iwomalinka 27.01.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Lato idzie............... -4 Masz tam nad Bałtykiem klimat śródziemnomorski? U mnie jest -15 Może telewizja kłamie Cześć u mnie za oknem -18C , za to w domu po wczorajszych emocjach chyba dalej ze 30C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.01.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Odpalił i to lepiej niż wczoraj Ale postojówek z przodu dlaej nie mam bo nie mogę oprawek z żarówkami wyjąć Pozamarzały? Trzeba oddać w ręce fachowca... A ja to co???????????? Dom wybuduję, dorsza złapię to i samochód naprawię Jeszcze musisz posadzić drzewo i spłodzić syna Drzew posadziłem już chyba kilka setek A czy syna to się okaże........... Stuk, czyżby już??? Są jakieś efekty odstawienia od RW po godz.22- giej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Odpalił i to lepiej niż wczoraj Ale postojówek z przodu dlaej nie mam bo nie mogę oprawek z żarówkami wyjąć Pozamarzały? Trzeba oddać w ręce fachowca... A ja to co???????????? Dom wybuduję, dorsza złapię to i samochód naprawię Jeszcze musisz posadzić drzewo i spłodzić syna Drzew posadziłem już chyba kilka setek A czy syna to się okaże........... Stuk, czyżby już??? Są jakieś efekty odstawienia od RW po godz.22- giej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 27.01.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Odpalił i to lepiej niż wczoraj Ale postojówek z przodu dlaej nie mam bo nie mogę oprawek z żarówkami wyjąć Pozamarzały? Trzeba oddać w ręce fachowca... A ja to co???????????? Dom wybuduję, dorsza złapię to i samochód naprawię Jeszcze musisz posadzić drzewo i spłodzić syna Drzew posadziłem już chyba kilka setek A czy syna to się okaże........... Stuk, czyżby już??? Są jakieś efekty odstawienia od RW po godz.22- giej? no pochwal się który tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Odpalił i to lepiej niż wczoraj Ale postojówek z przodu dlaej nie mam bo nie mogę oprawek z żarówkami wyjąć Pozamarzały? Trzeba oddać w ręce fachowca... A ja to co???????????? Dom wybuduję, dorsza złapię to i samochód naprawię Jeszcze musisz posadzić drzewo i spłodzić syna Drzew posadziłem już chyba kilka setek A czy syna to się okaże........... Stuk, czyżby już??? Są jakieś efekty odstawienia od RW po godz.22- giej? no pochwal się który tydzień Jak to który? Mamy bodajże 5 tydzień roku Kto chce jechać ze mną do Ustki? O 13 będą saperzy w porcie wysadzać zator lodowy!!!!!!!!!!!!! Byle mojej ulubinej łajby nie zatopili!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 27.01.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Odpalił i to lepiej niż wczoraj Ale postojówek z przodu dlaej nie mam bo nie mogę oprawek z żarówkami wyjąć Pozamarzały? Trzeba oddać w ręce fachowca... A ja to co???????????? Dom wybuduję, dorsza złapię to i samochód naprawię Jeszcze musisz posadzić drzewo i spłodzić syna Drzew posadziłem już chyba kilka setek A czy syna to się okaże........... Stuk, czyżby już??? Są jakieś efekty odstawienia od RW po godz.22- giej? no pochwal się który tydzień Jak to który? Mamy bodajże 5 tydzień roku Kto chce jechać ze mną do Ustki? O 13 będą saperzy w porcie wysadzać zator lodowy!!!!!!!!!!!!! Byle mojej ulubinej łajby nie zatopili!!!!!! ja nie o tyg w roku tylko który tydzień ciąży no chyba że się nie wywiązałeś z zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Odpalił i to lepiej niż wczoraj Ale postojówek z przodu dlaej nie mam bo nie mogę oprawek z żarówkami wyjąć Pozamarzały? Trzeba oddać w ręce fachowca... A ja to co???????????? Dom wybuduję, dorsza złapię to i samochód naprawię Jeszcze musisz posadzić drzewo i spłodzić syna Drzew posadziłem już chyba kilka setek A czy syna to się okaże........... Stuk, czyżby już??? Są jakieś efekty odstawienia od RW po godz.22- giej? no pochwal się który tydzień Jak to który? Mamy bodajże 5 tydzień roku Kto chce jechać ze mną do Ustki? O 13 będą saperzy w porcie wysadzać zator lodowy!!!!!!!!!!!!! Byle mojej ulubinej łajby nie zatopili!!!!!! ja nie o tyg w roku tylko który tydzień ciąży no chyba że się nie wywiązałeś z zadania Czy nie możemy zmienić temat na bardziej rybą śmierdzący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 27.01.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Odpalił i to lepiej niż wczoraj Ale postojówek z przodu dlaej nie mam bo nie mogę oprawek z żarówkami wyjąć Pozamarzały? Trzeba oddać w ręce fachowca... A ja to co???????????? Dom wybuduję, dorsza złapię to i samochód naprawię Jeszcze musisz posadzić drzewo i spłodzić syna Drzew posadziłem już chyba kilka setek A czy syna to się okaże........... Stuk, czyżby już??? Są jakieś efekty odstawienia od RW po godz.22- giej? no pochwal się który tydzień Jak to który? Mamy bodajże 5 tydzień roku Kto chce jechać ze mną do Ustki? O 13 będą saperzy w porcie wysadzać zator lodowy!!!!!!!!!!!!! Byle mojej ulubinej łajby nie zatopili!!!!!! kurczę jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Odpalił i to lepiej niż wczoraj Ale postojówek z przodu dlaej nie mam bo nie mogę oprawek z żarówkami wyjąć Pozamarzały? Trzeba oddać w ręce fachowca... A ja to co???????????? Dom wybuduję, dorsza złapię to i samochód naprawię Jeszcze musisz posadzić drzewo i spłodzić syna Drzew posadziłem już chyba kilka setek A czy syna to się okaże........... Stuk, czyżby już??? Są jakieś efekty odstawienia od RW po godz.22- giej? no pochwal się który tydzień Jak to który? Mamy bodajże 5 tydzień roku Kto chce jechać ze mną do Ustki? O 13 będą saperzy w porcie wysadzać zator lodowy!!!!!!!!!!!!! Byle mojej ulubinej łajby nie zatopili!!!!!! kurczę jadę Kurcze,żona nie chce ze mną jechać Przecież to takie interesujące:stać na mrozie i czekać jak jakieś głupki bawią się lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 27.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Odpalił i to lepiej niż wczoraj Ale postojówek z przodu dlaej nie mam bo nie mogę oprawek z żarówkami wyjąć Pozamarzały? Trzeba oddać w ręce fachowca... A ja to co???????????? Dom wybuduję, dorsza złapię to i samochód naprawię Jeszcze musisz posadzić drzewo i spłodzić syna Drzew posadziłem już chyba kilka setek A czy syna to się okaże........... Stuk, czyżby już??? Są jakieś efekty odstawienia od RW po godz.22- giej? no pochwal się który tydzień Jak to który? Mamy bodajże 5 tydzień roku Kto chce jechać ze mną do Ustki? O 13 będą saperzy w porcie wysadzać zator lodowy!!!!!!!!!!!!! Byle mojej ulubinej łajby nie zatopili!!!!!! ja nie o tyg w roku tylko który tydzień ciąży no chyba że się nie wywiązałeś z zadania Czy nie możemy zmienić temat na bardziej rybą śmierdzący? [/quote:21ea9a951e] a dlaczego ??? nie myśl tylko o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 27.01.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Pyta szachista prof. Miodka -jakim słowem można zastąpić słowo "szachuje" odpowiada Miodek-ciszej panowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.01.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Odpalił i to lepiej niż wczoraj Ale postojówek z przodu dlaej nie mam bo nie mogę oprawek z żarówkami wyjąć Pozamarzały? Trzeba oddać w ręce fachowca... A ja to co???????????? Dom wybuduję, dorsza złapię to i samochód naprawię Jeszcze musisz posadzić drzewo i spłodzić syna Drzew posadziłem już chyba kilka setek A czy syna to się okaże........... Stuk, czyżby już??? Są jakieś efekty odstawienia od RW po godz.22- giej? no pochwal się który tydzień Jak to który? Mamy bodajże 5 tydzień roku Kto chce jechać ze mną do Ustki? O 13 będą saperzy w porcie wysadzać zator lodowy!!!!!!!!!!!!! Byle mojej ulubinej łajby nie zatopili!!!!!! ja nie o tyg w roku tylko który tydzień ciąży no chyba że się nie wywiązałeś z zadania Czy nie możemy zmienić temat na bardziej rybą śmierdzący? [/quote:ca3dc5cb0c] a dlaczego ??? nie myśl tylko o sobie [/quote:ca3dc5cb0c] No dobra, trudno, jak wolisz te śmierdzące dorsze Do tematu wrócimy w marcu, kiedy wszystkie kocury wyruszą zgodnie z prawem natury na poszukiwanie przygód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 27.01.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Odpalił i to lepiej niż wczoraj Ale postojówek z przodu dlaej nie mam bo nie mogę oprawek z żarówkami wyjąć Pozamarzały? Trzeba oddać w ręce fachowca... A ja to co???????????? Dom wybuduję, dorsza złapię to i samochód naprawię Jeszcze musisz posadzić drzewo i spłodzić syna Drzew posadziłem już chyba kilka setek A czy syna to się okaże........... Stuk, czyżby już??? Są jakieś efekty odstawienia od RW po godz.22- giej? no pochwal się który tydzień Jak to który? Mamy bodajże 5 tydzień roku Kto chce jechać ze mną do Ustki? O 13 będą saperzy w porcie wysadzać zator lodowy!!!!!!!!!!!!! Byle mojej ulubinej łajby nie zatopili!!!!!! ja nie o tyg w roku tylko który tydzień ciąży no chyba że się nie wywiązałeś z zadania Czy nie możemy zmienić temat na bardziej rybą śmierdzący? [/quote:f401470184] a dlaczego ??? nie myśl tylko o sobie [/quote:f401470184] No dobra, trudno, jak wolisz te śmierdzące dorsze Do tematu wrócimy w marcu, kiedy wszystkie kocury wyruszą zgodnie z prawem natury na poszukiwanie przygód [/quote:f401470184] oki zobaczymy jak to będzie w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 27.01.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 i cio znów jestem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 i cio znów jestem sama A bo jakoś "ciążowo" się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 27.01.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 i cio znów jestem sama A bo jakoś "ciążowo" się zrobiło i Ty od razu dałeś nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 i cio znów jestem sama A bo jakoś "ciążowo" się zrobiło i Ty od razu dałeś nogę Ja nie mam do tego głowy............ Poza tym żona nic wybrać nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 27.01.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 kto ciążowo gdzie ciążowo przyznać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dobry wieczór Coś zimowego przyniosłam: http://img519.imageshack.us/img519/8412/img0026dl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Mało Ci zimy jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts