daggulka 11.03.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 przywitać sie przylazłam .... do domu dotarłam .... obiadek sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 11.03.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Kopytka wyciągnął Ty go tak urządziłeś To Stuk się tak do snu wyciągnął A od kiedy koty mają kopytka? Brzmi ładniej niż łapy ...albo łapska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 11.03.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 przywitać sie przylazłam .... do domu dotarłam .... obiadek sie szykuje Mój właśnie zeżarty Teraz trza by trochę odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.03.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ja juz dawno po obiadku, sprzedałem dziś swoje największe akwarium i czekam na kupca Kurcze, aż łezka się w oku kręci..........tyle lat stało przy łózeczku, już nie będzie słychać brzęczenia filterków i napowietrzaczy:-? I jak tu zasnąć w takiej ciszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.03.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Nieważne, i tak nikt nie wie A dlaczego nikt Andrzejowi dziś nie złożył życzeń urodzinowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.03.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 no jak nie jak tak .... i na komentarzach , i na wewontku życzeniowym ..... no ale dobra ... jakby nie zauważył, to jeszcze tu Andre59 ..... 100 lat , kochany ..... i spełnienia wszystkich marzeń ..... http://bi.gazeta.pl/im/0/5465/z5465150X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.03.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dziękuję serdecznie daggulka, śwarno dziołszka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.03.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 To ja też życzę wszystkiego tego, czego życzy sobie Szanowny Jubilat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 11.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A ja życzę wszystkiego co poprzednicy, tylko szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.03.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A ja życzę wszystkiego co poprzednicy, tylko szczerze Wątpisz w szczerość naszych życzeń Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 11.03.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 już piątek zaraz weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.03.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 jakie zaraz ... jakie zaraz ..... trza sie przemęczyć 8 godzin i robić różne dziwne rzeczy które każą różne dziwne głosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jeszcze 6 godzin i dziesięć minut .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jeszcze 6 godzin i dziesięć minut .... szczęściarz .... u mnie juz godzina już za mną ... zostaje jeszcze 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.03.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No. Farciarz ze mnie. Muszę wstawać 5.20. Mówię Ci jakie to szczęście. Jaki ja wtedy zadowolony jestem. Normalnie czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.03.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jeszcze jutro tylko panele i można haczyki wiązać i robaczki szykować. A w niedzielę na rybki Może śnieg sypać, grad padać, drzewa łamać, a nad wodę trzeba ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 12.03.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jeszcze jutro tylko panele i można haczyki wiązać i robaczki szykować. A w niedzielę na rybki Może śnieg sypać, grad padać, drzewa łamać, a nad wodę trzeba ruszyć A Stukowa się nie nudzi, gdy Ty się uganiasz za ............. rybami? Uważaj, żeby sobie nie wymyśliła jakiegoś ciekawszego zajęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.03.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jeszcze jutro tylko panele i można haczyki wiązać i robaczki szykować. A w niedzielę na rybki Może śnieg sypać, grad padać, drzewa łamać, a nad wodę trzeba ruszyć A Stukowa się nie nudzi, gdy Ty się uganiasz za ............. rybami? Uważaj, żeby sobie nie wymyśliła jakiegoś ciekawszego zajęcia! Sam jej poszukam ,aby tylko dała spokój i nie marudziła. hehehheheeeee Ostatnio muszę:negocjować, walczyć, przekupywać o każdy wypad na ryby!!!!!!!!!!! do czego tu doszło!!!!!!!! Przecież całą zimę gniłem w domu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.03.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jeszcze jutro tylko panele i można haczyki wiązać i robaczki szykować. A w niedzielę na rybki Może śnieg sypać, grad padać, drzewa łamać, a nad wodę trzeba ruszyć A Stukowa się nie nudzi, gdy Ty się uganiasz za ............. rybami? Uważaj, żeby sobie nie wymyśliła jakiegoś ciekawszego zajęcia! Sam jej poszukam ,aby tylko dała spokój i nie marudziła. hehehheheeeee Ostatnio muszę:negocjować, walczyć, przekupywać o każdy wypad na ryby!!!!!!!!!!! do czego tu doszło!!!!!!!! Przecież całą zimę gniłem w domu!!!!!!! Jak się ociepli, to Ją zabierz ze sobą, połknie bakcyla (nie robaka ) i zacznie z Tobą jeździć na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.03.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jeszcze jutro tylko panele i można haczyki wiązać i robaczki szykować. A w niedzielę na rybki Może śnieg sypać, grad padać, drzewa łamać, a nad wodę trzeba ruszyć A Stukowa się nie nudzi, gdy Ty się uganiasz za ............. rybami? Uważaj, żeby sobie nie wymyśliła jakiegoś ciekawszego zajęcia! Sam jej poszukam ,aby tylko dała spokój i nie marudziła. hehehheheeeee Ostatnio muszę:negocjować, walczyć, przekupywać o każdy wypad na ryby!!!!!!!!!!! do czego tu doszło!!!!!!!! Przecież całą zimę gniłem w domu!!!!!!! Jak się ociepli, to Ją zabierz ze sobą, połknie bakcyla (nie robaka ) i zacznie z Tobą jeździć na ryby Dobre sobie, a to dla niej za wcześnie (też mi problem wstać o 3 rano ) a to za zimno, a to ,że stałego lądu nie widać, i tak wkóło. Przed ślubem jeszcze czasem pojechała na ryby, ale po slubie......... Zwyczajnie zostałem oszukany Chyba muszę zareklamować żonkę u teściów nie wiecie ile jest gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts