stukpuk 13.02.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Serdeczne pozdrowienia z Bukowiny Tatrzańskiej Jest cudnie w miarę ciepło i pięknie pruszy śnieg A gdzie to jest? Daleko od morza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.02.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Zygul szybciutko podaj adres http://img19.imageshack.us/img19/3886/thxh.gif . No tak, najpierw narobił zamieszania, a potem zniknął Wam tylko gołe pupy w głowie Ja myślałam o profesjonalnym myciu samochodu w przeciwieństwie do toku myślenia niektórych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.02.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Serdeczne pozdrowienia z Bukowiny Tatrzańskiej Jest cudnie w miarę ciepło i pięknie pruszy śnieg A gdzie to jest? Daleko od morza? no raczej było 350 km z Sieradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.02.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Zygul szybciutko podaj adres http://img19.imageshack.us/img19/3886/thxh.gif . No tak, najpierw narobił zamieszania, a potem zniknął Wam tylko gołe pupy w głowie Ja myślałam o profesjonalnym myciu samochodu w przeciwieństwie do toku myślenia niektórych A jak im jajka zamarzną? To jaki z nich pożytek żony będą miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.02.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Zygul szybciutko podaj adres http://img19.imageshack.us/img19/3886/thxh.gif . No tak, najpierw narobił zamieszania, a potem zniknął Wam tylko gołe pupy w głowie Ja myślałam o profesjonalnym myciu samochodu w przeciwieństwie do toku myślenia niektórych A jak im jajka zamarzną? To jaki z nich pożytek żony będą miały oni nie mają żon a poza tym zimno służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.02.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Zygul szybciutko podaj adres http://img19.imageshack.us/img19/3886/thxh.gif . No tak, najpierw narobił zamieszania, a potem zniknął Wam tylko gołe pupy w głowie Ja myślałam o profesjonalnym myciu samochodu w przeciwieństwie do toku myślenia niektórych A jak im jajka zamarzną? To jaki z nich pożytek żony będą miały W czasie mrozów mycie auta na dworze nie jest dobrym rozwiązaniem ze względu na uszczelki. Dlatego mogą myć w pomieszczeniu (wtedy im nie zmarznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 13.02.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Zygul szybciutko podaj adres http://img19.imageshack.us/img19/3886/thxh.gif . No tak, najpierw narobił zamieszania, a potem zniknął Wam tylko gołe pupy w głowie Ja myślałam o profesjonalnym myciu samochodu w przeciwieństwie do toku myślenia niektórych A jak im jajka zamarzną? To jaki z nich pożytek żony będą miały W czasie mrozów mycie auta na dworze nie jest dobrym rozwiązaniem ze względu na uszczelki. Dlatego mogą myć w pomieszczeniu (wtedy im nie zmarznie ) A jakie uszczelki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.02.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Durexy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.02.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Zygul szybciutko podaj adres http://img19.imageshack.us/img19/3886/thxh.gif . No tak, najpierw narobił zamieszania, a potem zniknął Wam tylko gołe pupy w głowie Ja myślałam o profesjonalnym myciu samochodu w przeciwieństwie do toku myślenia niektórych A jak im jajka zamarzną? To jaki z nich pożytek żony będą miały W czasie mrozów mycie auta na dworze nie jest dobrym rozwiązaniem ze względu na uszczelki. Dlatego mogą myć w pomieszczeniu (wtedy im nie zmarznie ) A jakie uszczelki ? W drzwiach Jak je umyjesz w trzaskającym mrozie i nie nasmarujesz, to drzwi potem nie otworzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.02.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Zygul szybciutko podaj adres http://img19.imageshack.us/img19/3886/thxh.gif . No tak, najpierw narobił zamieszania, a potem zniknął Wam tylko gołe pupy w głowie Ja myślałam o profesjonalnym myciu samochodu w przeciwieństwie do toku myślenia niektórych A jak im jajka zamarzną? To jaki z nich pożytek żony będą miały W czasie mrozów mycie auta na dworze nie jest dobrym rozwiązaniem ze względu na uszczelki. Dlatego mogą myć w pomieszczeniu (wtedy im nie zmarznie ) A jakie uszczelki ? W drzwiach Jak je umyjesz w trzaskającym mrozie i nie nasmarujesz, to drzwi potem nie otworzysz A bo to trzeba potem z takimi zamarzniętymi drzwiami jak z teściową.......... jak się porządnie nie trzaśnie to się nie zamknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 13.02.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 na uszczelkach się nie znam, ale guma chyba pęka na mrozie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.02.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 na uszczelkach się nie znam, ale guma chyba pęka na mrozie ????? Ja tam zimówek używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.02.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 na uszczelkach się nie znam, ale guma chyba pęka na mrozie ????? Ja tam zimówek używam Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 na uszczelkach się nie znam, ale guma chyba pęka na mrozie ????? Ja tam zimówek używam Ja też Te z kolcami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.02.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 na uszczelkach się nie znam, ale guma chyba pęka na mrozie ????? Ja tam zimówek używam Ja też Te z kolcami ? Nie, na drogach publicznych stosowanie tych z kolcami jest zabronione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.02.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 na uszczelkach się nie znam, ale guma chyba pęka na mrozie ????? Ja tam zimówek używam Ja też Te z kolcami ? Nie, na drogach publicznych stosowanie tych z kolcami jest zabronione Jaka służbistka mi się trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.02.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 na uszczelkach się nie znam, ale guma chyba pęka na mrozie ????? Ja tam zimówek używam Ja też Te z kolcami ? Nie, na drogach publicznych stosowanie tych z kolcami jest zabronione Jaka służbistka mi się trafiła Ale łańcuchy można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 na uszczelkach się nie znam, ale guma chyba pęka na mrozie ????? Ja tam zimówek używam Ja też Te z kolcami ? Nie, na drogach publicznych stosowanie tych z kolcami jest zabronione Jaka służbistka mi się trafiła Ale łańcuchy można Służbistaka, w dodatku zboczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.02.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 na uszczelkach się nie znam, ale guma chyba pęka na mrozie ????? Ja tam zimówek używam Ja też Te z kolcami ? Nie, na drogach publicznych stosowanie tych z kolcami jest zabronione Jaka służbistka mi się trafiła Ale łańcuchy można Służbistaka, w dodatku zboczona Rozumiem, że to komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 13.02.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 na uszczelkach się nie znam, ale guma chyba pęka na mrozie ????? Ja tam zimówek używam Ja też Te z kolcami ? Nie, na drogach publicznych stosowanie tych z kolcami jest zabronione Jaka służbistka mi się trafiła Ale łańcuchy można Służbistaka, w dodatku zboczona Rozumiem, że to komplement Nie zboczona tylko wyrafinowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts