Achaja 23.02.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ale "starością" na RW zaleciało No bzzz przesady co, do trzech kółek mam jeszcze pół roku całe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.02.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 No nie gadajcie że 30 to starość, bo wydziedziczę! Ja mam... 3010 póki co... jeszcze przez dwa miesiące przynajmniej. Potem będzie 3011 I TO NIE JEST JESZCZE MOJE OSTATNIE SŁOWO. A w ogóle człowiek ma tyle lat na ile się czuje. Gupia jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.02.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 W tej notacji to ja mam 3010-4. I też mi z tym dobrze. Sęk w tym, że na tym minusie coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ty możesz jeszcze używac notacji tradycyjnej, żeby nie rzec - ortodoksyjnej: 36Dopiero po 39 zaczyna się używać RNW (Rozszerzonej Notacji Whispera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Normalnie sama młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.02.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Normalnie sama młodzież No, pod względem dojrzałości psychologicznej to ja w gimnazjum jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam Szanownych forumowiczow i przypominam, ze tutaj mozna pomoc. http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-tomka-komtura-mazurskiego,f164.htm Zapraszam wszystkich chetnych. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Normalnie sama młodzież No, pod względem dojrzałości psychologicznej to ja w gimnazjum jestem. A ja właśnie podstawówkę powtarzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 24.02.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Normalnie sama młodzież No, pod względem dojrzałości psychologicznej to ja w gimnazjum jestem. A ja właśnie podstawówkę powtarzam No to ja wielokrotnie od lat powtarzam ogólniak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.02.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Normalnie sama młodzież No, pod względem dojrzałości psychologicznej to ja w gimnazjum jestem. A ja właśnie podstawówkę powtarzam No to ja wielokrotnie od lat powtarzam ogólniak! No zobacz no wykształciuch!!!!! Ogólniakiem w oczy kłuje!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 24.02.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Gupia jesteś JAAAAAAA Wiem I dobrze mi z tym Normalnie sama młodzież No, pod względem dojrzałości psychologicznej to ja w gimnazjum jestem. A ja właśnie podstawówkę powtarzam Ja też - choć chętnie bym do przedszkola wróciła - ech te dwie godzinki leżakowania Bożesz... Same pryki tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.02.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ja też - choć chętnie bym do przedszkola wróciła - ech te dwie godzinki leżakowania Bożesz... Same pryki tutaj Na leżakowanie to ja jestem też chętny A na starych pryków nie narzekaj, bo może się okazać że wy z tych starszaków to już właściwie do uśpienia się nadajecie. Znajdzie się jakiś forumowicz na poziomie grupy młodszej albo wręcz żłobka. Temat wieku i dojrzałości psychologicznej uważam niniejszym za zamknięty i zarządzam, że na czas pisania na RW ustala się jednorodny wiek dla wszystkich piszących, wynoszący lat 25 (w końcu prezes jestem, więc mogę). Od powyższego przysługuje odwołanie w terminie dni 7 do organu wydającego zarządzenie (czyli do mnie). No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 24.02.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No! i zapadła cisza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 24.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ej no! To ja się odwołuję! Sobie uciąłeś 16 , a mnie tylko 4,5 No tak nie można. Toż to brak sprawiedliwości. To raz, a dwa - że nie ma potrzeby ucinania czegokolwiek, bo ja z 25-latkami nie mam o czym rozmawiać, natomiast ludziki starsze ode mła o pół do półtorej dekady, odpowiadają mi zdecydowanie bardziej. Więc żadnych kryzysowych cięć tu proszę nie wprowadzać A na starych pryków nie narzekaj, bo może się okazać że wy z tych starszaków to już właściwie do uśpienia się nadajecie. Nooo... Zależy kto by miał usypiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 24.02.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 To raz, a dwa - że nie ma potrzeby ucinania czegokolwiek, bo ja z 25-latkami nie mam o czym rozmawiać, natomiast ludziki starsze ode mła o pół do półtorej dekady, odpowiadają mi zdecydowanie bardziej. Więc żadnych kryzysowych cięć tu proszę nie wprowadzać I tak trzymaj! Ludziki starsze zawsze mogą coś doradzić (dobre rady zawsze w cenie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 24.02.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Bo ja mam starą duszę Zawsze tak było - z rówieśnikami ciężko mi gadka szła od czasów podstawówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.02.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 To niech Pan Prezes ustali, że se można VAT odliczyć... aż do pełnej wielkości... (jak bym se tak 22 odliczył, to cuś kele 25 by może było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.02.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 25 jest liczbą ładną, bo okrągłą. Jak chcecie mogę zmienić na 15... też okrągła i do mnie będzie bardziej pasująca. Tyle że wtedy moglibyśmy zmienić RW na r00zhowiuSki3Go bl00gasKA oraz zacząć nosić spodnie z krokiem w okolicach kostek (a to niebezpieczne bo się zaplątać można). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.02.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 To ja już wolę te portki zrucić całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 24.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 To ja już wolę te portki zrucić całkiem Ło matko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts