stukpuk 28.01.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dobra, a jak będą efekty, zrób zdjęcie i wklej na RW, może i ja zacznę mojego dokarmiać mlekiem? Wam tylko dziewczyny tylko polać to już wymyślacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witaj stuku! Z tym "nie ma czasu, to nie była prawda , Twoje zdrowie żeśmy wypili! A teraz zaległe życzenia 100 LAT Dobra, dobra......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 28.01.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 zajrzyjciehttp://forum.muratordom.pl/pomagamy-jak-mozemy,t178814.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 zajrzyjcie http://forum.muratordom.pl/pomagamy-jak-mozemy,t178814.htm miło i ciepło się robi , a Tobie dzięki za wielkie serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 28.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 nie udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dziś robiłem za odśnieżarkę miejsc parkingowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.01.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dziś robiłem za odśnieżarkę miejsc parkingowych Zapraszam odśnieżarkę do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dziś robiłem za odśnieżarkę miejsc parkingowych Zapraszam odśnieżarkę do nas Jak wracałem przed chwilą z łopatą z parkingu, to mnie kobitka zatrzymałą (prawie z łzami w oczach, ciemno wszędzie, bo światło zgineło na ulicznych lampach i biedna szuka miejsca parkingowego) czy bym jej łopaty nie pożyczył..... Przecież nie będe ostatnia świnia i nie dam jej szuflować a sam będe czekał aż skończy........i odkopałem jej ładnie całe miejsce parkingowe Chciała mi piwo postawić, i prosiła abym jej podał adres, hehehheheeee ale co ja zrobię że piwa nie piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dziś robiłem za odśnieżarkę miejsc parkingowych Zapraszam odśnieżarkę do nas Tylko proszę piwem nie płacić PS.Co za głupie przyzwyczajenie, że każdy facet musi piwo żłopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.01.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dziś robiłem za odśnieżarkę miejsc parkingowych Zapraszam odśnieżarkę do nas Jak wracałem przed chwilą z łopatą z parkingu, to mnie kobitka zatrzymałą (prawie z łzami w oczach, ciemno wszędzie, bo światło zgineło na ulicznych lampach i biedna szuka miejsca parkingowego) czy bym jej łopaty nie pożyczył..... Przecież nie będe ostatnia świnia i nie dam jej szuflować a sam będe czekał aż skończy........i odkopałem jej ładnie całe miejsce parkingowe Chciała mi piwo postawić, i prosiła abym jej podał adres, hehehheheeee ale co ja zrobię że piwa nie piję a może w inny sposób chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.01.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dziś robiłem za odśnieżarkę miejsc parkingowych Zapraszam odśnieżarkę do nas Tylko proszę piwem nie płacić PS.Co za głupie przyzwyczajenie, że każdy facet musi piwo żłopać a Ty wolisz mleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dziś robiłem za odśnieżarkę miejsc parkingowych Zapraszam odśnieżarkę do nas Jak wracałem przed chwilą z łopatą z parkingu, to mnie kobitka zatrzymałą (prawie z łzami w oczach, ciemno wszędzie, bo światło zgineło na ulicznych lampach i biedna szuka miejsca parkingowego) czy bym jej łopaty nie pożyczył..... Przecież nie będe ostatnia świnia i nie dam jej szuflować a sam będe czekał aż skończy........i odkopałem jej ładnie całe miejsce parkingowe Chciała mi piwo postawić, i prosiła abym jej podał adres, hehehheheeee ale co ja zrobię że piwa nie piję a może w inny sposób chciała A ja z żoną byłem PS.Ciekawe w jaki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dziś robiłem za odśnieżarkę miejsc parkingowych Zapraszam odśnieżarkę do nas Tylko proszę piwem nie płacić PS.Co za głupie przyzwyczajenie, że każdy facet musi piwo żłopać a Ty wolisz mleczko Ewentualnie: Martini Sok jabłkowy herbatę z cytryną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dobranoc. Kurcze jak tak będzie całą noc padać to nie dam rady jutro zawieść dowodu do przeglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.01.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dziś robiłem za odśnieżarkę miejsc parkingowych Zapraszam odśnieżarkę do nas Tylko proszę piwem nie płacić PS.Co za głupie przyzwyczajenie, że każdy facet musi piwo żłopać Stawiam dobrą herbatę, jeśli lubisz, to cytrynę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.01.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dobranoc. Kurcze jak tak będzie całą noc padać to nie dam rady jutro zawieść dowodu do przeglądu dobranoc mam nadzieje, że nie, dosyć już tego białego szaleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.01.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Za chwilę Forum przestanie działać jak każe tradycja Czyli dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.01.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.01.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 e tam, forum działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.01.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 i to jeszcze jak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts