iwomalinka 28.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Wiem!!!!! Zrobię żonie pożądek w torebce!!!!!!!!!!!!! Zrobię jej niespodziankę.,...........napewno sie ucieszy Na pewno to żonka Cię za to zabije!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.01.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dzień dobryyy u nas 0 C ,za to zasypało nas tym białym goownem U nas też napadało tego białego gówienka Ale fajnie jest Zagadaka:Na co trzeba zwracać uwagę przy odśnieżaniu samochodu? czy się odśnieża swój Kurcze.........bingo i to za pierwszym razem A dokładniej na tablicę rejestracyjną Może zrobię coś pożytecznego i pójdę odśnieżyć samochód bo już mnie żona opierdzieliła,że jak nie mam zajęcia to jestem "marudny" , ale ja jej nie wieżę ma rację A co to za solidarność jajników? Kurcze już wszystko zrobiłem: filtry poczyszczone, trociny chomikowi wymieniłem, kota nakarmiłem, pożądki w papierach zrobiłem, tak samo pożądek w klamotach wędkarskich, a dalej mnie nosi............ .....idę dokuczać żonie Wiem!!!!! Zrobię żonie pożądek w torebce!!!!!!!!!!!!! Zrobię jej niespodziankę.,...........napewno sie ucieszy w torebce my kobiety zawsze mamy porządek tylko wy mężczyźni nic w niej nie umiecie znaleść to posprzątaj mieszkanie - kurzyki pościeraj i odkurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 28.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 to posprzątaj mieszkanie - kurzyki pościeraj i odkurz albo ugotuj obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dzień dobryyy u nas 0 C ,za to zasypało nas tym białym goownem U nas też napadało tego białego gówienka Ale fajnie jest Zagadaka:Na co trzeba zwracać uwagę przy odśnieżaniu samochodu? czy się odśnieża swój Kurcze.........bingo i to za pierwszym razem A dokładniej na tablicę rejestracyjną Może zrobię coś pożytecznego i pójdę odśnieżyć samochód bo już mnie żona opierdzieliła,że jak nie mam zajęcia to jestem "marudny" , ale ja jej nie wieżę ma rację A co to za solidarność jajników? Kurcze już wszystko zrobiłem: filtry poczyszczone, trociny chomikowi wymieniłem, kota nakarmiłem, pożądki w papierach zrobiłem, tak samo pożądek w klamotach wędkarskich, a dalej mnie nosi............ .....idę dokuczać żonie Wiem!!!!! Zrobię żonie pożądek w torebce!!!!!!!!!!!!! Zrobię jej niespodziankę.,...........napewno sie ucieszy w torebce my kobiety zawsze mamy porządek tylko wy mężczyźni nic w niej nie umiecie znaleść to posprzątaj mieszkanie - kurzyki pościeraj i odkurz Dobr, dobra........jak ostatnio szukałem czegoś w tym bałaganie żony to trafiłem na paragony ze szkockiego TESCO.......... .....niby nic dziwnego, ale byliśmy w Szkocji w 2006 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 to posprzątaj mieszkanie - kurzyki pościeraj i odkurz albo ugotuj obiadek Obiad ugotowany wczoraj. Polazłem po gazetkę i po drodze odśnieżyłem samochód. Odkurzanie to takie niemęskie zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 O kurna a tu juz ponad piec tysi Pewnie super impra byla na 5000-nej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 O kurna a tu juz ponad piec tysi Pewnie super impra byla na 5000-nej stronie? BYŁA ????? A MNIE NIE BYŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 STUK....... JA CIĘ WSZĘDZIE SZUKAM , ATY SIĘ TU UKRYWASZ NO ŁADNIE,ŁADNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 SERDECZNE POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 28.01.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 SERDECZNE POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.01.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 SERDECZNE POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH Witamy serdecznie po długim niebycie! Jak się tu wpada jak po ogień raz na jakiś długi czas, to wypadałoby przynieść ze sobą jakąś flaszkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.01.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 SERDECZNE POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH A WITAMY WITAMY I O ZDROWIE PYTAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 STUK....... JA CIĘ WSZĘDZIE SZUKAM , ATY SIĘ TU UKRYWASZ NO ŁADNIE,ŁADNIE Ty mnie tak szukasz, aby mnie nie znaleść Opowiadaj lepiej co u Ciebie, bo dawno tutaj Cię nie widzieliśmy PS.Mnie zawsze można znaleść na forum wędkarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 SERDECZNE POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH Witamy serdecznie po długim niebycie! Jak się tu wpada jak po ogień raz na jakiś długi czas, to wypadałoby przynieść ze sobą jakąś flaszkę! A dla niepijących: karton mleka 2 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.01.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witaj stuku! Z tym "nie ma czasu, to nie była prawda , Twoje zdrowie żeśmy wypili! A teraz zaległe życzenia 100 LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.01.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 SERDECZNE POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH Witamy serdecznie po długim niebycie! Jak się tu wpada jak po ogień raz na jakiś długi czas, to wypadałoby przynieść ze sobą jakąś flaszkę! A dla niepijących: karton mleka 2 % Ila zniknęła No to ja stawiam i jedno i drugie: http://gregpio.blox.pl/resource/becherovka.jpg http://a01.cdn.a.pl/Zdjecie-7597/Mlekovita-mleko-2-1-L-Full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.01.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Tylko Stuk - ostrożnie z tym piciem mleka, bo to czasem ma skutki uboczne http://stuff.swir.us/2008/01/16/mleko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.01.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Tylko Stuk - ostrożnie z tym piciem mleka, bo to czasem ma skutki uboczne http://stuff.swir.us/2008/01/16/mleko.jpg no no muszę mężowi piwo odstawić a podawać mleczko w myśl zasady : ,, pij mleko będziesz wielki ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.01.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dobra, a jak będą efekty, zrób zdjęcie i wklej na RW, może i ja zacznę mojego dokarmiać mlekiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dobra, a jak będą efekty, zrób zdjęcie i wklej na RW, może i ja zacznę mojego dokarmiać mlekiem? oj ciężko będzie oj ciężko ale warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts