stukpuk 13.03.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A tak na marginesie... http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1263141218_by_ucho1991_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 13.03.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A tak na marginesie... http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1263141218_by_ucho1991_500.jpg Zrobiłeś identyczne oczy, jak na tym zdjęciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A tak na marginesie... http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1263141218_by_ucho1991_500.jpg Do produkcji bomby chyba się nie nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Robaczki już się chłodzą w lodówce mam nadzieję, że się nie rozlazły po lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 13.03.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A tak na marginesie... http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1263141218_by_ucho1991_500.jpg Do produkcji bomby chyba się nie nadają Ten czarny ma na pewno więcej w zanadrzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.03.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Robaczki już się chłodzą w lodówce mam nadzieję, że się nie rozlazły po lodówce Jak były dobrze zapakowane, to chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Robaczki już się chłodzą w lodówce mam nadzieję, że się nie rozlazły po lodówce Jak były dobrze zapakowane, to chyba nie Niby zawsze zą dobrze zapakowane, ale czasem po warzywkach łażą , ciągnie ich do selerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 13.03.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Robaczki już się chłodzą w lodówce mam nadzieję, że się nie rozlazły po lodówce Jak były dobrze zapakowane, to chyba nie Niby zawsze zą dobrze zapakowane, ale czasem po warzywkach łażą , ciągnie ich do selerka Świeże mięsko z warzywkami nie jest złe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.03.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Robaczki już się chłodzą w lodówce mam nadzieję, że się nie rozlazły po lodówce Jak były dobrze zapakowane, to chyba nie Niby zawsze zą dobrze zapakowane, ale czasem po warzywkach łażą , ciągnie ich do selerka Świeże mięsko z warzywkami nie jest złe! To powiedz to mojej żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.03.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Robaczki już się chłodzą w lodówce mam nadzieję, że się nie rozlazły po lodówce Jak były dobrze zapakowane, to chyba nie Niby zawsze zą dobrze zapakowane, ale czasem po warzywkach łażą , ciągnie ich do selerka Słoik z zakrętką pozbawi je możliwości zwiedzania wnętrza lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 13.03.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Robaczki już się chłodzą w lodówce mam nadzieję, że się nie rozlazły po lodówce Jak były dobrze zapakowane, to chyba nie Niby zawsze zą dobrze zapakowane, ale czasem po warzywkach łażą , ciągnie ich do selerka Świeże mięsko z warzywkami nie jest złe! To powiedz to mojej żonie A Ty nie masz żadnych skutecznych argumentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.03.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Robaczki już się chłodzą w lodówce mam nadzieję, że się nie rozlazły po lodówce Jak były dobrze zapakowane, to chyba nie Niby zawsze zą dobrze zapakowane, ale czasem po warzywkach łażą , ciągnie ich do selerka Świeże mięsko z warzywkami nie jest złe! To powiedz to mojej żonie A Ty nie masz żadnych skutecznych argumentów? Mam, tylko może coś nowego podpowiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 13.03.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Robaczki już się chłodzą w lodówce mam nadzieję, że się nie rozlazły po lodówce Jak były dobrze zapakowane, to chyba nie Niby zawsze zą dobrze zapakowane, ale czasem po warzywkach łażą , ciągnie ich do selerka Świeże mięsko z warzywkami nie jest złe! To powiedz to mojej żonie A Ty nie masz żadnych skutecznych argumentów? Mam, tylko może coś nowego podpowiecie? Hm, chyba wszystko już zostało kiedyś wymyślone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.03.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 dobranoc...............nikt za mnie o 6 rano nie wstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 13.03.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Niech Ci się przyśni duuuuuuuuuużo rybek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 dobranoc...............nikt za mnie o 6 rano nie wstanie No coś Ty, w niedzielę o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dobranoc...............nikt za mnie o 6 rano nie wstanie No coś Ty, w niedzielę o tej porze To i tak poźno! I po wędkowaniu, teraz szybki obiad i idę odsypiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.03.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dobranoc...............nikt za mnie o 6 rano nie wstanie No coś Ty, w niedzielę o tej porze To i tak poźno! I po wędkowaniu, teraz szybki obiad i idę odsypiać Złowiłeś coś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 14.03.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dobranoc...............nikt za mnie o 6 rano nie wstanie No coś Ty, w niedzielę o tej porze To i tak poźno! I po wędkowaniu, teraz szybki obiad i idę odsypiać Złowiłeś coś ??? Cieszynianka, Stuk już śpi, no to do dzieła! Termosik gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.03.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dobranoc...............nikt za mnie o 6 rano nie wstanie No coś Ty, w niedzielę o tej porze To i tak poźno! I po wędkowaniu, teraz szybki obiad i idę odsypiać Złowiłeś coś ??? Cieszynianka, Stuk już śpi, no to do dzieła! Termosik gotowy? Dziś ryby nie chciały współpracować A kij im w oko Trochę pospałem, wstałem............sprawdzę allegro, pocztę, wciągne jabłuszko na masę i idę dalej drzemać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts