nie wiem . Zaglądam tutaj co jakiś czas lecz wątku budowlanego nie napotkałam No może poza wzmianką o pracy... Poczytam więcej Cieszynianka jest znana z takich żartów normalnie jak ona coś powie............każdego wkręci........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 18.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 nie ma przebrania takich już nie robią byłam w małej czarnej bo teraz takie modne a ja lubię takie duże balowe W dużych balowych nie można poszaleć! można można mam taką suknię po prostu super i w niej się świetnie tańczy Dawaj fotkę księżniczko Też chętnie obejrzę Może poleciała się przebrać? I właśnie robi zdjęcie Karolka nic sie nie bój..nigdzie tego zdjęcia dalej nie pokażemy............ Obiecujemy Ja za szynszylkę mogę ręczyć dobra jak tylko będę mieć fotki to wkleję ale uprzedzam będą drastyczne sceny [/quote:d33cfad1c7] No i gdzie te "akty" ? [/quote:d33cfad1c7] no musisz uzbroić w cierpliwość też czekam aż dostanę płytę z zdjęciami [/quote:d33cfad1c7] Jak kachamy to poczekamy....... Fajnie na balu było?[/quote:d33cfad1c7] miło mi że mnie troszkę lubisz a na balu super ( zresztą ja zawsze się świetnie bawię ) jeszcze nogi w biodrach mnie bolą [/quote:d33cfad1c7] Pewnie ,że lubimy A bez tańczenia nie dałoby się bawić? Bo ja totalne zerto jestem jeżeli chodzi o taniec i na trzeźwo nikt mnie na parkiet nie wyciągnie a ,że alkoholu nie piję więc mam spokój To jakie musisz mieć długie nogi,że cię aż w biodrach boli??? fiu fiu. PS, ja to ma zwykłe dwie nogi i krótsze i moje tylko du pupy sięgają [/quote:d33cfad1c7] e tam marudzisz każdy potrafi tańczyć mnie alkohol nie jest potrzebny aby się dobrze bawić wystarczy dobre towarzystwo a propo alkoholu za mało wypiłam bo nie miałam odwagi wyrwać Kameruńczyka do tańca choć miałam ochotę bo u nas tak ciężko o ,,Czekoladkę ,, i te mity o czarnych ech [/quote:d33cfad1c7] Mi też alkohol nie potrzebny do dobrej zabawy całe szczęście żona juz się przyzwyczaiła Kameruńczyka???????? No ładnie!!!! Zdrada! Ale co tu się dziwić.....całe życie na "białej czekoladzie" PS. Swoją drogą to też by człowiek popróbował.......................... oczywiśćie z panią czekoladką , a nie panem czekoladem [/quote:d33cfad1c7] ech ta ciekawość świata [/quote:d33cfad1c7] Nie żeby mi biała nie smakowała.............ale .............taka np: czarno- biała to musi smakować........[/quote:d33cfad1c7] o taką mulatkę Ci chodziło http://images3.fotosik.pl/120/045a220467778a57.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 nie ma przebrania takich już nie robią byłam w małej czarnej bo teraz takie modne a ja lubię takie duże balowe W dużych balowych nie można poszaleć! można można mam taką suknię po prostu super i w niej się świetnie tańczy Dawaj fotkę księżniczko Też chętnie obejrzę Może poleciała się przebrać? I właśnie robi zdjęcie Karolka nic sie nie bój..nigdzie tego zdjęcia dalej nie pokażemy............ Obiecujemy Ja za szynszylkę mogę ręczyć dobra jak tylko będę mieć fotki to wkleję ale uprzedzam będą drastyczne sceny [/quote:7a5c9638d1] No i gdzie te "akty" ? [/quote:7a5c9638d1] no musisz uzbroić w cierpliwość też czekam aż dostanę płytę z zdjęciami [/quote:7a5c9638d1] Jak kachamy to poczekamy....... Fajnie na balu było?[/quote:7a5c9638d1] miło mi że mnie troszkę lubisz a na balu super ( zresztą ja zawsze się świetnie bawię ) jeszcze nogi w biodrach mnie bolą [/quote:7a5c9638d1] Pewnie ,że lubimy A bez tańczenia nie dałoby się bawić? Bo ja totalne zerto jestem jeżeli chodzi o taniec i na trzeźwo nikt mnie na parkiet nie wyciągnie a ,że alkoholu nie piję więc mam spokój To jakie musisz mieć długie nogi,że cię aż w biodrach boli??? fiu fiu. PS, ja to ma zwykłe dwie nogi i krótsze i moje tylko du pupy sięgają [/quote:7a5c9638d1] e tam marudzisz każdy potrafi tańczyć mnie alkohol nie jest potrzebny aby się dobrze bawić wystarczy dobre towarzystwo a propo alkoholu za mało wypiłam bo nie miałam odwagi wyrwać Kameruńczyka do tańca choć miałam ochotę bo u nas tak ciężko o ,,Czekoladkę ,, i te mity o czarnych ech [/quote:7a5c9638d1] Mi też alkohol nie potrzebny do dobrej zabawy całe szczęście żona juz się przyzwyczaiła Kameruńczyka???????? No ładnie!!!! Zdrada! Ale co tu się dziwić.....całe życie na "białej czekoladzie" PS. Swoją drogą to też by człowiek popróbował.......................... oczywiśćie z panią czekoladką , a nie panem czekoladem [/quote:7a5c9638d1] ech ta ciekawość świata [/quote:7a5c9638d1] Nie żeby mi biała nie smakowała.............ale .............taka np: czarno- biała to musi smakować........[/quote:7a5c9638d1] o taką mulatkę Ci chodziło http://images3.fotosik.pl/120/045a220467778a57.jpg[/quote:7a5c9638d1] Normalnie w myślach mi czytacie..............mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 To ja juz nic nie wiem . Zaglądam tutaj co jakiś czas lecz wątku budowlanego nie napotkałam No może poza wzmianką o pracy... Poczytam więcej Cieszynianka jest znana z takich żartów normalnie jak ona coś powie............każdego wkręci........... Ja taka poważna osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 To ja juz nic nie wiem . Zaglądam tutaj co jakiś czas lecz wątku budowlanego nie napotkałam No może poza wzmianką o pracy... Poczytam więcej Cieszynianka jest znana z takich żartów normalnie jak ona coś powie............każdego wkręci........... Ja taka poważna osoba No widzisz ile jeszcze przed tobą do odkrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 To ja juz nic nie wiem . Zaglądam tutaj co jakiś czas lecz wątku budowlanego nie napotkałam No może poza wzmianką o pracy... Poczytam więcej Cieszynianka jest znana z takich żartów normalnie jak ona coś powie............każdego wkręci........... Ja taka poważna osoba No widzisz ile jeszcze przed tobą do odkrycia Aż się sama boję co jeszcze ze mnie wylezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 To ja juz nic nie wiem . Zaglądam tutaj co jakiś czas lecz wątku budowlanego nie napotkałam No może poza wzmianką o pracy... Poczytam więcej Cieszynianka jest znana z takich żartów normalnie jak ona coś powie............każdego wkręci........... Ja taka poważna osoba No widzisz ile jeszcze przed tobą do odkrycia Aż się sama boję co jeszcze ze mnie wylezie Trociny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Kurcze, idę popilnować aukcji na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Kurcze, idę popilnować aukcji na allegro Co kupujesz Mam nadzieję, że trocin w środku nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Kurcze, idę popilnować aukcji na allegro Co kupujesz Mam nadzieję, że trocin w środku nie mam Sprzedaję dwa obiektywy, a co kupuję to nie powiem bo mnie przelicytujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Kurcze, idę popilnować aukcji na allegro Co kupujesz Mam nadzieję, że trocin w środku nie mam Sprzedaję dwa obiektywy, a co kupuję to nie powiem bo mnie przelicytujesz Nie bój się, mam włączony program oszczędnościowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Kurcze, idę popilnować aukcji na allegro Co kupujesz Mam nadzieję, że trocin w środku nie mam Sprzedaję dwa obiektywy, a co kupuję to nie powiem bo mnie przelicytujesz Nie bój się, mam włączony program oszczędnościowy Stukowej też taki program założyłem ale go obeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Kurcze, idę popilnować aukcji na allegro Co kupujesz Mam nadzieję, że trocin w środku nie mam Sprzedaję dwa obiektywy, a co kupuję to nie powiem bo mnie przelicytujesz Nie bój się, mam włączony program oszczędnościowy Stukowej też taki program założyłem ale go obeszła Ja sobie sama taki zainstalowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 A tak sobie buszuje za: grami, wędkami surfcastingowymi, książki kucharskie, podkowy, ciekawe kubki. Może trafi się jakiś tani zdeżak do mojego grata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts