stukpuk 27.07.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 No właśnie, właśnie! A swoją drogą ciekawe, co on robi z tymi ławicami złowionych dorszy? Wypraszam sobie........było wspominanae o jedzeniu ,patroszeniu i łowieniu dorszy. Słaba pamięć. A ja sobie czekam na kolejną morską wyprawę i znów będzie rybka na kolację.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.07.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 a czym ja sobie na gratulacje i gacie zasłużył? U mnie jesteś jako pierwszy na nowej stronie, chyba, że w międzyczasie zmieniły się zasady zdobywania stron, albo mnie się coś solidnie pokiełbasiło :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.07.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Wypraszam sobie........było wspominanae o jedzeniu ,patroszeniu i łowieniu dorszy. Słaba pamięć. A ja sobie czekam na kolejną morską wyprawę i znów będzie rybka na kolację.... Tak mi się kiedyś obiło o uszy, że wędkarze osobiście te ryby "sprawiają" Przynajmniej Stukowa ma spokój. Pozostaje jej tylko podziwiać zaradnego mężusia i delektować się jego własnoręcznymi wyrobami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.07.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 U mnie jesteś jako pierwszy na nowej stronie, chyba, że w międzyczasie zmieniły się zasady zdobywania stron, albo mnie się coś solidnie pokiełbasiło :jawdrop: Pierwszy na tej stronie jest Jajcek, może z Twoim komputerem jest coś nie tak? W takim razie nie dziwię się, że nie możesz polubić nowej szaty foruma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.07.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Powitać cyklistkę http://www.kolobok.us/smiles/artists/viannen/viannen_01.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 28.07.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 U mnie jesteś jako pierwszy na nowej stronie, chyba, że w międzyczasie zmieniły się zasady zdobywania stron, albo mnie się coś solidnie pokiełbasiło :jawdrop: może masz ustawioną inną niż standardowa ilość postów na stronę, trzeba pogrzebać w ustawieniach... wiem.... to nie łatwe i nie intuicyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.07.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 ... czyli zasadniczo wkur@#$%ce. Ale pomimo to, da się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.07.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Dreszczy dostaję kiedy przypominam sobie o okresie przystostosowywania sie do nowego foruma ........ to grzebanie, ustawianie, walenie głowa w stół ..... bo nie wychodzi .......... brrrrrr, .......... ale zawsze był ktoś kto podpowiedział ....... i jakoś poszło ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.07.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Imć tomkwasie, jak miło widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 28.07.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 ... czyli zasadniczo wkur@#$%ce. Ale pomimo to, da się .... dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.07.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Cześć betina71. U Ciebie też taka śliczna pogoda, że tylko w barze siąść i spożywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.07.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Jak byś zgadł ........ albo spożywać, albo zaszyć sie z książką w ustronnym miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 28.07.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 niektórzy już mają za sobą pierwsze do dna http://republika.pl/blog_af_319072/494967/tr/kieliszek_1_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.07.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 ..... o tej porze dnia niektórzy ........ http://images31.fotosik.pl/80/410baf4d63cadee3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.07.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Jak ciągle lało, wszyscy narzekali. Jak żar lał się z nieba, nikomu się nie podobało. Teraz, jak się wreszcie ochłodziło i trochę letniego deszczyku spadło, znów się nikomu nie podoba... Kiedy wreszcie będzie taka pogoda, która wszystkich zadowoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.07.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Nigdy! A przynajmniej nie za naszego żywota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 28.07.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Jak ciągle lało, wszyscy narzekali. Jak żar lał się z nieba, nikomu się nie podobało. Teraz, jak się wreszcie ochłodziło i trochę letniego deszczyku spadło, znów się nikomu nie podoba... Kiedy wreszcie będzie taka pogoda, która wszystkich zadowoli? mnie się upały podobały... bardzo.... zwłaszcza, że jak było +35C to o wiele chłodniej od tego co miałem na urlopie, bo tam +45C :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.07.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 A ja upały uwielbiam i nigdy na nie nie psioczę. Sęk w tym, ze WSZYSTKIM to się nie dogodzi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.07.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ja też kocham upały . jak dla mnie, to mogłoby być na okrągło upalne lato (no, czasem mogłoby popadać, żeby podlac ogrodek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 28.07.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ja też kocham upały . jak dla mnie, to mogłoby być na okrągło upalne lato (no, czasem mogłoby popadać, żeby podlac ogrodek) w pełni się zgadzam i najlepiej żeby padało nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts