Gość coolibeer 16.03.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 http://wiadomosci.onet.pl/2142078,12,zmarl_najnizszy_czlowiek_swiata_mial_21_lat,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Oooooo.... stukowi za płotem chcą elektrownię atomową postawić... Gdzie? Co? Jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Coś ostatnio mały ruch na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 16.03.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Coś ostatnio mały ruch na RW Spróbuj znów zarybić RW, może ruszy coś do przodu... To wypróbowany sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 16.03.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Stuku rezerwuj na weekend majowy łajbe lecimy na dorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.03.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 cześć łajzeczki ...... gdzie lecicie zaś beze mnie? hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Stuku rezerwuj na weekend majowy łajbe lecimy na dorsze Ja szukam coś na teraz bo kilku znajomych chce jechać Tylko jak zwykle dylemat: jaką łajbą? I z jakiego portu? Chyba za dużo czytam te forum wędkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 cześć łajzeczki ...... gdzie lecicie zaś beze mnie? hę? Ty się nie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 cześć łajzeczki ...... gdzie lecicie zaś beze mnie? hę? Ty się nie znasz ooooo .... że co? że ja się nie znam? ta zniewaga krwi wymaga .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 cześć łajzeczki ...... gdzie lecicie zaś beze mnie? hę? Ty się nie znasz ooooo .... że co? że ja się nie znam? ta zniewaga krwi wymaga .... Proponuję utoczyć krwi chomiczkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 16.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Stuku które forum wędkarskie okupujesz? Afogule to jak ktoś z moich okolic to niech się boi Będę prawko za niedługo robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.03.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Proponuję utoczyć krwi chomiczkowi kurrrrde .... już mówiłam, że ręki nie przyłoże .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Stuku które forum wędkarskie okupujesz? Afogule to jak ktoś z moich okolic to niech się boi Będę prawko za niedługo robić Ja pływam i buszuję po Spławiku Tam dopiero pachnie rybami Jak chcesz zdać szybko i bez stresów to zapraszam...........za drobną opłatą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Proponuję utoczyć krwi chomiczkowi kurrrrde .... już mówiłam, że ręki nie przyłoże .... Bo......................nożem trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 16.03.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Stuku które forum wędkarskie okupujesz? Afogule to jak ktoś z moich okolic to niech się boi Będę prawko za niedługo robić Ja pływam i buszuję po Spławiku Tam dopiero pachnie rybami Jak chcesz zdać szybko i bez stresów to zapraszam...........za drobną opłatą... Mój drogi... Ja się najpierw musze NAUCZYĆ - bo cykor jestem nie z tej ziemi Ale jak się już nauczę, to się zgłoszę hehe... Bożesztymójjedynywsezchmogoncy - ja współczuję temu kto mnie za kursantkę dostanie... A Haczyka nie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Stuku które forum wędkarskie okupujesz? Afogule to jak ktoś z moich okolic to niech się boi Będę prawko za niedługo robić Ja pływam i buszuję po Spławiku Tam dopiero pachnie rybami Jak chcesz zdać szybko i bez stresów to zapraszam...........za drobną opłatą... Mój drogi... Ja się najpierw musze NAUCZYĆ - bo cykor jestem nie z tej ziemi Ale jak się już nauczę, to się zgłoszę hehe... Bożesztymójjedynywsezchmogoncy - ja współczuję temu kto mnie za kursantkę dostanie... A Haczyka nie lubisz? Na haczyk tylko przelotem zaglądam. Nie mogę się rozdwoić. Jak moja żona zdała, to i ty zdasz Teraz to macie super auta do wyboru i instruktorów , instruktorki , a ja były trep w maluchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 16.03.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Chyba roztroić, bo jeszcze FM w końcu A z haczykiem ja wiele lat związana jestem, w zasadzie to jak zapytasz o to jakie tu baby mają, to wymienią ino mnie i jeszcze jedną wariatkę taką samą jak ja Co do prawka - sprawa wygląda tak, że ja się boję panicznie tłoku na drodze, sztywnieję w samochodzie jak, no nie powiem co, bo się wstydzę Pocę się jak mysz, ale kurde nie mam wyjścia - bo inaczej za rok moje dziecię będzie musiało przez lasy 5 kilosów do szkoły drałować... Niezależnie od pogody... A zakupy z odległości minimum 3 km też się same nie przyniosą... Także myślę, że z Twoją żoną było zdecydowanie lepiej niż ze mną, ja już wiem, że jeśli zdam to i tak zawalidrogą zostanę bo więcej niż 40 km/h to chyba nie pojadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Chyba roztroić, bo jeszcze FM w końcu A z haczykiem ja wiele lat związana jestem, w zasadzie to jak zapytasz o to jakie tu baby mają, to wymienią ino mnie i jeszcze jedną wariatkę taką samą jak ja Co do prawka - sprawa wygląda tak, że ja się boję panicznie tłoku na drodze, sztywnieję w samochodzie jak, no nie powiem co, bo się wstydzę Pocę się jak mysz, ale kurde nie mam wyjścia - bo inaczej za rok moje dziecię będzie musiało przez lasy 5 kilosów do szkoły drałować... Niezależnie od pogody... A zakupy z odległości minimum 3 km też się same nie przyniosą... Także myślę, że z Twoją żoną było zdecydowanie lepiej niż ze mną, ja już wiem, że jeśli zdam to i tak zawalidrogą zostanę bo więcej niż 40 km/h to chyba nie pojadę... Kobitka wędkująca to nowość i na forum Muratora jak i na forach wędkarskich. A gdzie na ryby jeździsz? Żona też się bała, ale jakoś po mału.........najpierw pod bacznym i surowym okiem męża I dopiero wtedy jako tako nauczyła się jeździć. Bo te kursy to są po to , aby się nie zabić na egzaminie, bo z prawdziwą jazdą nie ma nic wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 16.03.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 siemanko Cieszynianko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts