kze 17.06.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 O kutwa (parafrazując Ani Mru Mru) to miałeś pecha No minimalnie przestrzeliłem i .. Prezes nie chce mi dać medalu. Tylko 3 dał Majce. Dobrze, że Majka to gościówa bo podzieliła się ze mną... http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/roll2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 O kutwa (parafrazując Ani Mru Mru) to miałeś pecha e tam, to ja miałam farta Funia, ale masz slownictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.06.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Witam po przerwie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.06.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Widze ze tu jakies pijaństwo odchodzi i to juz wsród najmlodszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.06.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Widze ze tu jakies pijaństwo odchodzi i to juz wsród najmlodszych My już od rana imprezujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.06.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 A teraz co się stało, że nikogo nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.06.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Funia, ale masz slownictwo To nie ja - to chłopaki z chińskiej restauracji (klient nasz pan ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 jaki zawód jest spokojny? pewnie emeryt Ja chcę na emeryturę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Moja ma 6 lat i nadal lubi piwo i ogólnie wszystko co procentowe Już nawet wina do kolacji nie pijamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.06.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 MAJKA GRATULACJE! Szkoda, że nie ustrzeliłam stronki..a miało być tak pięknie...wywiady...autografy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.06.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 A nie zastanawialiście dlaczego wasze dzieci lubią pifko...może są dziedzicznie obciążone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Wpadłam tylko nachwilę z teraz uciekam jadę na Sląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Wpadłam tylko nachwilę z teraz uciekam jadę na Sląsk jaki Sląsk Dolny, cieszyński, górny? Może do krakowa się zapedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 A nie zastanawialiście dlaczego wasze dzieci lubią pifko...może są dziedzicznie obciążone Tak myślisz, a nie mogła ddziedziczyć po moim mężu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Wpadłam tylko nachwilę z teraz uciekam jadę na Sląsk jaki Sląsk Dolny, cieszyński, górny? Może do krakowa się zapedzisz? Górny górny na dolnym to jestem Nieztety nei zapędzę bo jadziemy po teściową za Zawiercie i jutro skoro świt ruszamy w drogę powrotną do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.06.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 jaki zawód jest spokojny? pewnie emeryt Ja chcę na emeryturę!!!!!! W nagrodę za ustrzelenie 500 stronki Whiskarbnik Rekordów (oraz literka J ) ufundowali nagrodę w postaci Funduszu Emerytalnego, na który obiecuje dożywotnio opłacać składki Otwarty Fundusz Emerytalny Skarbiec-Emerytura OFE Skarbiec-Emerytura to fundusz nowoczesny, dynamiczny, który bezpiecznie i skutecznie w długim horyzoncie czasowym inwestuje składki swoich Członków. Naszym celem jest wypracowanie wysokiej stopy zwrotu ze środków powierzonych przez Członków Funduszu z myślą o przyszłym świadczeniu emerytalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 jaki zawód jest spokojny? pewnie emeryt Ja chcę na emeryturę!!!!!! W nagrodę za ustrzelenie 500 stronki Whiskarbnik Rekordów (oraz literka J ) ufundowali nagrodę w postaci Funduszu Emerytalnego, na który obiecuje dożywotnio opłacać składki Otwarty Fundusz Emerytalny Skarbiec-Emerytura OFE Skarbiec-Emerytura to fundusz nowoczesny, dynamiczny, który bezpiecznie i skutecznie w długim horyzoncie czasowym inwestuje składki swoich Członków. Naszym celem jest wypracowanie wysokiej stopy zwrotu ze środków powierzonych przez Członków Funduszu z myślą o przyszłym świadczeniu emerytalnym. joola, toż to rarytas na rynku funduszy szkoda tylko, ze pewnie go zlikwiduja /czyt. sprzedadzą/ w ciągu tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Wpadłam tylko nachwilę z teraz uciekam jadę na Sląsk jaki Sląsk Dolny, cieszyński, górny? Może do krakowa się zapedzisz? Górny górny na dolnym to jestem Nieztety nei zapędzę bo jadziemy po teściową za Zawiercie i jutro skoro świt ruszamy w drogę powrotną do domu z zawiercia to juz rzut beretem Jedziecie we dwójkę? na pół dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.06.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Witam rekordzistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.06.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Majeczko, jak zlikwidują to zainwestujemy w inny np. Jednym z priorytetów polityki inwestycyjnej Otwartego Funduszu Emerytalnego Ergo Hestia jest zapewnienie maksymalnego stopnia bezpieczeństwa powierzonych przez Klientów środków. Cel ten jest realizowany m.in. przez wykorzystywanie w działalności lokacyjnej złożonej dywersyfikacji inwestycji Funduszu w zakresie rodzaju instrumentów i horyzontu czasowego lokat. Odpowiada? Witaj Jezier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts