Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

O kutwa :wink: (parafrazując Ani Mru Mru) to miałeś pecha

No minimalnie przestrzeliłem i .. Prezes nie chce mi dać medalu. Tylko 3 dał Majce. Dobrze, że Majka to gościówa bo podzieliła się ze mną... http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/roll2.gif

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wpadłam tylko nachwilę z teraz uciekam jadę na Sląsk :)

jaki Sląsk :o Dolny, cieszyński, górny? Może do krakowa się zapedzisz?

Górny górny na dolnym to jestem :)

Nieztety nei zapędzę bo jadziemy po teściową za Zawiercie i jutro skoro świt ruszamy w drogę powrotną do domu :)

jaki zawód jest spokojny?

pewnie emeryt 8) Ja chcę na emeryturę!!!!!!

W nagrodę za ustrzelenie 500 stronki Whiskarbnik Rekordów (oraz literka J :wink: ) ufundowali nagrodę w postaci Funduszu Emerytalnego, na który obiecuje dożywotnio opłacać składki :wink:

Otwarty Fundusz Emerytalny Skarbiec-Emerytura

OFE Skarbiec-Emerytura to fundusz nowoczesny, dynamiczny, który bezpiecznie i skutecznie w długim horyzoncie czasowym inwestuje składki swoich Członków. Naszym celem jest wypracowanie wysokiej stopy zwrotu ze środków powierzonych przez Członków Funduszu z myślą o przyszłym świadczeniu emerytalnym.

jaki zawód jest spokojny?

pewnie emeryt 8) Ja chcę na emeryturę!!!!!!

W nagrodę za ustrzelenie 500 stronki Whiskarbnik Rekordów (oraz literka J :wink: ) ufundowali nagrodę w postaci Funduszu Emerytalnego, na który obiecuje dożywotnio opłacać składki :wink:

Otwarty Fundusz Emerytalny Skarbiec-Emerytura

OFE Skarbiec-Emerytura to fundusz nowoczesny, dynamiczny, który bezpiecznie i skutecznie w długim horyzoncie czasowym inwestuje składki swoich Członków. Naszym celem jest wypracowanie wysokiej stopy zwrotu ze środków powierzonych przez Członków Funduszu z myślą o przyszłym świadczeniu emerytalnym.

joola, toż to rarytas na rynku funduszy 8) szkoda tylko, ze pewnie go zlikwiduja /czyt. sprzedadzą/ w ciągu tego roku 8) :lol: :lol:

Wpadłam tylko nachwilę z teraz uciekam jadę na Sląsk :)

jaki Sląsk :o Dolny, cieszyński, górny? Może do krakowa się zapedzisz?

Górny górny na dolnym to jestem :)

Nieztety nei zapędzę bo jadziemy po teściową za Zawiercie i jutro skoro świt ruszamy w drogę powrotną do domu :)

z zawiercia to juz rzut beretem :wink:

Jedziecie we dwójkę? na pół dnia?

Majeczko, jak zlikwidują to zainwestujemy w inny np.

Jednym z priorytetów polityki inwestycyjnej Otwartego Funduszu Emerytalnego Ergo Hestia jest zapewnienie maksymalnego stopnia bezpieczeństwa powierzonych przez Klientów środków. Cel ten jest realizowany m.in. przez wykorzystywanie w działalności lokacyjnej złożonej dywersyfikacji inwestycji Funduszu w zakresie rodzaju instrumentów i horyzontu czasowego lokat. Odpowiada? :wink:

Witaj Jezier.